borntobike1963 komentáře u knih
Teď by to chtělo návod k získání dostatečného obnosu na jízdenky :-)
Nadčasová pecka o to silnější, že jsem rodák ze Mlína :-)
Wikipedie píše: "Thriller má v divákovi či čtenáři vzbudit silné napětí a emoce..." tak to se chvílemi povedlo, ale, že by mi nedal spát, jak se píše na přebalu, to zas ne :-)
Po čtvrtém dílu Složka 64 trošku spadl řetěz :-) Carl byl místy až moc retardovaný :-) Marco nás provedl Kodaní, takže nakonec to šlo :-)
Hm. Ke knize jsem se dostal díky tomu, že jsem na návštěvě už neměl co číst. Autora jsem dosud neznal. Popravdě mě kniha neuchvátila. Rád bych věřil, že dřívější počiny byly lepší. Ale vhled do prostředí byl pro mě zajímavý. Co mě ale hodně zklamalo, bylo množství chyb, překlepů v překladu. Asi se moc spěchalo :-)
Kombinoval jsem tištěnou a audio podobu a jsem maximálně spokojen. Děkuji oběma dámám (autorce i Vilmě Cibulkové) za silný zážitek :-)
Pěkně nám "zapojeným" nastavují samotáři zrcadlo :-) Všem jsem docela rozuměl, pančelce moc ne :-)
První třetina v "našem" světe, do třinácté kapitoly, se mi líbila. Pak už jsem to chtěl jen dočíst :-) Krásné ilustrace pod názvy kapitol.
Hm. Když jsem uviděl poměrně nízké hodnocení, překvapilo mě to. Teď po přečtení se tomu nedivím :-) Dočetl jsem jen díky Výzvě :-) Jak bylo psáno dříve: klobouk dolů před tvůrci televizního seriálu, kteří z této předlohy dokázali udělat zajímavé dílo.