Petra186 komentáře u knih
Neuvěřitelná knížka! Odrazoval mě počet stránek, ale komentáře mě přesvědčily a kniha poté také! Pokaždé jsem si říkala, že už nemůže být hůř a ono bylo :(. Zároveň jsem si rozšířila obzory o Číně. Doporučuji každému přečíst!
Skvělá knížka pro páry a manžele. Měl by si ji přečíst každý. Od tohoto spisovatele mám již přečteno více knih a nějaké jsem i pořídila do domácí knihovny. Myslím si, že by neměla chybět.
Kniha velmi čtivá, moc se mi líbila. Zajímavá "budoucí" doba.
Neskutečná kniha, nešla odložit po první stránce, děj m zaujal a četla se velmi lehce. Dospívající rozhodně nejsem a přesto 100% doporučuji!
Když pominu téma knihy, tak moc krásná knížka. Drsný příběh mladých lidí, kteří se prali s osudem, neumím a ani si to nechci představit, co prožívali. Určitě stojí za přečtení.
Netušila jsem, co se vlastně odehrávalo v Brně, velmi smutný a zároveň pro mě poučný příběh. Neuvěřitelné, co lidé dokáží přežít. Určitě doporučuji k přečtení !
Neuvěřitelné a pro mě jako matku naprosto nepochopitelné, že se takto někdo dokáže chovat k vlastnímu dítěti :(. Kniha ve mě vyvolávala pocity, jaké u žádné jiné.
Čtivá kniha, velmi zajímavý nápad s rozdělením vyprávění z ženského a mužského pohledu !
Je to má druhá přečtená kniha od tohoto autora. Chystám se na další.
Měla jsem velká očekávání vzhledem k mediálnímu poprasku. V tomto směru jsem byla "zklamaná", o PPP toho nebylo povězeno tolik, aby z toho média udělala poprask ! Když budu hodnotit knížku jako celek, tak velmi čtivá, pro mne až moc rozebírání dokola závodů, ale na druhou stranu čtenáře nechá Gabriela nakouknout, jak to opravdu cítí závodník, ne, jak na závod koukáme z pohodlí tepla domova. Každý, kdo "soudí", nebo má jakýkoliv názor z médií na Gabrielu, by si měl knížku přečíst a změní názor.
Velmi silný příběh. Při čtení se mnou cloumaly emoce, nedokázala jsem ale přestat číst. Takové peklo snad už nikdo nikdy nezažije. Jak tohle mohl vůbec někdo přežít nechápu a smekám.
Knihu doporučuji, koupila jsem si ji domů. Nedá se jednorázově přečíst, ráda se k ní budu vracet. Je jednoduše napsaná, srozumitelně.
Ze začátku jsem se nemohla začíst a chtěla knihu odložit, ale říkala jsem si, že to přeci není možné, když má tolik hodnocení. Potom jsem už knihu hltala!
Knihu jsem dostala jako dárek. Bohužel mě nějak výrazně neoslovila, styl psaní mi nevyhovoval, do čtení jsem se nutila :(. Příběh zajímavý, to ano, ale...
Skvělá knížka! Určitě přečíst již v těhotenství a poté i když už máme miminko doma! Super rady.
Další z řady knih. Trochu jsem měla problém poznat, o kterou ženu jde, ale jinak opět velmi čtivá kniha.
Knížka se čte sama, na mě bylo trochu moc o "nebi/peklu", za to hodně mě překvapil závěr.
Skvělá a pohodová knížka, vlastně i napínavá. Přečetla jsem jedním dechem.
Kniha na zamyšlení, velmi zajímavá, donutí člověka se zamyslet nad svým životem/snem.
Obdivuji a fandím těmto odvážným lidem, kteří pomáhají ! Čtení pohodové, jak Tomáš píše, není spisovatel. Skvělá kniha.