sarka0168 komentáře u knih
Skvěle napsané, ale trochu otrava, na Felixovi se mi líbilo, že moc neotravoval s dostihy, ale tentokrát to přehnal... a zápletka taková nijaká. Čtyři hvězdy má za to, jak dobře musel poznat švýc. hory a místní sport, aby o nich mohl psát
Vyborna kniha, jsem opravdu prekvapena. Detektivka s psychologickou zapletkou i s par zajimavymi myslenkami, vrele doporucuju! Plus je i Kanada, odtud toho moc neni i zajimave vykreslene postavy.
Souhlas s Airesem - prvních 200 stran je naprostá nuda - a pak už člověk nemá moc chuť číst dál, ale četla jsem a konec jsem přeskákala. Kdyby ten nekonečnej úvod chyběl, možná bych si to užila, protože únikovky miluju. Takže - zase jeden ukecanej autor (ka).
Kniha, ktera vas chyti a nepusti, budete ji muset precist na jeden zatah. Skvele napsana, skvele prostredi lesa a hor, doporucuju vrele!
Kniha fajn, ale tak nejak bez konce… a jak tady ctu, nemyslim si to jen ja. Skoda, namet dobry, ale jako by uz chtela autorka rychle skoncit.
Skvělé, skvělé, skvělé! Humoristické knihy nečtu, udělala jsem výjimku a bavila se náramně po celou dobu - fakt před autorem smekám, doporučuji, super! Půjčila jsem si to kvůli autorovi, čtu jeho detektivky, a tohle mě vážně dostalo. Hned budu shánět další!
Něco tak rozvleklého a ukecaného se jen tak nevidí... A předvídatelného. Jestli někoho baví nekonečné popisy pocitů plus zbytečné retrospektivy, do toho - a navíc je to víc psychologie a Xanaxu než detektivky.
Nuda - dějově. Ale fakt je, že čtivé, skvěle napsané, rozhodně i zásluhou překladatele. Jinak je to už všechno na jedno brdo, jak pode mnou píše kolegyně. Každopádně uznávám, že nejsem ta pravá cílová skupina.
Něco tak rozvleklého, kde se skoro nic neděje, jsem už dlouho nečetla. Někdo je zkrátka grafoman... Jiné jeho knihy se mi líbily, proto 3 hvězdy, ale tohle bylo doslova utrpení. Téměř žádná gradace a konec? Logiku v tom nehledejte.
Tak mně se knížka moc líbila - i když konec bych taky úplně nebrala - a naopak jsem vítala, že nejsem moc unavována dostihy (jako v první samostatné knize Felixe Francise Spřízněni krví, kde mě fakt ty nekonečně vyjmenovávaní koně apod. dost unavovali). Plusem knihy je, že to není úplně klasická detektivka, je to NÁPAD - to oceňuji.
Sci-fi miluju, nápadité zejména - ale tohle mi přišlo takové upachtěné, upovídané, překombinované... Ale na druhou stranu- nápad je nápad, že jo? Když člověk navíc dost dlouho neví, oč vlastně kráčí :)
Trochu rozvleklé, mám raději, když děj odsejpá... ale jako nápad dobrý.
(SPOILER) Moc mě to bavilo až do chvíle... vlastně nemůžu nic psát, abych nespoilerovala - no reálný závěr bych brala spíš. Fantasmagorie nejsou nic pro mě...
Byla jsem nadšená po celou knihu, nemohla jsme se od ní odthnout - až na ten konce... takže 5 hvězd neeee - škoda
Upřímně - jsem zklamaná. Děj by byl fajn, kdyby se neobjevoval jeden člověk, úplný nesmysl to je - víc nepovím, abych neprozradila děj. Ale kdo četl nebo čte, snad pochopí.
Naprosto okopírovaná kniha Les sebevrahů Jeremiho Batese - jediné, co můžu ocenit, je, že popis událostí je opravdu barvitý. Mimochodem, knihy Batese Les sebavrahů, Hora mrtvých a Katakomby mohu jedině doporučit!
S Tynou naprosto souhlasím! Četla jsem večer, pokračovala ráno, skvěle napsané, miluju knihy v první osobě! A čtivé, čtivé, doporučuju! Jdu se taky podívat po další knize tohoto pána :)