petule1 komentáře u knih
Neskutečně silný příběh jedné obyčejné rodiny se spoustou tajemství, starých křivd a vše si nesou celým životem.
Krásná kniha, která Vás dostane svojí čistotou v době, kdy na Vás z každého regálu v knihkupectví padají jen knihy plné sexu.
Neskutečně depresivní kniha a stejně čtete dal a dal a čekáte jak to skončí
Nuda Nuda Nuda. Dočetla jsem to, protože jsem čekala, že to třeba ke konci vezme spád, ale nic se nekonalo.
Omlouvam se za svůj komentář, ale kniha plná vzdychaní 44 ženy nad smrtí otce, stále jsem doufala, že to skončí a začne děj - nezačal. Ve chvíli, kdy při sexu myslí na svého mrtvého otce, že se na ni dívá, jsem si řekla, že to snad nemyslí autorka vážně. “Děj”, který vyplňuje řádky mezi vzdechy, je jak z béčkového filmu.
Neuvěřitelný příběh. Co strana, to Vám padá čelist. Už dlouho jsem nic tak poutavého nečetla.
Knihu Hvězdy nám nepřály bude i sám autor těžko překonávat. U této knihy jsem se bohužel ke konci dost nudila. Děj vleklý, nudný a žádný spád.
než na kvantitu by měla začít autorka jet na kvalitu, protože tato poslední kniha je neskutečné zklamaní - obrovská nuda a ten příběh je děsná slátanina bez kapky děsu
Příběhy 3 žen/ kamarádek a každá s jiným životním osudem
Bylo to vážně utrpení to dočíst a neodložit to, ale kdybych to udělala nic by se nestalo - celou knihu jsem čekala, kdy se začne utvářet aspoň nějaký děj.
Příběh, který vas jen tak nepustí spát a musíte číst než to prostě zhltnete.
Pokud přečkáte cca 100 stran keců o Shakespearovi, objeví se Vám úžasný příběh, který Vás pohltí.
příjemné čtení na oddych. Děj krásně plyne, není to zaplevelené zbytečnostmi.
Kdyby byla kniha o polovinu kratší - bylo by hodnocení vyšší, ale taková spousta zbytečných stran. Co z životních neštěstí se muže stát, zde bylo zaznamenáno - sebevražda, deprese, alkoholismus, uhoření v chatce, skok pod tramvaj, infarkt, drogy a proloženo ufňukáváním hlavního hrdiny nad životem s rozmazlenými a nesmírně talentovanými dcerami.
Neuvěřitelně pěkná kniha,která pohladi svými příběhy a člověk má chuť tancovat