PetrCepek

Můj nejoblíbenější Irving. Bohužel filmové zpracování až tak úžasné není.

Krásný začátek skvělé série (tedy až do okamžiku vydání prequelu Bouřková sezóna)

Fantastická kniha hlavně o myšlenkách, perfektní film zejména o akci. Poprvé jsem to četl roku 1977 ve slovenštině pod názvem "Dlho som bol preč".

Nikdy by mne nenapadlo, že zvládnu přečíst knihu, která je celá pouze o jedné třídenní bitvě. Zásluhou trilogie prvního zákona a pomsty nejlépe chutnající za studena jsem to nakonec svedl. Na můj vkus trochu "vybíjená", ale zásluhou starých známých Třesavce a Gorsta čtivá až do konce, byť kvalitou zůstává v mých očích o hvězdu za předchozími díly Joe Abercrobieho.

Vzhledem k tomu, že tato půvabná kniha se rovněž líbí mé dceři i mamince, mohu ji s klidným svědomím doporučit opravdu všem.

Úžasně vymazlený komiks. Pokud si dáte pozor na posuny vyprávění v čase tam i zpět, čeká vás fantastický zážitek. Celkem je šest dílů a kvalita se drží neustále hodně vysoko.

Pořád jsem netušil, jak to celé Joe Hill zakončí, a ani trochu mne nezklamal.

Tohle byli roku 1969 moje první Rychlé šípy. Naprostá bomba! Tenkrát, a vlastně i nyní.

Za mne absolutně nejlepší foglarovka. Samozřejmě (jako u Jestřába vždy) nic pro dámy.