Ywonek komentáře u knih
Úplně mě mrzí , že celá série konci. Velmi se povedla .
Neskutečně nádherná knížka , plná moudra a lásky.
Zrovna toto jsem potrebovala. Po tech tezkych tematech, neco oddychoveho, primo ze zivota.
Myslim, ze vse tu bylo uz receno. Par knizek z teto doby uz jsem precetla, ale tato byla silena. Brecela jsem uz od zacatku. To snad ani neni mozne co muze clovek cloveku udelat. Ta krutost, lhostejnost. Obzvlast kdyz slo o mlade zeny, matky, deti....... A ti , kteri toto zlo pachali si dal zili spokojeny zivot. I kdyz tezko rict, jestli je svedomi nakonec nedohnalo.
Vubec nevim, proc jsem ji tak dlouho odkladala. Nadherna knizka.
A me se to libilo moc. Bylo to ctive, napinave. Vraha jsem neodhalila hned a tim vic me to bavilo.
Kniha se mi moc libila, mela jsem ji prectenou za dva dny. Tema hrozne, ale zaobalene tak, ze se to dalo cist.
Skvela kniha. Ale chtela jsem vedet co bude dal . Strasne to chci vedet.
Pekny pribeh. Neurazi , ale ke konci uz jsem se do cteni docela nutila.
Naprosto uzasna kniha. Male povedomi jsem o teto Stezce mela, ale rozhodne jsem netusila v jake funguje mire. Mam chut sbalit si batoh a jit
Nadherna knizka na zaver roku. I pres svou tloustku se cetla velmi rychle a kdybych mohla dam ji 20 hvezdicek.
Tak toto byl mazec. Utla knizka a pritom tak velke sousto. Dej si poklidne plynul a najednou rana, kdy se mi regulerne rozbusilo srdce. Budu ji vstrebavat jeste hodne dlouho.