Linda007 komentáře u knih
Mám konečně dočteno! Hurá! Ústav se mi líbil, osobně bych to malinko zkrátila a Carrie mi to nakonec připomínalo trošku víc . Četlo se mi to výborně, taky je to pan autor .
Myslela jsem, že to bude zbytečný, ale nakonec se mi to líbilo. U Kroniky mi přišlo, že byl konec rychlý a useknutý. Tady se to hezky doplnilo a dovysvětlilo to postavy.
Bylo to temné a bolavé. Velmi zvláštní, nevím, zda jsem vše pochopila, ale vtáhlo mě to. Není to kniha pro každého.
Skvělá kniha, ikdyž bych měla pár připomínek ke kosení. Nechápu, proč tak vyspělá civilizace nemá jenom jeden druh kosení, nějaký bezbolestný. Jinak se mi kniha líbila, je nepředvídatelná. Další díly si určitě přečtu.
Lehce nadprůměrná kniha. Vánoční atmosféru z ní nenačerpáte, ale ukáže Vám o čem Vánoce jsou. Líbí se mi, že kniha zpracovává téma o ztrátě dítěte. Jako plus vidím rady kam se obrátit v případě potíží.
Konečně dotčeno. Další z mnoha knih o Osvětimi.. Neurazí, nenadchne. Velká část knihy je napsána dost necitelně. Hodnotím slabší 3*.
Uf. Konečně dotčeno. Bylo to čtivé a já se vždy těšila, až si zalezu do postele a budu si číst.
Miluju tuhle sérii je má nejoblíbenější. Doufala jsem, že na mě dýchne atmosféra Vánoc, což se bohužel nestalo. Polly je spíš z Vánoc nervózní a v knize se řeší spíše vážná témata. I tak se mi kniha líbila, ale vánoční sezónu nezahájila.
Dosti nechutná kniha. Velmi vyšinutá a zvrácená mysl. Kdo ví, co je pravda. Přijde mi ale i zvrhlé o tom psát.
Na českou autorku moc hezké. Opravdu to připomíná paní Erskinovou, kterou mám moc ráda. Knihu jsem četla dlouho, ale nebylo to knihou, ale stěhováním. Rozhodně doporučuji a přečtu si i další knihy od autorky.
Stojí určitě za přečtení, ale napsané to je nepoutavě, každou chvíli jsem zjistila, že myslím na něco jiného a knihu nevnímám.
Smutný příběh, ale moc hezky napsané. Lince s Arturem jsem úplně nevěřila, přijde mi smyšlená ( možná není). Taky mi je líto pana Jurka, je to popsaný, jak kdyby na ni zbyl. Název mi přijde jako marketingový tah, paní se s Mengelem setkala jednou. Scény s dětmi jsou šílené.
Čistou romantiku jsem nečetla už tak dlouho. Hezké, plynulé. Kniha je poměrně krátká, ale děj to nijak negativně neovlivnilo. Moc milá magická romantika. Jsem zvědavá na další díly.
Taková blbinka, ale hezky se to čte. Dál pokračovat nebudu, když u nás stejně nevyšly všechny díly.
Vynikající román. Násilné scény mi nepřišly přehnané, takhle to bylo, tak nevidím důvod proč by měli být mírnější.
Kdo byl “horší”? Karel nebo Viktor? Překvapuje mě, že hodně lidí vidí Viktora pozitivně.
Obě linky se mi líbily. Takové milé čtení, trochu smutné. Nebylo to úplně předvídatelné. Jen mě tam naštvala ta zápletka na konci mezi Johnem a Sarah.