Paja1709 komentáře u knih
Třetí díl ze série a opět skvělý jako předešlé dva.Precteno během jednoho dne.Tesim se na další díl.
Další skvělý dil s Maartenem.Od začátku pěkně propracované. U některých hlášek od Maartena jsem se musela smát .Uz se těším na další díl.
Paní to byla jízda.Kniha mě chytla od samého začátku Tady mi sedlo úplně vše.Pribeh napínavý a konec celkem nečekaný. Můžu jen doporučit.
Ja si knihu užila. Skvělé napsaná, tak jak jsem u Freemana zvyklá. I způsob jak byla kniha rozdělena kde mezi dvěma části uběhlo 10 let.No a konec......smutný a nečekaný.Doufam,že se brzo dočkáme pokračování .V originálu napsaná pod názvem The Ursulina.
(SPOILER) Opět sázka na jistotu. Ja tuto sérii miluji.Od začátku pěkně napínavé a čtenáře to drží ve střehu .Zadna hlucha místa. A musím říct, že
ze Charlotte jsem mela teda husí kůži .Uz se těším na další díl.
První díl Hrob mé sestry jsem četla asi před pěti lety. A od té doby čekala kdy u nas vyjde další díl.No jsem ráda, že jsem se konečně dočkala. Opět skvele čtení.Jen doufám, že na další díl nebudeme zase tak dlouho čekat.
Tato série je prostě moje srdcovka. A opět mě nezklamala. Těším se na další díl.
Pro me velké zklamání. Knihu jsem chtěla párkrát odložit .Nakonec jsem ji docetla , ne proto abych věděla jak to dopadne,ale jestli ještě změním názor na knihu. No to se nestalo. Po přečtení série s Inspektorem Lucem jsem čekala něco víc.Pro mě to byla ztráta času.
Opet skvely dil.Jen doufam ,ze budou u nas vydane vsechny dily i kdyz jich je myslim celkem 10 :-)Byla by skoda se nedozvedet jak to vse dopadne.
Druha kniha od autorky a musim rict ze jeste lepsi nez Vdova.Knizka ma vse co by Psyhothiller mel mit.Od zacatku dokonce proste napinave.Hltala jsem kazde slovo .Dokud jsem knihu nedocetla.Doporucuji.Za me jedna z nejlepsich knih v tomto roce.
Čekala jsem tak nějak jednoduchou oddechovku,ale dostala jsem úplně něco jiného,lepšího. Naprosto souhlasím s komentářem Jenny46.Krasne to bylo.
Myslím, že tady máme opět novou skvelou sérii .Inspektorka Louise mě bavila hned od začátku. Ten kdo má rád knihy od Angela Marsons, Lisa Regan ,Patricia Gibney , tak ten si přijde na své.Serie má zatím 7 dílů a určitě se máme ještě na co těšit.
Tak jak první díl I tento byl moc pěkný. Někdy jsem si při čtení říkala, že bych se taky hned odstěhovala na Aljasku. A ted jsem zvědavá na 3 dil s Marií.
Možná se budu opakovat, ale miluji tuto sérii a netřeba žádný zdlouhavý komentář. Opět skvělý díl.
Po přečtení Anotace jsem čekala Thriller,a dostala jsem úplně něco jiného. To byla ,tak krásná a zároveň hodně smutná,emotivní kniha až se mi někdy i těžko dýchalo.Tato kniha se bude u mě určitě radit mezi ty na které se nezapomíná.
Tady netřeba psát nějaký zdlouhavý komentář. Série mě od prvniho dílů baví a tento byl opět skvělý. Těším se na další.
Skvělé. Přečteno za jeden den. Hned od začátku mě chytla. Můžu jen doporučit.
Od autorky mám přečteno vše a opět nezklamala. Velmi pěkný příběh i když místy dost smutný. A ten konec........Můžu jen doporučit.