ještěrka38 ještěrka38 komentáře u knih

Terezie Terezie Dvořák Petr

Byla jsem překvapena, že kniha nemá ISBN, ale našla jsem v Národní knihovně. :-)

26.06.2020

Elizino tajemství Elizino tajemství Dominik W. Rettinger

Nebylo to špatné. Chvíli mi trvalo se začíst. Je pravda, že už jsem četla spoustu knížek z této oblasti, ale tohle bylo zase něco jiného. Prostituce za život, tak bych to shrnula.

25.06.2020 3 z 5

Herecká manželství ...i ta bez prstýnků Herecká manželství ...i ta bez prstýnků Michaela Remešová

Trošku mi to přišlo jako bulvár, ale docela zajímavé si to přečíst.

22.06.2020 4 z 5

Letní zahrada Letní zahrada Paullina Simons

Tuto knihu jsem protrpěla. Než jsem dočetla, přečetla jsem dalších 5 knih, protože v kuse se to číst nedalo. Proto dávám jen 2 hvězdy.

22.06.2020 2 z 5

Stalin: Autobiografie Stalin: Autobiografie Richard Lourie

Máme ve fondu v knihovně.

19.06.2020

Skleněný pokoj Skleněný pokoj Simon Mawer

Úžasná knížka, poutavý příběh. Viděla jsem i film a ten je jen slabý odvar knihy. Vřele doporučuji. :-)

18.06.2020 5 z 5

Poslouchám pohádku a čtu podle obrázků Poslouchám pohádku a čtu podle obrázků Marcela Kotová

Krátké příběhy pro nečtenáře a nebo začínající čtenáře. Doplněné obrázky, podle kterých můžou číst i děti, které ještě číst neumí. Výborné na besedy s dětmi z mateřských škol.

08.06.2020 5 z 5

Ó, ó, ó, vajíčko! Ó, ó, ó, vajíčko! Ester Stará

Pěkná kniha vhodná na besedy.

08.06.2020 3 z 5

Dva životy Dva životy Táňa Keleová-Vasilková

Velmi odpočinková knížka. Mě se příběh líbil. Takový opravdu ze života.

08.06.2020 4 z 5

Hornické vdovy Hornické vdovy Kamila Hladká

Za mě jen dvě hvězdy. Kniha mě nezaujala, takových osudů je hodně a nejen těch hornických. Měla jsem jinou představu o knize .

05.06.2020 2 z 5

Foukneš do pěny Foukneš do pěny Radka Třeštíková

Myslím, že jedna hvězda hovoří za vše!!!

29.05.2020 1 z 5

Vrány Vrány Petra Dvořáková

děsivý příběh dítěte, které touží po lásce . Přijde mi hrozné, že jedno dítě matka miluje a to druhé jen peskuje, křičí a nechá ho mlátit otcem. Konec je jen důsledek strachu a toho, že už dítě neví kudy kam.

27.05.2020 5 z 5

Říkali mi Leni Říkali mi Leni Zdeňka Bezděková

Knihu jsem četla jako dítě na základní škole, teď jsem si chtěla příběh oživit a je jasné, že jsem ho už vnímala z jiné stránky než jako dvanáctiletá. Přesto je to pořád i po těch letech silný příběh.

21.05.2020 5 z 5

Sestry B. Sestry B. Milena Štráfeldová

Příběh jsem znala, ale psáno jako beletrie to bylo taky zajímavé a velmi pěkné čtení. Doporučuji. :-)

18.05.2020 4 z 5

Zanzibar aneb První světový průvodce Haliny Pawlowské Zanzibar aneb První světový průvodce Haliny Pawlowské Halina Pawlowská

Halinu mám ráda, ale v této knize není její pověstný humor. Jde opravdu spíš o cestopis a recepty.

11.05.2020 1 z 5

Zabijáci Zabijáci Jussi Adler-Olsen

Tento díl mě moc nebavil.

11.05.2020 2 z 5

O lvíčkovi, který pořád říkal ne O lvíčkovi, který pořád říkal ne Christine Beigel

Využívám při besedách s MŠ. :-)

24.04.2020 3 z 5

Templářské dědictví Templářské dědictví Steve Berry

Po knize jsem sáhla, protože mi anotace připomínala knihy Dana Browna. Nezklamalo mě to.
Sice na mě zbytečně dlouhé, ale zajímavé určitě.

23.04.2020 5 z 5

Naše paní Božena Němcová Naše paní Božena Němcová František Halas

Poezii nemám ráda, přečetla jsem jen kvůli výzvě.

10.04.2020 3 z 5

Jóga pro začátečníky - 35 základních pozic pro uklidnění Jóga pro začátečníky - 35 základních pozic pro uklidnění Cory Martin

Dost odborně napsáno, ale pár rad, jak na to, se z toho dá vyčíst..

10.04.2020 3 z 5