Dagmar58 komentáře u knih
Paní spisovatelka umí...knížka se dobře četla, děj má spád a určitě bych doporučila k přečtení!
Měla to být recese v partě přátel, taková "výměna manželek"...a nakonec vše dopadne tak, jak asi nikdo nečekal...
Pro mě snad nejslabší kniha autorky, mám pocit, že už tzv. "vaří z vody". Její první knihy se mi líbily, byly vtipné a čtivé, což se o těch posledních moc říct nedá. Škoda.
Opět od autorky trochu depresivní čtení ze života. Máma nešťastná, táta alkoholik, dvě dcery toužící po trošce štěstí. Kolik takových rodin máme kolem sebe? Výborná kniha!
I ve své druhé knize o babičkách předložila autorka milé čtení s příběhy a příhodami z vlastního života a z vlastních zkušeností tentokrát nejen o vnoučatech a "babičkovství", ale i o partnerství, přátelství a cestování.
Další knížka od autorky, každá její kniha je jiná, všechny jsou ale fajn a dobře se čtou. Paní Čechová má dobře "načtené" charaktery lidí, takže cokoliv z jejích příběhů se mohlo stát.
Čtivá knížka, v průběhu děje "vyskakují" na čtenáře různá tajemství hlavních hrdinů, místy děj překombinovaný, nicméně i tak můžu doporučit k přečtení.
Smutný, přesto krásný příběh plný zármutku a bolesti, zároveň ale i vnitřní síly, kterou má hlavní hrdinka a díky které přežije nástrahy, které jí život přinesl. Určitě doporučuji k přečtení.
První kniha autorky a docela zdařilý román. Osudy tří sester a jejich matky ovlivní jeden muž, dlouholetý kamarád jedné ze sester. Emoce, nepochopení, chybějící komunikace, může se stát i v reálném životě. Četlo se dobře, snad autorka napíše nějaký další román, ráda si přečtu.
Příjemná a čtivá oddechovka s podivným koncem, vedlejší postavy mi byly sympatičtější než dvě hlavní, nicméně autorka píše dobře, takže kniha stojí za přečtení.
Poprvé jsem četla tuhle autorku, pro mě velké překvapení a spokojenost. Přečte se rychle, nechybí napětí, a ten závěr... Určitě sáhnu po její další knize.
Autorka píše dobře, takže i tato její kniha se dobře četla. Příběh dívky popisovaný od dětství až po dobu, kdy je babičkou a kdy postavy románu řeší rodinné i sousedské mezilidské vztahy. Čtivý román, který určitě doporučuji. A jak zde již bylo párkrát poznamenáno, knihu bohužel kazí hrubé chyby v textu.
Historické souvislosti ve velmi čtivém příběhu...doporučuji k přečtení!
Slova dcery, která se stará o svou maminku a ke kterým netřeba nic dodávat: ..."Alzheimerova choroba člověku postupně vezme úplně všechno a nedá vůbec nic. ... Boj s touhle nemocí nemá vítěze, pouze poražené."
Městečko někde v Itálii, léto, láska, dobré jídlo a pití, hledání sebe sama...příjemné čtení a velká chuť na pizzu, která se vyskytovala téměř na každé stránce. Povedená obálka!
Ráda čtu knihy tohoto autora, takže jsem přečetla i tuto nejnovější. Deprese a poznamenaná psychika hlavního hrdiny z nedávné covidové doby vedla až ke zkratu, kdy už nevěděl kudy kam a byl na konci svých fyzických i psychických sil. Tuto dobu jsme zažili všichni, každého se nějakým způsobem dotkla a mohla nějak poznamenat.
Perfektní, čtivá a velice dobře napsaná kniha, byť to není detektivka, na které jsme u autora zvyklí.
Když uděláme v životě chyby, jsou nevratné, čas nejde vrátit a my si můžeme jen domýšlet, co by se stalo, kdybychom se zachovali jinak...Knížka o mezilidských vztazích je čtivá, děj ubíhá a příběh má zajímavý konec.
Je zde mnoho komentářů k této skvěle napsané knize, tak se nebudu opakovat. Snad jen taky přidám doporučení k přečtení, protože určitě stojí za to!
Životní příběh jedné ženy, který je psaný s nadhledem a který určitě pobaví nejen stávající, ale i budoucí babičky. Jen se určitě každá žena obejde bez despotického manipulátora, kterého měla hlavní hrdinka Daniela za manžela.
Skvěle napsaná čtivá detektivka, ve které nechybí napětí, má spád a těším se na další autorovu knížku.