Ywonek komentáře u knih
Tak toto budu rozdychavat hodne dlouho. Vim ze to je smysleny pribeh, ale realny. Pric si proboha nekdo porizuje deti a ne radeji roboty?Jak dokaze rodic, ktery byl mel byt pro dite stredobodem vesmiru , uslapat detskou dusi ,az to vyusti v tragedii? Je mi uzko.
Nemam slov. Je napsano stovky knih o koncentračních taborech.....Ale rikam si co bylo horsi. Jestli nacisti nebo komunisti ????
No tak toto jsem docetla jen silou vule. Puvodne jsem si myslela ze trochu lepsi Viewegh, ale ne. Nuda, nuda. Bylo me lito ji odlozit kdyz uz jsem se dostala za pulku.
Hodne zajimava knizka, ktera vtahne do deje a jen tak nepusti.
Desivy. Jak toto muze nekdo udelat malemu diteti a spoustu let mu to prochazet......
Super knizka. Psano bez obalu, ze zivota. Jsem nadsena a smutna ze skoncila. Klidne bych cetla dal.....
Vse uz bylo napsano . Nahodou jsem na tuto knihu narazila v knihovne a jsem za to rada.
Uplne jina Camilla, ale musim rict , ze se ji kniha neskutecne povedla. Nemohla jsem se odtrhnout.
Byla to fajn detektivní oddechovka, ale ten konec mě rozsekal :(
Tak tohle byla pecka. Prave jsem docetla a ani nedycham. Tohle by si mel povinne precist kazdy kdo tuto dobu nezazil.... Dala bych 20 hvezdicek.
Za me tato knizka nejslabsi. Dej pro me takovy nic moc. Dlouhy rozjezd a pak takove chaoticke skakani. Nenadchla me.
Skvela knizka, ktera nastini problematiku autismu. Rodice to bohuzel nemaji vubec lehke.