HH77

Ani tato kniha nezklamala. Opět napínavá od začátku do konce. Hodně smutná, což bohužel u knih s válečnou tématikou asi jinak nejde. Oceňuji u autorky, že se tak trochu jednotlivé knihy, resp. hlavní postavy prolínají. Konkrétně zde je to jedna z vypravěček Joanna, která vzpomíná na svou sestřenici Linu z knihy V šedých tónech.

Velmi silný pribeh. Neuvěřitelné, co vse hlavní hrdinka zvládla. Naštěstí se její život otočil k lepšímu a prožila jej pak šťastne.

O této knize se hodně mluvilo, a tak jsem zhruba věděla, o co v ní jde. Ale že je az takhle kruty, jsem netušila. A.M. dokonalá popsala hnusný zločin a dění kolem něj. Tolik zvěrstva v jedné rodině, to je něco neskutecneho. O tomto příběhu budu dlouho premyslet. Kéž by ve skutečnosti takové rodiny vůbec neexistovaly.

Velmi silný pribeh. Stejne téma jak kniha Za zavřenými dveřmi od B.A.Paris. Za mne však o něco malo lépe propracovany. I když se dalo brzy tušit,kdo je ten zlý,nic pribeh neztratil na napínavosti a byl velmi zajímavý

Velmi zajímavá kniha. Na 250 stranách se odehrává silný pribeh z konce 2. Sv. Války. Od knihy jsem se nemohla odtrhnout, napětí ke konci gradovalo. Konec přímo otřesný, na němž je nejhorší to, že se to opravdu ve válce dělo.

(SPOILER) Krásný pribeh, který vypadá jako romantika. Happy end se však nekoná. O to více je kniha pro mne překvapením. Je velmi ctiva a nelze se od ní odtrhnout.

Silný a mrazivý pribeh. Jeste teď z něj mám husí kůži. Nocméně po přečtení Pomocnice od M. McFadden musím jednu hvězdičku ubrat - ta byla ještě o dost zajímavější.

I tento díl se mi moc líbil. Pachatele jsem opět vůbec netušila. Asi to nezaujme čtenáře kteří mají rádi severské detektivky, ale mi styl autorky naproti vyhovuje a jsem moc spokojená

Za mne povedená detektivka. Možná trochu moc rozvlacna, za což ubiram hvezdicku. Pachatele jsem nepoznala ani náhodou.

Když jsem si tuto knihu půjčovna z knihovny trochu jsem se lekla, jak je tlustá a že jí tak nestihnu vrátit čas. Ale je skvělé napsaná a četla se velmi rychle. Napínavý pribeh ze Španělska za vlády Franca. Krom milostného průběhu se dozvídáme i jak probíhaly adopce děti republikánu. Nic hezkého to nebylo.Víc už však prozrazovat nebudu, ať další čtenáře nepripravim o zážitek ze čtení. DOPORUCUJI.

Skvělá, ale hodne drsná kniha. A k tomu se zakládá na skutečných událostech z dob komunismu. Doporučuji přečíst všem, kdo tvrdí, že komunismus přece nebyl tak zlý. Ovšem není to čtení pro slabsi povahy. Kniha bude ve mně rezonovat dlouho.
A opět řadím mezi topky letošního roku.

Mi se kniha líbila moc a dávám ji plný počet hvězdiček. Pravda je že i jsem se ze začátku ztrácela v množství postav,ale to se nakonec ustálilo.

Další skvělá kniha této autorky. Silný příběh z dob nejhoršího komunistického režimu. Po přečtení je člověk opravdu rád že dnes už komunismus není ani u nás.

Ani já se od knihy nedokázala odtrhnout a přečetla ji na jeden zátah. Velmi povedená detektivka. Vraha jsem tentokrát výjimečně tušila, ale důvod ne. A celkové chování pachatele(lky) zde bylo krásně popsáno - od dětství po současnost. Mám sice pocit, že v reálu by se některe věci vyšetřovaly jinak a přišlo se na ně dřív, ale je to fikce, tak odpouštím.

Skvělá kniha stejně jako oba předchozí díly. Tentokrát nas dej zavede do poválečných let a začátku komunismu. Těžká doba, ke které už se už rozhodně nechci vracet.

Kniha byla ctiva a zajímavá. Čtenáři píšou, že místy byla přehnaná
Ano, pár takových míst by se našlo. Avšak ve srovnání s knihami R. Sklare o realitní makléřce Bo, které jsem četla nedávno, je to pohoda. :-). Dávám plný počet hvězdiček.

Ma první kniha autorky, takže nemohu posoudit, zda lepší či horší než ostatní. Každopádně jsem spokojená a určitě si přečtu další. Od knihy jsem se nemohla odtrhnout a jako vždy se ukázalo, že detektiv by ze mne nebyl. Pachatele ani motiv jsem neodhadla.

Opět skvělá kniha. Konec mne tedy dostal. Jednak tím hrůzným tajemstvim, co vyplulo na povrch, jednak jsem čekala trochu happyend, který se nekonal. :-(. Ale přeci jen kniha končila aspoň pro někoho hezky a nadeji v lepší budoucnost. Dávám plný počet hvězdiček a prozatím radim mezi top5. Uvidíme, zda se ti do konce roku ještě změní.

I o této knihy jsem se nemohla odtrhnout. Opět velmi napínavá. I mi nedošlo na co odkazuje název knihy. :-).

Krásný a dojemny pribeh. Ubiram však půl hvězdičky za to, ze chvílemi byl dej trochu zdlouhavý.