Vlaďkaa4 Vlaďkaa4 komentáře u knih

Výkupné pro krále Výkupné pro krále Graham Masterton

Zase se knizka cetla skvele. Tentokrat na konci zvrat v osobnim zivote Katie ......Hledam dalsi dil

06.04.2019 5 z 5

Noční lov Noční lov Robert Bryndza

Od poloviny knizky jsem ji nemohla odlozit a musela docist. Velka pravda, to jaci jsme z nas udelalo okoli????.

08.02.2019 5 z 5

A nad tím vším je slunce A nad tím vším je slunce Kamil Pešťák

Zdanlive nesouvisejici pribehy a postavy se samozrejme na konci knihy protnou. Pro me byla v knize popsana naprosto fascinujici touha a schopnost zit zdanlive drobne divky. Fantazie autora je bezbreha. Kniha urcite stoji za precteni.

31.12.2018 4 z 5

Červená lucerna Červená lucerna Graham Masterton

Obchod s lidmi, prostituce, vykoristovani. Nejspis nejsem jedina, ktera fandila "spatne strane" a verila ze bozi mlyny melou. Tentokrat tu nejsou tak detailni hororove sceny. Nebo uz jsem si zvykla. Urcite doporucuji.

06.12.2018 5 z 5

Příliš pozdě Příliš pozdě Colleen Hoover

Čte se to velmi dobře, odsýpá to každým okamžikem. Nic méně ostatní autorčiny knihy se mi líbí více.

15.12.2024 4 z 5

Hra na schovávanou Hra na schovávanou Jan-Erik Fjell

Tak tohle zase nezklamalo. Celou dobu jsem čekala, až se ty dvě dějové linie propojí. Výborné.

08.10.2024 5 z 5

Noční brána Noční brána Peter May

Neochvějné téma války a rabovani umění za války. Něco se dalo docela dobré odhadnout. Jedná část byla překvapivá.

06.09.2024 5 z 5

Po stopách zločinů Po stopách zločinů * antologie

Spoustu různých stylů, různé povídky. Rychle se to přečetlo.

22.08.2024 5 z 5

Těla Těla Klára Vlasáková

Způsob psaní pro mě byl asi ok. Ale obě postavy mě neskutečně lezly na nervy. Takže jsem ráda že to bylo takové krátké.

15.03.2024 3 z 5

Ocejchovaná Ocejchovaná Anna Ekberg

No to mělo tedy opravdový spád. Příběh je trochu neuvěřitelný, ale proto je to příběh. Výborné

20.02.2024 5 z 5

Kéž bys tu byl Kéž bys tu byl Jodi Picoult

Budu se opakovat tím, že žasnu nad množství diametrálně odlišných příběhu, které autorka píše. Tentokrát je to příběh z Covidoveho lockdownu. A je zase wouw.

03.02.2024 5 z 5

Peklo a jiné destinace Peklo a jiné destinace Madeleine Albright

Zajímavé spíše z pohledu vnímání události jednou stranou. Některé pasáže jsem hltala, jinými jsem se dlouze prokousávala. Nebýt výzvy, tak bych to nejspíš nečetla.

25.12.2023 3 z 5

Kniha dvou cest Kniha dvou cest Jodi Picoult

Musím souhlasit, že předchozí knížky byly lepší. Ovšem úvahy a vysvetleni smrti jsou minimálně pro zamyšlení.

20.12.2023 4 z 5

Kde jsi, když nejsi Kde jsi, když nejsi Radka Třeštíková

Jednu hvězdičku dolů za vulgarismy. Ty mi přišly zbytečně. Příběh smutný bohužel dost častý. Pomíchaní kapitol mě nadchlo.

29.11.2023 4 z 5

Nechtění Nechtění Kristina Ohlsson

Sérii s Fredrikou mám přečteno celou. Ovšem první díl jsem četla jako poslední. Děti mi vadilo, ale všechny autorky knihy se výborně čtou

08.05.2023 5 z 5

Ostrý řez Ostrý řez Jeffery Deaver

Bylo to trochu překombinované. Genialita hraničíci s jasnovidectvím. Nic méně se to krásně čte.

03.05.2023 4 z 5

Mlsná huba Mlsná huba Magda Váňová

Čekala jsem pro Lauru pořádnou karmu. Bohužel nepřišla....

15.04.2023 4 z 5

Mají v nebi skleničky? Mají v nebi skleničky? Martina Preissová

Od knížky jsem neměla žádná očekáváním, ale naprosto ne nadchla. Dala bych i 6 hvězdiček. Pohlazení po duši

09.03.2023 5 z 5

Dokonalá smrt Dokonalá smrt Helen Fields

Tohle byla hodně nestandardní detektivka. Úplně zvrácený motiv všech vražd.

28.02.2023 4 z 5

Dokonalá kořist Dokonalá kořist Helen Fields

Na mě to bylo dost drastické.

16.02.2023 3 z 5