munka munka komentáře u knih

Skóre Skóre Elle Kennedy

Ďalšie skvelé čítanie. Humor a romantika.

07.08.2022 5 z 5

Eleanor se má vážně skvěle Eleanor se má vážně skvěle Gail Honeyman

Krásny, ale aj smutný príbeh o osamelej Eleanor . Až priateľstvo s Raymondom jej ukáže cestu von z osamelosti. Za mňa super. Doporučujem.

12.06.2022 5 z 5

Mrtvé vzpomínky Mrtvé vzpomínky Angela Marsons

Po predchádzajúcich pochvalných komentároch len krátke "ďalšia super Marsons". Doporučujem.

16.11.2021 5 z 5

Ztracená manželka Ztracená manželka Alyson Richman

Krásny príbeh, ktorý vo mne zanechal silný dojem. Doporučujem

31.08.2021 5 z 5

Vánoční koleda Vánoční koleda Charles Dickens

Pekný vianočný príbeh prečítaný kvôli výzve. Stálo to za to.

15.05.2021 5 z 5

Muž, ktorý sadil stromy Muž, ktorý sadil stromy Jean Giono

Krátky príbeh k zamysleniu. Veľmi pekný s krásnymi ilustráciami Ľubomíra Paľa.

21.03.2021 5 z 5

O myšiach a ľuďoch O myšiach a ľuďoch John Steinbeck

Knihu som si vybrala kvôli čitateľskej výzve a neľutujem. Smutno krásny príbeh o priateľstve a veľkom sne, vlastnej farme.

17.02.2020 5 z 5

Hana Hana Alena Mornštajnová

Moja prvá kniha od tejto autorky a určite nie posledná. Silný príbeh, ktorý je umocnený aj tým , že som pred rokom navštívila Osvienčim. Doporučujem.

02.08.2019 5 z 5

Čekání na kocoura Čekání na kocoura Michaela Klevisová

Nečakala som, že sa mi kniha bude páčiť, lebo som si ju vybrala kvôli výzve. Pravda je, že poviedky ma pobavili a dobre sa čítali.

21.04.2024 5 z 5

Chata ve Švýcarsku Chata ve Švýcarsku Julie Caplin

Pekné čítanie, až som mala pocit, že to prežívam s hlavnými hrdinami. Opisy prírody, jedál tomu veľmi napomohli. Romantika ako ušitá.

02.05.2023 4 z 5

Kanibal z Nine Elms Kanibal z Nine Elms Robert Bryndza

Nová séria, noví hrdinovia. Kniha zaujala, teším sa na ďalší príbeh.

02.01.2023 5 z 5

První krev První krev Angela Marsons

Nápad, vrátiť sa na začiatok bol mňa prekvapením. Perfektná zápletka. Doporučujem .

01.10.2022 5 z 5

Plán Plán Elle Kennedy

Tento príbeh je iný, vážnejší. Aj tak sa mi páčil. Cela séria je super.

07.08.2022 5 z 5

Dokonalé ticho Dokonalé ticho Helen Fields

Drsný, napínavý príbeh so zaujímavou zápletkou. Teším sa na ďalší diel.

05.04.2022 5 z 5

Dokonalá smrt Dokonalá smrt Helen Fields

Zaujímavá zápletka, ale aj tak trochu slabšie ako predchádzajúce knihy. Táto séria si má získala a tak pokračujem.

29.03.2022 4 z 5

Kaviareň v Kodani Kaviareň v Kodani Julie Caplin

Začiatok mi dal zabrať. Nevedela som sa začítať, akoby mi niečo chýbalo. Potom nastal zlom a čítalo sa to samo. Pekné romantické čítanie a popritom som sa čo to dozvedela o Dánsku.

22.02.2022 4 z 5

Skryté zlo Skryté zlo Sandra Brown

Napínavá kniha od začiatku až do konca. Romantika, nečakané zvraty a trochu prekvapivý záver. Stálo za prečítanie.

20.01.2022 5 z 5

Nůž Nůž Jo Nesbø

(SPOILER) Skvelý Nesbo a jeho detektív. Harry už niečo preskákal, ale smrť Ráchel ho silne zasiahla. Tipovať vraha som si netrúfla a tak zostalo, len čím skôr knihu dočítať .

31.08.2021 5 z 5

Kožené srdce Kožené srdce Dominik Dán

Kniha sa mi páčila. Zaujímavá zápletka a prelínanie dvoch dejov okorenené "hobby záhradkou" v kancelárií. Teším sa na ďalšie stretnutie...

31.05.2021 4 z 5

Ledová princezna Ledová princezna Camilla Läckberg

Náhoda zapracovala a dostala sa mi do rúk táto severská krimi. Sympatický pár hlavných hrdinov, spisovateľka a policajt. Napínavý príbeh až do konca. Tip na vraha mi nevyšiel, ale nevadí, hádam v ďalšom dieli. Teším sa na 2. diel.

13.10.2020 5 z 5