werick werick komentáře u knih

Kdyby Kdyby Simona Votyová

Kdyby, kdyby...těžko říct, který příběh je lepší a který horší.. každopádně, co se má stát se stane a některé věci se prostě ovlivnit nedají. Příběh byl poutavý i když trochu depresivní.

09.06.2023 5 z 5

Pekárna s vůní skořice Pekárna s vůní skořice Ruth Kvarnström-Jones

Moc pěkná knížka, která se velmi dobře četla. Srozumitelné postavy a zajímavá byla i dějová linka, která se v knize promítala. Určitě si přečtu další díly

27.01.2023 5 z 5

Klub divných dětí Klub divných dětí Petra Soukupová

Zajímavá kniha, která se mi opravdu líbila...četla jsem ji do čtenářské výzvy, jinak bych se k ní asi nedostala. Zajímavý děj a hlavně ze života...všichni jsme svým způsobem pro jiné divní :-) Od autorky je to moje první knížka a určitě ne poslední, její styl psaní se mi opravdu líbí

22.07.2022 5 z 5

Mamince se budeš líbit Mamince se budeš líbit Jaroslav Konvička

No..čekala jsem romantiku s dobrým koncem, ale konec mě velmi překvapil. Chvíli mi trvalo, než jsem pochopila. Fajn knížka na jedno odpoledne k vodě

30.08.2021 4 z 5

Plachetnice na vinětách Plachetnice na vinětách Jiří Hájíček

Přečetla jsem, ale nijak zvlášť mě knížka nenadchla. Čekala jsem nějaké rozuzlení s příběhem otce a jeho sousedů, ale nějak to vyšumělo. Konec bez konce

01.03.2025 4 z 5

Houpačky Houpačky Lucie Konečná

Chvílemi trochu bláznivé, ale velmi čtivé. Příjemná oddechovka na jedno odpoledne

30.08.2023 5 z 5

Třinácté okno Třinácté okno Vlasta Dušková

Krásný životní příběh, vždy jsem se těšila, až budu mít chvíli ke čtení. Ačkoli měla Albína těžký život, tak mě chvílemi mrzelo, že byla tak nepřístupná a zahořklá.

03.08.2023 5 z 5

Bábovky Bábovky Radka Třeštíková

Knížka se mi celkem líbila, zajímavě propletené osudy lidí v každé kapitole. Jen kdybych ji četla více jak dva dny, tak bych nejspíš nevěděla kdo je kdo. Smutný konec jsem nečekala.

24.06.2021 4 z 5

Žiju bez dětí Žiju bez dětí Martina Hynková Vrbová

Zajímavá knížka na zajímavé téma, některý příběh mě bavil více a některý méně. Pro mne na jedno přečtení

04.11.2024 4 z 5

Deník holky z lékárny 2 Deník holky z lékárny 2 Martina Lachnittová

Na druhý díl jsem se moc těšila a knížka opět nezklamala. Zábavná, vtipná ... nasmála jsem :-)

04.07.2024 5 z 5

Olívie: Dva příběhy v jedné knize Olívie: Dva příběhy v jedné knize Táňa Keleová-Vasilková

Pěkná odpočinková kniha, zajímavý příběh

22.04.2024 5 z 5

A všichni mlčeli A všichni mlčeli Lydia Gouardo

Opět další velmi smutná a šokující kniha. Nepochopím, jak se někdo může takhle chovat k dětem a už vůbec ne, jak okolí nad tím zavírá oči a nikdo nic neřeší. Je mi z toho smutno

22.04.2024 5 z 5

Alice Alice Helena Farníková

Knížka se mi líbila, moc dobře se četla. Příběh je pohodový, odpočinkový , rozhodně jsem se nenudila. I když se začátek může zdát předvídatelný, tak není tomu tak a rozhodně i překvapí.

30.01.2024 5 z 5

Nikdo není sám Nikdo není sám Petra Soukupová

Velmi čtivý, příběh jedné obyčejné rodiny .. prostě že života

31.12.2023 5 z 5

Nové časy Nové časy Anne Jacobs

Čtivé a poutavé, pěkný příběh z konce 2. světové války z pohledu života v Německu. Určitě si přečtu další díl

13.12.2023 5 z 5

Italské mentolky Italské mentolky Marta Kučíková

Knížka se mi líbila, stejně jako předešlé knihy od paní Kučíkové. Vtipné, krátké příběhy ze života v Itálii z pohledu Češky.

22.09.2023 5 z 5

Mé syny zničil heroin Mé syny zničil heroin Elizabeth Burton-Phillips

Příběh matky, která popisuje život, kde její synové propadli heroinu.. knížka je velmi čtivá, i když některé pasáže mi přišly zdlouhavé. Myslím, že zrovna tahle knížka, může sloužit i jako příručka jak se v dané problematice zachovat.

18.09.2023 4 z 5

Tajemství mezi námi Tajemství mezi námi Laura Madeleine

Pěkně napsaná knížka s poutavým příběhem kde se prolíná minulost a současnost. Pro mě zase trochu jinak popsaný pohled na válku, určitě doporučuji přečíst.

18.08.2023 4 z 5

Chalupa Chalupa Pavlína Křivánková

Knížka se moc hezky četla, trochu rychlé ukončení příběhu, ale už se těším na další autorčinu knížku.

03.08.2023 4 z 5

Bohyně v domácnosti Bohyně v domácnosti Sophie Kinsella (p)

Knihu jsem četla do čtenářské výzvy, a ze začátku mě příliš nenadchla. Až se Samanta dostala do domu Geigerových, tak mě příběh zaujal a nakonec to byla fajn oddechovka

03.05.2023 4 z 5