bagel komentáře u knih
Nádherné kresby, zajímavý doprovodný text. Doporučuji i pro dospělé. Zatím se mi z knih pana Šaška líbila nejvíce.
Už dlouho jsem si přes ne moc dobré recenze chtěla nějaký díl přečíst a docela dobré. Možná je to i tím, že originální příběhy soudce Ti jsem četla už opravdu moc dávno.
Velmi otevřená a upřímná výpověď o situaci v Policii ČR. Autor se nebál vyjádřit svůj osobní postoj a názory. Jen ta obálka je pro mě dost matoucí a svádí k domněnce, že se jedná jen o sbírku příhod z policejního prostředí.
Jiný pohled na migranty a jejich problémy - určitě doporučuji přečíst.
Až moc suchých faktů, neškodilo by přidat aspoň trochu osobní postoj.
Dobře jsem se bavila a snad někde seženu i první knihu.
Čekala jsem to horší a jelikož o geocachingu moc nevím, dověděla jsem se i něco nového.
Určitě je nutno ocenit práci autorek při sbírání materiálu. Nyní je asi nejhorší doba pro její čtení. Už ztratila na aktuálnosti a ještě není prostor pro získání většího odstupu a nadhledu na celou epidemii. Tím utrpěly hlavně rozhovory ve druhé části.
Slabší než podobné knihy stripů o introvertech. Ale je fajn, že téma bylo podáno trochu jinak, určitě hodně drsněji.
Moc pěkné navázání na pořad v televizi. Překvapilo mě, že zde byly nejenom dvorky u obytných domů, ale také u historických budov a zejména u budovy sídla České pošty.
Obdivuhodný příběh a autorka si zaslouží maximální uznání. Kniha by měla být mnohem více propagována.
Z autorových brněnských detektivek lepší průměr. Ke konci už bylo dost otravné několikáté opakování průběhu vraždy a bylo by fajn, kdyby se omezilo používání slova "culit se".
Zajímavé a inspirativní čtení o tom, jak lze cestovat i pracovat. Jen bych uvítala podrobnější mapu jejich cesty. A byla jsem ráda, že přidali i poslední kapitolu o tom, jak se vypadal Forestův a Bářin život po návratu.
Vzhledem k tomu, jak hodně se o knize mluvilo v době jejího vydání, jsem čekala více. O výživu se povšechně zajímám, takže mně moc nového nepřinesla. Tomu, kdo chce získat základní přehled o stravování, ji ale určitě doporučuji. Je psána přehledně, nezabíhá do přílišných podrobností, věci zde uvedené jsou vědecky podložené, vyvrací mnohé mýty a omyly. Recepty byly už trochu navíc, obešla bych se bet nich.
Postřehy z toho, jak to funguje na sociálních sítích, knihu oživily, ale jinak jen průměr.
Mám ráda autorův styl, ale na víc než tři hvězdičky to nebylo.
Postřehy a zajímavosti ze života v Londýně, tipy kam zajít, nádherné fotky. Něco jsem si vypsala a snad budu moci použít někdy při návštěvě Londýna.
Připomnělo mi to dobrodružnou četbu z dětství - Batlička, Flos a další. Moc pěkný příběh nepostrádající humor, poučení i krásné ilustrace.
Tenká, ale četla jsem ji několik dnů, děj mě až odpuzoval. Přesto mě to hodně zasáhlo, kam se hrabou "Vrány". Drsné čtení.
Nenápadná kniha psaná úsporným a poetickým stylem. Scény v Praze mi připomněly má mladší léta, jen mi trošku vadilo rychlé střídání prostředí a roků. Pořádně jsem si vše spojila až ke konci, ale přesto se mi příběh moc líbil.