martineknatasa komentáře u knih
Opravdu velmi pěkné, jen jednu chvíli toho sexu bylo najednou moc a to nejsem žádný puritán. Už jsem uvažovala, že začnu přeskakovat stránky. Napínavé a krásně se kniha četla. Škoda, že není další díl. Moc se na něj těším.
Mně se kniha líbila. Dávám za 5*. Pouštím se hned do druhého dílu.
Knihu jsem si vychutnala, líbila se mi. Dobře se četla a já si u ní odpočinula.
Tak, tato kniha nemá chybu. Čtivá, napínavá, prostě má vše, co má dobrá kniha má mít. Vřele všem doporučuji k přečtení, nebudete zklamáni.
Četla jsem skoro v kuse, bylo to odpočinkové. Konec mi vyrazil přímo dech. Paní autorka prostě umí.
Kniha se dobře čte, je napínavá od začátku do konce. Autorka píše dobré knihy a ráda je čtu. Už jsem přečetla vše co je od ní vydané a žádna kniha mne nezklamala. Doporučuji
Kniha se dobře čte. Kdo ji vezme do ruky a začte se do ní, tak nebude zklamán.
Kniha se mi moc líbila. Začínám od autorky číst další knihu a přidávám si jí do oblíbených.
Toto je má první kniha od této autorky - líbila se mi a proto po dočtení jsem šla hned na její další knihu.
Opět nemohu dát méně než 5*. Kniha má vše, co se mi v knihách líbí. Pěkně se četla a byla jsem zklamaná, že už je konec.
Těžké téma, ale autorka si s ním hravě poradila. Kniha se dobře četla a moc se mi líbila.
Ano, tomu se říká - Detektivka. Opět autor nezklamal. Kniha člověka úplně pohltí. Kdo má krimi rád, tak určitě vřele doporučuji.
Kniha se mi moc líbila, doporučuji přečíst.... Škoda, že není ještě vydán další díl. Hned bych se do něj pustila.
Jak už jsem napsala u jiného dílu, tak Kim a její tým je moje srdcovka. Pravda tento díl byl trochu slabší, váhala jsem mezi 4 a 5*. Převážila 5. Již čtu další (tentokrát zatím poslední) díl a moc se těším. Celou sérii doporučuji.
Série je skvělá. Už se moc těším na další díl a tento se mi také moc líbil. Kim a tým vyšetřovatelů mi přirostl k srdci. Jen tak dál.
Paní spisovatelku mám v oblíbených . Zatím jsem vše z této série přečetla a líbilo se mi to. Čtu další díl. Je to prostě kniha jak má být.
Snad jen tolik, nějak jsem se u knihy nemohla začíst ( 3 dny na jednu knihu je u mne moc). Něco mi tam chybělo, ale chvílemi jsem se opavdu bavila. Takže jen 4*. Začala jsem další díl.
Knihy s Kim Stoneové se krásně čtou. Mám přečteny všechny předcházející díly série a zatím mne žádný nezklamal. Hned jsem rozečetla 11. díl a nejraději bych jen četla a nic nedělala.
Kniha mne opravdu nezklamala. Eriku mám prostě ráda. Celá série je OK.