uzivatel1190 komentáře u knih
Knížku jsem nedočetla, nebavilo mě to celkově, podivné skákání ze zajímavého deníku na novodobé postřehy hlavní hrdinky, které se spíše podobaly výpiskům z enycyklopedie. Velké zklamání.
Z knížky jsem byla nadšená, opravdu zajímavě vedené rozhovory se zajímavými lidmi doplněné krásnými fotografie.
Velmi smutný příběh o ženě a jejím synovi, kteří náhle přišli o partnera a o tátu. Příběh se dobře čte, autorka se vrací v čase, současný život prokládá vzpomínkami, když už se znovu rozhodne, že začne znovu žít, tak to s novým partnerem moc uspěchá a nakonec končí opět sama se svým synem , rodinou a přáteli. Velmi zajímavé a poutavé čtení.
Na knížku jsem se dle recenzí moc těšila a musím říct, že jsem nebyla rozhodně zklamaná, kniha se četla velmi dobře, téma je velmi aktuální, chvílemi až při čtení mrazí, chvílemi jsem si říkala, že čtu červenou knihovnu, ale byla jsem opravdu nadšená. Jedna z knížek, kterou chci vlastnit.
Knížka je stejně dobrá jako jednička, četla jsem ji postupně mezi jinými knížkami, jsou v ní vtipně pojatá zamyšlení ze života. Ráda se k nim budu vracet, stejně jako ke všemu od tohoto autora.
Opět jsem byla nadšená, ač jde o rozhovory se ženami, které lecos prožily, tak i přes to jsou plné naděje a toho, že to nevzdávají. Chvílemi jsem i přemýšlela o tom, že přeci není možné takto žít. Knihu si opět pořídím do své knihovny a dám ji k předchozím o samotářích.
Pěkný, někdy zbytečně zamotaný motivační příběh o životních změnách, cestě za sebepoznáním, o přehodnocení způsobu života.
Přestala jsem číst po pár stránkách, nenadchl mě ani děj a ani styl, kterým je knížka psaná. Kdybych neměla na dovolené co číst a tohle byla jediná knížka, kterou s sebou má, tak to přelouskám, ale s vidinou knížek zajímavějších jsem to nedočetla.
Na knížku jsem se těšila, no Jirotka to není, ale i tak jsem se velmi bavila, knížka sice nemá nějaký ucelený děj, je to prostě popis prázdnin u děděčka, autor se snaží napodobit styl pana Jirotky. Jako víkendové čtení na chalupu ideální.
Nenáročný román o matce a jejích dvou dcerách, z nichž každá má své tajemství. Četlo se to velmi dobře, v ději byly i zajímavé zvraty.
Dočetla jsem jen díky výzvě, protože autor je o 22 let starší než já, naštěstí knížka je slabá. Povídky jsou trapné, nepobavila mě snad ani jedna, na konci je ,, divadelní hra", u které se přiznám, že jsem četla každé páté slovo a těšila se, až to celé skončí. Bohužel za mě nejhorší, co jsem od tohoto autora četla.
Z děje knihy jsem byla nadšená, vtažená do děje. Málokdy si čtu knihy z období války, tato zaujala obálkou. Ukázka toho, že někdy je třeba rozlišit co je dobré a co špatné, bez ohledu na zákony. V knize nechybí vášeň, nebezpečí, zrada, zvrat v ději. Doporučuji.
Bohužel zklamání, kniha mě vůbec nenadchla, odložila jsem ji po pár stránkách, strašně zmatečná.
Příjemné čtení, zajímavý hosté, témata rozhovorů nutí k zamyšlení.
Na knížku jsem se těšila, byla ale maličko zklámáním, velmi zvláštní příběh, ve kterém se skáče v čase, nicméně knížka se dobře četla, vtáhla do děje a čtenář chce vědět jak vše dopadne.
Knížka se mi opravdu líbila a zařadila se mezi ty, které chci vlastnit, ne si je jen půjčit v knihovně. Dobře se mi četla, nutila k zamyšlení, opravdu doporučuji.
Knížku jsem četla už jako malá, pak jsem ji četla všem svým synovcům a neteřím, pro své děti jsem si musela koupit již nové vydání, to po mně bylo už salátové. Knížka je kouzelná, skoro všechny básničky znám už nazpaměť, rádi se s k ní s nejmladším synem vracíme.