lenjak komentáře u knih
Jedna z nejlepších detektivech, co jsem v poslední době četla. Snad jen dvě drobné výhrady, ale jinak opravdu doporučuji.
Nádherná kniha, která nás skuteně přenese na oba konce světa spolu s aktuálním komentářem autora.
Překvapivý pohled do zákulisí. Rozhodně nečekejte žadný bulvár. Velmi pragmatický podaný pohled na doping. nic není černobílé.
Moc pěkné, na těchto knihách začínám mít malou závislost....brilantní kombinace příběhu a faktů
Kam to Nina ještě dotáhne...ta kniha je opět neuvěřitelná...mrazí z ní
Dvě znepřátelené strany, dva muži, každý na jedné straně bojů, takže vlastně nepřátelé...Ale skutečně nepřátelé? Tito "nepřátelé" spolu jezdí a vyprávějí. Smadar zemřela při sebevražedném útoku, Abír byla deset let po ní zavražděna izrazelským vojákem na cestě do školy. Rami (otec 18leté Smadar) a Bassam (otec 12leté Abír) se logicky musí nenávidět....hmmm.... oni spolu ale jezdí a vyprávějí, ale hlavně ukazují, že je to všechno trochu jinak, nebo by mohlo být....
Moravec je pro mě jasná volba, tento rozhovor opět nezklamal. Zábava ano, ale také velmi zajímavý pohled na život absolutního profesionála.
Perfektní Snyder, jako vždy. Proč jen tohle nečte povinně každý.
Kniha naprostý propadák a zklamání. Nedopracované, přehnané, vulgární a vlastně hloupé. Naservírovat mi, že zabiju 5 lidí takovým způsobem, nezůstane po mně stopa a přitom chodím do práce, kde jsem od nevidím do nevidím. A šup druhý den už mám na svědomí další hromádku pěkně zpracovaných mrtvol. Něco tak blbého jsem dlouho nečetla a bylo to těžké dokončit. Za mně ROZHODNĚ NE.
Kniha mě naprosto dostala. Je to neskutečně tvrdě napsaný příběh, s geniálním propojením jednotlivých osudů. Dala bych jako povinnou četbu. Tohle se nikdy nesmí zapomenout.
Neskutečná knihy, A. Palána mám moc ráda, ale tahle kniha me dostala.
Velmi podnětné, mělo by být zařazeno do povinné literatury.
Všichni, kdo mají pocit, že komunistický režim je ok, by si tuto knihu měli povinně přečíst
Hustý, hustý, hustý.
Naprosto pohlcují příběh a v kombinaci s 1984 uff
Velice zajímavé čtení a určitě se k němu ještě jednou vrátím