Agnesita komentáře u knih
Nuda? Ne! Krásná romantická kniha. Zhltla jsem ji za dva dny. Děkuji, Ježíšku. :)
Sakriš, nechci opustit Robin a Strika!
Občas jsem měla zmatek v postavách, bylo jich tam hodně. Příběh mě bavil, po dlouhé době zase dobrá detektivka.
Fantasticka kniha se vsim, co je od romanu z viktirianskeho Londyna treba: dojeti, zdeseni, vzruseni, humor, zamysleni. S koncem, ktery presne zapada do konceptu. (Ma oblibena postava - Emmelina.)
Po knize jsem sáhla ze zvědavosti, k autorce chovám sympatie. Nedočetla jsem, za mě řemeslně nezvládnuté, amatérské. Námět ale dobrý a přiznávám, že jsem knihu odložila i proto, že miluju chodit do lesa (často sama) a nechci se tam bát. :)
Jsem nadšená, knížku si řadím mezi ty, po kterých sahám, mám-li splín.
"Milá" kniha ve smyslu její formy. Přečetla jsem za jedno odpoledne. m.a.r.y. jsem si zamilovala. (A nebyla jsem sama. ????)
Přečteno během dopoledne - poutavé, děsivé, pro někoho snad bezvýchodné, pro mě naopak povzbuzující. Zase jedna dobrá česká kniha.
Poetické a současně přímočaré líčení války v Německu. Dobří lidé jsou všude.
Právě dočteno. Mrzí mě, že jsem knihu neobjevila dřív. Výborná kniha!
Moje první kniha od JKR. Jsem spokojená, jen by mohlo být míň stále se opakujícího líčení soukromí C & R, kniha by pak měla lepší spád.
Cetla jsem cerstve po Zizni a libila se mi vic. Je jaksi vic uveritelna. A konec me potesil.
V knize je od každého trochu - smutek, neštěstí, zoufalství, radost, veselí, poťouchlost, naivita, tvrdá realita, násilí i něha. A humor. Ta baba mě dostala! ;)
Pozor, SPOJLER! Nesuď dne před večerem. :)) Celou dobu mi šlo myslí, jak to, že si Jenna tolik pamatuje. Velké překvapení, díky, Jodi!
Takové nemastné neslané... Hlavní hrdinka mi nepřirostla k srdci, nijak mě její mrtví nerozesmutnili.
Absolvovala jsem v nemoci maraton s Camillou. Bohužel poslední kniha je nejhorší. Zbytečné 17. století na úrovni lepší slohovky, zbyteční uprchlíci. A už poněkolikáté zlomené srdce, které už nikdy nikoho nebude milovat, ani vlastní dítě.
Erika už mi leze na nervy, šneků a kávy už mám dost, ale stejně budu číst dál...