martineknatasa martineknatasa komentáře u knih

Železný plamen Železný plamen Rebecca Yarros

Opravdu velmi pěkné, jen jednu chvíli toho sexu bylo najednou moc a to nejsem žádný puritán. Už jsem uvažovala, že začnu přeskakovat stránky. Napínavé a krásně se kniha četla. Škoda, že není další díl. Moc se na něj těším.

20.09.2024 5 z 5

Čtvrté křídlo Čtvrté křídlo Rebecca Yarros

Mně se kniha líbila. Dávám za 5*. Pouštím se hned do druhého dílu.

15.09.2024 5 z 5

Někdo cizí v domě Někdo cizí v domě Shari Lapena

Knihu jsem si vychutnala, líbila se mi. Dobře se četla a já si u ní odpočinula.

13.09.2024 4 z 5

Manželé odvedle Manželé odvedle Shari Lapena

Tak, tato kniha nemá chybu. Čtivá, napínavá, prostě má vše, co má dobrá kniha má mít. Vřele všem doporučuji k přečtení, nebudete zklamáni.

11.09.2024 5 z 5

Její konec Její konec Shari Lapena

Četla jsem skoro v kuse, bylo to odpočinkové. Konec mi vyrazil přímo dech. Paní autorka prostě umí.

10.09.2024 5 z 5

Host Host B. A. Paris (p)

Myslím, že nenatchne, ale neurazí. Ovšem konec mi vyrazil dech.

08.09.2024 4 z 5

Jeden z nás Jeden z nás Shari Lapena

Kniha se dobře čte, je napínavá od začátku do konce. Autorka píše dobré knihy a ráda je čtu. Už jsem přečetla vše co je od ní vydané a žádna kniha mne nezklamala. Doporučuji

07.09.2024 5 z 5

Nepříliš šťastná rodina Nepříliš šťastná rodina Shari Lapena

Kniha se dobře čte. Kdo ji vezme do ruky a začte se do ní, tak nebude zklamán.

05.09.2024 5 z 5

Nevítaný host Nevítaný host Shari Lapena

Kniha se mi moc líbila. Začínám od autorky číst další knihu a přidávám si jí do oblíbených.

02.09.2024 5 z 5

Všude samí lháři Všude samí lháři Shari Lapena

Toto je má první kniha od této autorky - líbila se mi a proto po dočtení jsem šla hned na její další knihu.

31.08.2024 5 z 5

Noční dům Noční dům Jo Nesbø

Opět nemohu dát méně než 5*. Kniha má vše, co se mi v knihách líbí. Pěkně se četla a byla jsem zklamaná, že už je konec.

29.08.2024 5 z 5

Odvaha Odvaha Markéta Lukášková

Těžké téma, ale autorka si s ním hravě poradila. Kniha se dobře četla a moc se mi líbila.

27.08.2024 5 z 5

Nůž Nůž Jo Nesbø

Ano, tomu se říká - Detektivka. Opět autor nezklamal. Kniha člověka úplně pohltí. Kdo má krimi rád, tak určitě vřele doporučuji.

18.08.2024 5 z 5

Uloupené dívky Uloupené dívky Angela Marsons

Kniha se mi moc líbila, doporučuji přečíst.... Škoda, že není ještě vydán další díl. Hned bych se do něj pustila.

14.08.2024 5 z 5

Spletité lži Spletité lži Angela Marsons

Jak už jsem napsala u jiného dílu, tak Kim a její tým je moje srdcovka. Pravda tento díl byl trochu slabší, váhala jsem mezi 4 a 5*. Převážila 5. Již čtu další (tentokrát zatím poslední) díl a moc se těším. Celou sérii doporučuji.

11.08.2024 5 z 5

Smrtící volání Smrtící volání Angela Marsons

Série je skvělá. Už se moc těším na další díl a tento se mi také moc líbil. Kim a tým vyšetřovatelů mi přirostl k srdci. Jen tak dál.

08.08.2024 5 z 5

Vražedná mysl Vražedná mysl Angela Marsons

Paní spisovatelku mám v oblíbených . Zatím jsem vše z této série přečetla a líbilo se mi to. Čtu další díl. Je to prostě kniha jak má být.

03.08.2024 5 z 5

Dětské duše Dětské duše Angela Marsons

Snad jen tolik, nějak jsem se u knihy nemohla začíst ( 3 dny na jednu knihu je u mne moc). Něco mi tam chybělo, ale chvílemi jsem se opavdu bavila. Takže jen 4*. Začala jsem další díl.

02.08.2024 4 z 5

Mrtvé vzpomínky Mrtvé vzpomínky Angela Marsons

Knihy s Kim Stoneové se krásně čtou. Mám přečteny všechny předcházející díly série a zatím mne žádný nezklamal. Hned jsem rozečetla 11. díl a nejraději bych jen četla a nic nedělala.

25.07.2024 5 z 5

Anděl smrti Anděl smrti Robert Bryndza

Kniha mne opravdu nezklamala. Eriku mám prostě ráda. Celá série je OK.

22.07.2024 5 z 5