zoew Online zoew komentáře u knih

Zuřivost Zuřivost Sandra Brown

Četla se dobře, ale už jsem od Sandry četla daleko lepší. Za mě lepší průměr.

01.05.2023 3 z 5

Řek Zorba Řek Zorba Nikos Kazantzakis

Neskutečná nuda, po 70-ti stránkách jsem to vzdala.

06.09.2022

Suši v duši Suši v duši Eva Urbaníková

Kniha se čte moc dobře, dozvěděla jsem se mnoho zajímavého o Japonsku a Japoncích. Naivita Denisy mě dost často vytáčela.

30.09.2020 4 z 5

Do třetice všeho zlého Do třetice všeho zlého Jana Abrahamová

Bezva oddechová detektivka, mělo to spád.

18.12.2019 4 z 5

Marie Terezie: Miluj a panuj Marie Terezie: Miluj a panuj Miroslava Zlatníková

Milé čtení.

04.06.2018 5 z 5

Nakresli mi vítr Nakresli mi vítr Eva Urbaníková

Hlavní postava byla neskutečně pitomá. Chvílemi jsem jí litovala nebo spíš její děti, ale mohla si za to sama.

24.01.2018 3 z 5

Sestry B. Sestry B. Milena Štráfeldová

Smutný příběh nešťastné labilní Zorky a naivní až hloupoučké Lídy. Napsáno velmi čtivě.

12.05.2017 4 z 5

Nakonec přijde smrt Nakonec přijde smrt Agatha Christie

Prvních 100 stran se mi dost vleklo, pak děj nabral spád a už to šlo samo. Je to hodně netradiční "detektivka".

02.05.2017 4 z 5

Enter, mami! Enter, mami! Martin Moravec

Moc jsem se pobavila, nostalgicky zavzpomínala na některé věci z minulosti.... zkrátka skvělá oddechovka.

01.02.2017 5 z 5

Hlavní role Hlavní role Vítězslav Jareš

Kniha zakoupená (a nadělená pod stromeček) na základě přečtení ukázky zaslané autorem. Hned od začátku jsem se začetla a těšila se na chvilky volna, kdy budu ve čtení pokračovat. Pěkně a bez příkras popsané zákulisí filmového a televizního průmyslu. Kniha která donutí k zamyšlení, že ne vždycky ten, kdo se nám jeví jako úspěšný a má tzv. "všechno" , musí být zákonitě i šťastný. Těším se na další knihy autora.

29.12.2016 5 z 5

Klid před bouří Klid před bouří Linda S. Howington

Splnilo to mé očekávání. A chlápek na obalu se mi taky nelíbí - udělala jsem si vlastní představu.

01.08.2016 4 z 5

Kam se poděla Elizabeth Kam se poděla Elizabeth Emma Healey

Nejedná se o žádné dech beroucí strhující čtení, spíš je to zajímavá sonda do stárnoucí nemocné lidské mysli doplněné detektivní zápletkou. Kniha je napsaná poměrně čtivě a originálně. Rozhodně stojí za přečtení.

02.05.2016 4 z 5

Chci jen dítě Chci jen dítě Susan Elizabeth Phillips

Oceňuji hlavně vtipnost, slušná oddechovka.

27.04.2016 4 z 5

Deset malých černoušků Deset malých černoušků Agatha Christie

Dobře se to četlo, ale bylo to až moc překombinované.

30.12.2015 4 z 5

Citlivá místa Citlivá místa Lisa Kleypas

Nic moc se tam neděje, konec je předvídatelný od samého začátku, ale hezky se mi to četlo, takže na dovolenou, kdy vám ukrutná vedra přímo vysušují mozek, je to ideální čtení, protože u takovéhle knihy nemusíte přemýšlet.

23.07.2015 4 z 5

Měděný jezdec Měděný jezdec Paullina Simons

Začátek se trochu táhnul a "erotický střed" mohl být taky kratší, ale jinak nádherný a dojemný příběh s otevřeným koncem, takže si s chutí přečtu i další díly.

07.07.2015 5 z 5

Hrbáč Hrbáč Paul Féval

Romantika jako hrom.

22.04.2015 5 z 5

Proč bychom se nepotili aneb Jak se chodí po horách Proč bychom se nepotili aneb Jak se chodí po horách Zdeněk Šmíd

Podobné jako "Vodácký průvodce", jen z trochu jiného prostředí - pro mě trochu bližší, protože "vodu" jsem nikdy nesjížděla.

22.04.2015 5 z 5

Andělé a démoni Andělé a démoni Dan Brown

Po přečtení ostatních komentářů jsem od této knihy čekala víc. Bohužel musím konstatovat, že zas tak úžasný to nebylo. přiznám se. že mě to malinko zklamalo. DaVinciho kód byl podle mě lepší.

19.08.2013 3 z 5

Záhada rukopisu Záhada rukopisu Kirsty Manning

(SPOILER) Kniha mě ničím nepřekvapila, podobný námět je v mnoha dalších románech, které jsou daleko čtivější a zajímavější. První polovina se dost vleče a v podstatě se tam pořád dokola omílá jedno a to samé - kdo zabil bohatou Američanku - což se vlastně nedovíme ani na konci knihy, je to vše jen v náznacích, hádankách, domněnkách. A stejně tak od poloviny pozornější čtenář tuší, že dojde k záměně hlavních postav, takže vás vlastně v závěru knihy vůbec nic nepřekvapí. Tenhle román mě rozhodně nenavnadil přečíst si od autorky ještě něco jiného. Za mě 2,5*.

04.11.2024 3 z 5