Pitbullka Pitbullka komentáře u knih

Jáma a kyvadlo a jiné fantastické příběhy Jáma a kyvadlo a jiné fantastické příběhy Edgar Allan Poe

Za me urcite povidka Cerny kocour, Jama a kyvadlo, Maska cervene smrti a Skokan. Ostatni me tolik nenadchly ale i tak si myslim, ze je to tvorba, ktera predbehla svou dobu.

26.05.2017 4 z 5

Hrůza v Dunwichi a jiné horrory Hrůza v Dunwichi a jiné horrory Howard Phillips Lovecraft

Prvni, co jsem od autora cetla a za me trosku zklamani. Cekala jsem trosku neco desivejsiho.

24.05.2017 3 z 5

Dobytí severního pólu Dobytí severního pólu Zdeněk Svěrák

Ceska klasika, ktera nezklame a stale bavi!

Deset malých černoušků Deset malých černoušků Agatha Christie

Prvni kniha, co jsem od autorky cetla a jsem nadsena. Opravdu jsem do posledni chvilky netusila, kdo je vrahem. Skvele cteni!

24.05.2017 5 z 5

Deníček moderního páru aneb Ženy jsou z Venuše a muži jsou debil Deníček moderního páru aneb Ženy jsou z Venuše a muži jsou debil Dominik Landsman

Zacatek perfektni, pak dej trosku upadal, stejne tak jako ke konci byl humor uz takovy nuceny. Ale knizka zabavi i pobavi.

24.05.2017 4 z 5

Prvok, Šampón, Tečka a Karel Prvok, Šampón, Tečka a Karel Patrik Hartl

Odpocinkova knizka na dve odpoledne. Bavila me, nenarocne a vtipne cteni.

Břicháč Tom Břicháč Tom Tomáš Kosačík

Člověk se nedozví nic převratného ale kniha neurazí. Ovšem některé recepty byly až zarážející, opravdu dám do knihy jako recept žitný chleba s mozzarellou a mandarinkou? To snad ne. Ale pár receptů se mi líbilo. Nicméně kniha měla lepší propagaci než je její skutečný obsah.

14.01.2017 2 z 5

Návnada Návnada Kent Messum

Za mě skvělá knížka. Napětí,akce,nemám co vytknout.

08.01.2017 5 z 5

Komiksová Kytice Komiksová Kytice Karel Jaromír Erben

Miluji Kytici a tohle provedení je prostě perfektní. Líbí se mi, že za komiksem je vždy přímo i originál balady. Věřím, že takhle přijdou klasice na chuť i mladší ročníky, které by Kytici jinak nečetly.

07.01.2017 5 z 5

Milostné dopisy slavných mužů 1 Milostné dopisy slavných mužů 1 kolektiv autorů

Část s dopisy je lepší. Za mě určitě vede Beethoven, Napoleon a Shakespeare. Nádherně psáno, má to obrovské kouzlo a sílu.

07.01.2017 4 z 5

Hobit aneb Cesta tam a zase zpátky Hobit aneb Cesta tam a zase zpátky J. R. R. Tolkien

Krásná kniha, jen ten konec mi přišel trochu uspěchaný.

07.01.2017 4 z 5

Strážci brány Strážci brány Jan Urban

Za me skvela knizka. Strhavam jednu hvezdu za to,ze autor se nekdy snazil byt zbytecne moc vtipny a pouzival casto radoby vtipne hlasky. To trosku dojem z knihy kazilo. Jinak ale ctive,napinave.

12.12.2016 4 z 5

Holčička, která měla ráda Toma Gordona Holčička, která měla ráda Toma Gordona Stephen King

Na můj vkus až moc zdlouhavé. Nenadchlo ale ani neurazilo. Od Kinga jsem ale četla lepší kousky.

03.12.2016 4 z 5

Aristokratka na koni Aristokratka na koni Evžen Boček

Příjemná knížka, co nenadchne ani neurazí. Milé zpříjemnění deštivého podzimního dne.

19.11.2016 3 z 5

Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti Ransom Riggs

Knížka si mě naprosto získala, už se těším, až si přečtu další díly. Jen mám trošku obavy z filmu, v knize je vytvořen tak úžasný svět, že si nejsem jista, jestli lze tak dokonale přenést i na filmové plátno.

18.10.2016 4 z 5

Jíst zvířata Jíst zvířata Jonathan Safran Foer

Kniha, kterou jsem četla skoro rok. Ano, tak dlouho. Tohle není knížka na jedno odpoledne. Přečtete kousek a přemýšlíte, jestli tenhle celý zvířecí holocaust je opravdu nutný. Kniha, kterou jsem obrečela. Napsaná je dobře, ale ty skutečnosti, které popisuje, jsou opravu hrůzné. Nepodílejme se na něčem tak hrozném a GO VEGAN! :-)

10.09.2016 4 z 5

Pět Pět Ursula Poznanski

Kniha byla dobře napsaná. Strhávám hvězdičku za ten konec, ten mi přišel poměrně useknutý. Tak doufám, že třeba některé věci budou vysvětleny v druhém dílu.

26.06.2016 4 z 5

Veronika se rozhodla zemřít Veronika se rozhodla zemřít Paulo Coelho

Zvláštní a zároveň krásné...

03.06.2016 5 z 5

Omen: Ďáblovo znamení Omen: Ďáblovo znamení David Seltzer

Skvělá kniha, ze které mi chvilkami až běhal mráz po zádech. Po dlouhé době opravdu dobrý horor.

02.06.2016 5 z 5

451 stupňov Fahrenheita 451 stupňov Fahrenheita Ray Bradbury (p)

Když tady čtu ty komentáře, mám pocit, že jsem četla snad úplně jinou knihu. Očekávala jsem něco, co mě opravdu pohltí, ale tohle byla nudná a nezáživná slabota. Ačkoliv jsem knihu nespálila, ze čtečky je definitivně odstraněna.

16.03.2016 1 z 5