Šárka.Šála komentáře u knih
Tentokrát trochu moc překombinované a konec jako z nepovedeného dramatu.
Už předchozí knihu jsem dočetla s velkou námahou. Po první třetině nějak nemám sílu a ani zvědavost vědět, jak to dopadne. Chybí mi spád a napětí. Ani knihu odložím a možná časem se k ní vrátím. Za mne velké zklamání...
Přečteno... neurazí, nenadchne...za mne asi autorova nejslabší knížka.
Série s Erikou a Kate jsou za mne mnohem lepší. Tohle úplně nebyl můj šálek kávy. Bylo to napínavé, ale dost k neuvěření a některé pasáže zbytečně nudné a zdlouhavé.
Příběh jiný než na jaký jsme od autorky zvyklí, ale za mne opět čtivé. Přečteno jedním dechem.
Tentokrát jsem nebyla tak nadšená jako předchozích knížek. Kompozice knihy mi nesedla a závěr mi přišel nedotažený do konce.
Tak nějak nevím... poctivě dočteno, ale žádné nadšení. Zřejmě jsem tam nenašla to kouzlo, které předchozí čtenáře tak nadchlo.
Na plný počet hvězdiček to není. Josefíně všichni lžou se mi líbila mnohem více. Ale každý si udělá svůj názor
Za mne palec nahoru... opět dobré. Osobní vztahy hrdinů se nám trochu rozbily a tak jsem zvědavá, co bude dál. Už se těším na pokračování.
Mám ráda knížky tohoto autora, ale toto pokračování mi přišlo trochu přitažené za vlasy. Jak řekla jedna z postav... každý chce být superman...a hlavní hrdina jím v podstatě byl.
Za mne jen tři hvězdičky, umí to i lépe.
Přečteno v rámci čtenářské výzvy - kniha o zakázané lásce. Dojemný a napínavý příběh o drobné jiskřičce lidskosti v největším pekle našich dějin.
Přečteno v rámci čtenářské výzvy. Od začátku jsem byla příběhem nadšená a tato kniha se jistě dostane do žebříčku mých nejoblíbenějších knih.
Za mne velké nadšení... zajímavý příběh, který si určitě ještě někdy znovu ráda přečtu.
Prostě to umí... realita každodenního života, tak jak to opravdu je, bez žádného zbytečného plkání. Za mne opět skvělá kniha.
Druhá kniha od této autorky, kterou jsem četla. Na rozdíl od Podbrdských žen jsem se musela k dočtení této knihy přemlouvat. Chyběl mi spád a kniha je podle mne takové citové plácání.
Každopádně názor na knihu si každý udělá podle sebe