rodak

Nejlepší díl serie Lepší autor než Nesbo ...Více neni třeba psát přečtěte uvidíte

Velmi povedený psychologický ne možná úplně thriller.Zanechá ve vás spoustu otázek co se týče výchovy a genů.Autorka to napsala skvěle...

To provedení v brožované vazbě je příšerné Knižní klube ještě za 500 Kč.Jinak je to opět neskutečná jízda.

Tenhle díl byl nejlepší.Celá série je skvělá a na obzoru je snad pokračování.Takže velké těšení...

Zamrzelo,chyba na mé straně.Ale tentokrát poprvé jsem nepochopil.Všechny knihy autorky mám přečtené krom faraona a byla to skvělá četba.Třeba zkusím někdy znova?A změním názor...

Dlouho si budu pamatovat tento román.Příběh čtyř žen a jejich rodin.Revoluce, drogy, násilí, láska a jednou výstavou fotografií se začne odvíjet mimořádný příběh z jedné postsovětské republiky.Velmi doporučuji.

Taková bichle,opět skvěle napsané.Líbí se mi ty odbočky do životů všech zůčastněných vyšetřovatelů.Samozdřejmě nejvíce naši dva hrdinové.Téma Kultu bylo také parádní.

Geniálně napsané pokračování osudů rodin českého pohraničí.Tentokrát o sílící touze komunistů vládnout,kolektivizaci hospodaření a ovládání.A v tom obyčejní lidé,kteří musejí vše zvládat a čelit novým hrozbám. Tomeček to byl fakt svinský neřád.

Moje první setkání s tak zvláštní a velmi zajímavou svéráznou osobou.Úplně vás to dílo přenese zpět v čase.A řešíte s Otou případ.

Občas čtu tyto žensko-společenské romány.A tchyně mě velmi bavila.

Naprostá spokojenost, Eda byl sympaťák, kolegyně ze začátku méně,ale pak se nějak srovnala. A příběh s bezdomovci zajímavý.

Slušná detektivka, ten spánek hlavních aktérů se tam řešil až moc. Jinak spousta odboček a postav, konec velmi rychlý. Nicméně další případ dvojice určitě nevynechám.

Příběh je to opět dokonalý.Strašně se mi líbí ta atmosféra té doby,ta špinavost všech těch mnichů,žebráků.Než se vrhnu na další osudy Magdalény musím to proložit něčím normálnějším...

Druhý díl mě ještě více nažhavil sehnat celou sérii.Otrava faráře je zapeklitá situace i v roce 1660.A ještě se nám z toho vyvrbí honba za pokladem a boj o život naší zvláštní party.Napsáno opět s vtipem a velmi čtivě.

Archer je fakt světový vypravěč. Mám od něj přečtené všechny knihy. Na tuto ságu jsem se moc těšil a první díl opravdu nezklamal. Vyhlížím říjen a díl druhý.

A mě trošku mrzí že kniha není delší, alespoň 400 stran. Autora sleduju, jeho vzlet do neohrožených výšek, jeho zdravotní a rodinný pád na hubu a opětovné vzkříšení. A přeju at se mu ještě povede pořádný román. A také velmi oceňuji znovu vydávání jeho knih v tak skvělém grafickém provedení.

To se fakt povedlo, bavilo. Vše podporovala temná atmosféra z poválečných Drážďan. Skvělý příběh.

Užil jsem si Prahu, Holešovice a jatka. I výlet ke konci románu do Jižních Čech. A hlavně příběh jednoho p.Hebvábného, který se snaží více zviditelnit firmu, pro kterou pracuje a zároveň prožívá osudové setkání. Oceňuji hlavně styl vyprávění a autorův um se co nejvíce přiblížit k dané době.

Historický román o životě jedné rodiny a automobilky Praga.Podle deníkových záznamů, které měl autor k dispozici stvořil jedinečné dílo, které opravdu stojí za přečtení.