Mirek3012 komentáře u knih
Souhlasím, téma knihy bylo děsivé- což je vždy, když jde o dítě, ale ani to ostatní mi nepřišlo moc dobré. Něco jako román pro ženy s pokusem o detektivní zápletku. Jelikož to byla autorčina prvotina, vydaná v jiném nakladatelství ještě před ostatními, lépe hodnocenými knihami, dám tomu ještě šanci. Oceňuji dobře popsané české prostředí.
Nevím, napsané je to hezky, ale asi nejsem cílovka, moc mě to nenadchlo.
Přečíst bichli vánočních povídek českých autorů během pár tropických dnů? Ano, proč ne? A překvapivě to vůbec nevadilo, naopak, bylo to vítané osvěžení na konci letních prázdnin s denními teplotami přes třicítku. Vyrovnaná kvalita jednotlivých povídek, užíval jsem si to neskutečně. Lahůdka. Víc takovýchto povídkových sbírek.
Tak tohle byla jízda. Skvělý horůrek, za který by se nemusel stydět ani Stephen King.
Další skvělý díl. Zamotané, napínavé, v hlavní roli opět náš starý známý Alex.
První dva díly se mi líbili mnohem víc, ale ze staré známosti hodnotím plným počtem.
Druhý díl série se zvláštní agentkou Nikki byl lahůdka. Přečteno za víkend. A ještě lepší než první díl.
Druhý díl přečten taky. Už ten první díl byl výborný a tento se mi líbil ještě víc. Paráda. Jde se na třetí díl.
Trošku zklamání. A to i na B.A.Paris.
Ale co už, nemusí se vždy všechno povést, nebo sednout.
Samozřejmě si přečtu i další knihu této mé oblíbené autorky autorky, když vyjde.
Líbilo se mi to moc! Pořádně napínavé, zamotané. Místy člověk sám nevěděl, co je realita a co ne. Dokonalý mind f@ck. Chvílemi jsem si říkal, jak to do sebe může zapadat, ale autora mám rád, knihu jsem si užil, tak mu to odpustím. 5/5
Na Barronovu novou knihu jsem se těšil, i když jsem po jeho předchozí asi čekal něco víc. Na druhou stranu to byl fajn horor, čtivý a zajímavý.
Od autora rozhodně ještě zkusím něco dalšího, jeho psaní má něco do sebe
A mně se to líbilo. Atmosféra, tempo, postavy. Český autor.
Za mě parádní čtení, odpočinková jednohubka.
Vypadalo to jako slibná prvotina, a až pak jsem zjistil, že autorovi už před lety vyšla jiná detektivka v nakladatelství Moba.
Kniha se četla nakonec docela dobře a nebylo to špatné, ale něco tomu ještě chybělo.
Každopádně pokud autor napíše další detektivku, s chutí si ji přečtu.
Přečtena celá série, už od první knihy jsem velkým fanouškem tohoto slovenského autora. Jeho detektivky jsou napínavé, zajímavé a návykové.