6Nikki6 komentáře u knih
Kniha mě bavila, ale přišla mi tedy oproti dvěma předchozím trochu slabší. Přečetla jsem ji celkem rychle, ale tak silný dojem jako předchozí ve mně nezanechala.
Miluju knihy od Ali a tedy nevěsta není výjimkou. Přečteno za den a půl, protože jinak to s touhle autorkou ani neumím. Tohle byla jedním slovem pecka
Můj návrat k fantasy a jsem nadšená, přečteno za dva dny a už jsem za polovinou druhého dílu !
(SPOILER) Za mě nejslabší z celé série. Bohužel. I když napětí a zápletka případu byla skvělá, autorce neodpustím Adama asi jsem beznadějný romantik, ale moc jsem doufala, že to s Laurou slepí... To co se s nimi stalo jsem opravdu nečekala. Adam mi v knize od začátku velice chyběl, měla jsem jeho postavu ráda, asi i radši než Lauru
(SPOILER) No, co k tomu říct. První díl se mi celkem líbil, druhý díl jsem docela protrpěla a byla jsem dost naštvaná na Kivu a to, jak se chovala nelogicky a hrozně. Tento třetí díl byla za mě ale velké překvapení a nádherné zakončení celé trilogie, díky čemuž ve mě celkově budí opravdu pozitivní dojem. Moc hezky napsáno, krásně zakončeno, knihu jsem přečetla za dva dny a moc jsem se u toho bavila.
Už dlouho se mi nestalo aby mě hlavní postava fak strašně štvala. Knihu jsem dočetla jen proto, že mě zajímalo jako to dopadne. Ten závěr teda..... No přečtu si i třetí, protože jsem napnutá, ale radost z toho nemám. Kiva je naivní husa a celou dobu se chovala hrozně. Oproti prvnímu dílu jsem s ní vůbec nesympatizovala a jen jsem si říkala proč to dělá.
(SPOILER) V rámci žánru moc pěkné. Kniha mě zaujala i když některé pasáže, zvláště zkoušky byly trochu nuda. Konec mě nechal u knihy sedět s otevřenou pusou a rovnou se vrhám na další díl!
Jsem naprosto uchvácená. Už bych si mohla zvyknout, že knihy tohoto žánru ve mě vyvolávají čtenářskou závislost, ale tahle série mě dostala. Jdu hned na další díl.
Oproti ostatním knihám, byly povídky méně děsivé a napínavé, ale celkově se mi kniha líbila :) pěkná oddechovka :)
Četla jsem nejdříve sérii Medvěd a slavík a ta mě bavila neskutečně moc, tuto knihu jsem si přečetla jen proto, že byla dalším autorčiným dílem a i když nejsem na "dětské" knihy, tak tato mě dostala svou hororovou atmosférou a opravdu jsem se bála. Doporučuji :)
Z této série za mě nejlepší, nejlépe se mi četla a příběh byl velmi poutavý :) určitě doproučuji
Kniha se mi moc líbila. Nejdříve jsem četla čtyři knihy z předchozí série a tuhle až pak a rovnou se vrhám na další díl. Snad bude stejně tak skvělá.
(SPOILER) Předchozí díly se mi líbily, odlehčené čtení když nechci moc přemýšlet, ale tohle byl teda děs. Dvě hvězdy jen kvůli tomu, že minulé mi přišly opravdu fajn. Hlavní hrdinka je pěkná kráva, kluk svatý a absolutně si ho nezaslouží. Tak silné nesympatie jsem k hlavní hrdince nějaké knihy už dlouho necítila.
(SPOILER) Knihu jsem přečetla celkem rychle, ale musela jsem přeskakovat nudnější pasáže nedělám to často, ale nemám ráda když je napínavá část knihy až moc natažená. Celkový dojem z knihy je takový průměr. Od Roberta mám radši jiné knihy napínavá hezky, konec se mi líbil.
(SPOILER) První polovina mě vyloženě nudila, druhá byla lepší, ale stejně mi to přišlo nic moc. Ráda čtu thrillery a horory, ale na thriller to nebylo dost napínavé a na horor dost děsivé. Takové feťácké vyprávění. Popisovat na xy stránkách trezor a budovu starého blázince bylo na mě trochu moc zdlouhavé. Chápu, že autor se držel nějakého vyprávění ale v zájmu knihy, bych tyto pasáže takto dlouze nerozepisovala. Celkově takový průměr, proto dávám 3*
Sérii Twisted jsem milovala a tedy musím říct že tuto asi budu ještě víc. Skvělý první díl a nemůžu se dočkat na další s Isabellou a Kaiem !!!