sabca komentáře u knih
Přesně to co jsem od této spisovatelky čekala se mi dostalo. Sydney zažívala život jako na houpačce. Jednou nahoře a potom zase dole. Kdo si chce u knihy odpočinout tomu doporučuji
Zase nemohu dát méně než 5 hvězdiček. Série mě baví a když tento díl byl vyjímečně smutný, líbil se mi. Teď se co nejdříve pustím do 4. dílu a pak budu čekat na vydání 5. Doporučuji přečíst celou serii.
Sanozřejmě nemohu dát méně než 5 hvězdiček. To mám před sebou další 3 díly doma a 5 vyjde v tomto roce. Přátelství 3 dívek, připravujících se na roli sestřičky bylo nabité dějem a moc dobře se to četlo. Už se těším jak budou příběhy jejich lásek pokračovat. Doporučuji
Tak Nora Roberts nezklamala. Na rozdíl od jejich romantických příběhů toto bylo napínavé a plné děje. Četla se moc dobře a kdo má rád napětí tomu doporučuji.
Chvíli trvalo než jsem se začetla, ale potom už jsem měla problém knihu odložit. Je to první kniha od této autorky co jsem přečetla a určitě přečtu i další. Doporučuji
Pro mě zase jedna oddechovka od Danielle Steel. Pořád se k této spisovatelce ráda vracím. Přesto, že Angelika měla krutý život zase to byla krásná pohádka pro dospělé. Doporučuji
Tak tahle kniha mi přímo sedla. Po dlouhé době jsem si to užívala a bavila jsem se. Rok života obyčejné ženy, matky 2 děti mě pobavil a několikrát rozesmál. Kniha se autorce moc povedla a doufám, že ještě něco podobného napíše. Humoristických románů není nikdy dost. Doporučuji
Zajímavý příběh židovského děvčátka Ráchel a jejího bratra, které rodiče poslali prostřednictvím Nansenové nadace do Norska, aby je zachránili před smrti v některém z koncentračních táborů, což jim v době druhé světlové války hrozilo. Kniha mě tak zaujala, že jsem musela číst každou volnou chvilku, abych se dočetla jak vše dopadne. Doporučuji
Kniha napsaná podle skutečnosti se četla dobře. Bylo zajímavé se něco dozvědět o historii Rumunska za 2. světové války. Příběh Natalie mě bavil a ke konci byl tak napínavý, že jsem knihu odložila až po úplném přečtení ve 2 hodiny ráno. Doporučuji
Prní kniha této autorky a určitě ne poslední. Moc pěkně se mi četl příběh, který se většinou odehrával na Kypru kde Helena tráví čas dovolené v domku, který jí odkázal její kmotr a kam za ní přijíždějí její přátelé. Kniha stojí za přečtení.
Konečně zase kniha od Nory Roberts, která se dá přirovnat k těm starším. Nemám totiž ráda od ní harlequinky a knihy s tajemnem, které ted převážně vycházely. Tato kniha je zamilovaná, dobrodružná i častečně jako detektivka. Doporučuji
Tak tato kniha mě úplně pohltila. Začetla jsem se a nemohla přestat dokud jsem jí nepřečetla. Byla pro mě daleko lepší než Černé lekníny, kterou jsem četla jako první od tohoto autoru a určitě si přečtu i další. Vraha jsem jako obvykle neodhadla. Knihu doporučuji
Cara byla pro mě sympatická postava této útlé knihy. Rok který prožila na ranči , který zdědila s určitým záměrem přítele Ryana byl zajímavý a pro Caru velmi náročný. Kdo má rád romantické romány, tak doporučuji.
Pěkná severská detektivka. Bavilo mě to od začátku do konce, kde jsem byla překvapená. Zaujalo mě, že kriminalista Verner pletl ponožky. Ten kdo má rád severské kriminálky kde neřádí psychopatický vrah at si knihu přečte.
Tak pro mě kniha nudná nebyla. Příběh Lottie byl zajímavý. Chybělo mi dozvědět se toho víc o Cellii. Možná, že autorka uvažuje o napsání pokračování tak jako u románu Než jsem tě poznala. Rozhodně doporučuji a nenechte se odradit nízkým hodnocením některých čtenářů zde.
Překvapují mě některá nízká hodnocení, protože kniha byla napínavá od začátku až do konce, pachatel odhalen až nakonec a já měla problém knihu odkládat jak dobře se mi četla. Za mě doporučuji
Kniha se mi líbila a posledních 150 stránek jsem přečetla na jeden zátah. Jak tu psala Orinka3, že pachatele poznala hned na začátku, tak to já ani náhodou, proto jsem musela číst s nakonec jsem byla překvapena, kdo za tím vším stál. Máte-li rádi napětí, doporučuji.
Nelze nedat 5 hvězdiček. Knihu se četla od samého začátku, že byl problém jí odložit. Bylo tam od všeho něco. Láska napětí a vyústění jsem neodhadla až do konce. Můžu doporučit
Jako první knihu jsem četla Slepá mapa. Hotýlek se mi četl daleko lépe. Mohu doporučit.