Mishaacka Mishaacka komentáře u knih

Haunting Adeline: Stíny nad Adeline Haunting Adeline: Stíny nad Adeline H. D. Carlton

erotická, erotická, erotická darkromance
kniha s varováním!
zvrhlosti, násilí, zneužívání, rituály, vraždy...
stalker vs oběť
fetiš na strach
detektivní linka
pohled ze strany Adeline i Zadea

O téhle knize slyšel snad téměř každý. Původně jsem začátkem roku plánovala číst v angličtině, ale po ohlášení sk a cz vydání, jsem počkala.
Moje očekávání kniha splnila, dá se říct, že neobsahuje nic, co jsem jinde nečetla, ale rituály s dětmi se nečetly zrovna snadno, to přiznávám.
Přesto pokud se do knihy pustí někdo, kdo darkromance moc nečte a nevyhledává, tak může valit oči a polévat se svěcenou vodou.

Kniha má pro mě temnou atmosféru. Moc se mi libilo pátrání po minulosti Gigi a hledání jejího vraha.

Sex, hodně sexu, hodně zvrhlého a tvrdého sexu. Dá se říct, že nezvládají dojít do postele, protože šuk*jí všude možně, než tam.
Některé scény už jsou známé, ale teda, bože, jo! Bylo to žhavé, suďte mě! Zimní zahrada, zrcadlové bludiště, les za deště, auto.... (jo, scéna v autě dost kontroverzní, až jsem cestou do práce nad tím přemýšlela )

Zade je jednoznačně pro mě tahounem celé knihy. Koukne na Adeline a chce ji, tak se promění v jejího stalkera. Ve skutečnosti jí nechce ublížit, chce ji získat a chce, aby znala jeho pravou povahu.
Jo, je to zvrácené, ale temně přitažlivé.
Přitom Zade není v mých očích záporná postava. Ano, zabíjí, ale koho? Založí společnost a chce zlikvidovat trh s bílým masem, který se zaměřuje hlavně na děti. Takže já ho vidím, jako vojáka, soudce a kata. Takových vrahů zvrhlá společnost potřebuje více.

Slabým článkem vidím Adeline. Není to nejostřejší tužka v penále a mám k ní podobný vztah, jako k Madison z EKK od Amo.
Ale musí taková být, jinak by to úplně se Zadem nefungovalo.
Adeline má fetiš na strach, který ji vzrušuje. A tak vyhledává situace, kde se jí ho dostane. Jak jinak si vysvětlit, že vezme nůž a jde hledat svého stalkera,
o kterém mimochodem ví, že zlikvidoval zločineckou rodinu?

A konec mi způsobil srdeční zástavu a chce se mi třískat hlavou o zeď! Pokračování, okamžitě...

09.11.2024 5 z 5

Dávné duše Dávné duše Jana Beranová

Instagram misha_cte_eroticke.romany

romantický příběh s prvky fantasy a magie
duše, které jsou si souzené
minulé životy
rodina
střídání pohledu Mikkaely a Setha

Jana přišla s další romantasy příběhem. Opět kratší novela o minulých životech, magii a osudem předurčených duší.
Námět se mi moc líbil a myslím si, že by se dal příběh více rozvést a natáhnout do formátu klasické knihy. Určitě bych si užila více společnosti Setha a Mikkaely a třeba i výlety do minulosti a předchozích životů. Téma otisku duše a spojení minulosti s přítomnosti mě zaujalo a proto bych snesla více.
Samozřejmě to neubírá na tom, jak se mi příběh líbil.

Lehce žhavá romance - žádné extra explicitní popisy, spíše romance a prohloubení citového pouta.
Prostě doplnění romantické linky.

Mikkaelu a Setha to k sobě až magicky táhlo. Oba měli pocit, že k sobě patří.
Sethovi se zdají zvláštní sny - o dívce, která mu po zásahu šípem umírá v náručí a o muži, který ji po několika zásahech šípy následuje.
Má zvláštní pocit, jakoby si to sám prožil...

Seth měl pocit, že musí Mikky za každou cenu ochránit a taky, že to bylo potřeba.
Nejdříve spadla záhadně Mikky do řeky, kdy ji Seth vytáhl. Jednou na ni málem spadl led ze střechy.
Mikkaelu trápily migrény (holka, jak já ti rozumím, je to peklo) a Seth, fyzioterapeut, jí nabídl pomoc.

Mikkaela bojuje s migrénou, která se jí rozjela po nehodě při závodech. Studuje, učí na univerzitě, žije v nájmu s nejlepší kamarádkou Rose. Má napjatý vztah s mámou, otce od dětství neviděla.

Příběh byl opravdu kouzelný a vlasáče Setha jsem si zamilovala (ano, mám slabost pro vlasáče). Mikkaela, na jednu stranu silná dívka, na druhou stranu vedle sebe potřebuje oporu a ochránce.
Neměla jsem problém si ty dva představit v minulém životě.

Doporučuji romantickým duším. Je to pohodová romantická pohádka.

07.11.2024 5 z 5

Italský hřích Italský hřích Mon CouCou

mafiánská erotická romance
erotika s BDSM prvky
hate to love/od nenávisti k lásce
mafianská variace na Popelku
inspirace filmem Rychle a zběsile
kouzelnické triky
život s fotografickou pamětí
pohled Domerica, pohled Giselle a dalších postav

Hříchem končí tato divoká mafiánská série. Po náročném Bordelu je Hřích trochu terapie, která vás bude hodně bavit. Protože slovní přestřelky mezi Domericem a Giselle jsou vtipné a peprné.
Opět originální prostředí a námět - Popelka zkřížená s Rychle a zběsile a okořeněná Coperfieldem, to vše v prostředí mafie.
Jiskřivá linka od nenávisti k lásce - Giselle není žádná křehká květinka a namyšlený Domerico jí pije krev hned od začátku. No a zlodějská Popelka dokáže mafiánského bosse vytočit do nepříčetnosti
Vztah Domerica a Giselle se vyvíjí postupně, takže je slow-burn, kdy si na nějaké ero počkáte téměř do poloviny. Ale pak už je to pořádně žhavá jízda a jak je u Mon zvykem, tak do erotiky přimíchala humor a v tomto případě kouzelnické triky. BDSM prvky, kdy je muž dominantní, ale Gis si ráda občas zahraje roli dominy ( switch)

Příběh je rozdělen - vetšina se odehrává v současnosti, kdy se Domerico vyrovnává se ztrátou Veronicy, dokud mu na zahradě nepřistane drzá holka, která ho vůbec nepřitahuje.
Na závěr knihy se přesouváme o 7 let později, kdy navazujeme na závěr knihy Kolumbijský bordel a Domerico se musí vyrovnat s novou situací

Giselle je kouzelnice a své rychlé prsty využívá při krádežích. Cestu zlodějky si úplně nevybrala, ale potřebovala peníze. S Domericem se potkává ve chvíli, kdy se ho pokusí okrást a skončí ve spárech jeho tygrů. Také ji pronásleduje celoživotní prokletí - fotografická paměť, kvůli které má problémy s emoční stránkou a tak se stane, že je lehko zmanipulovatelná.

Velmi mě zajímala cesta, která nás zavede k části po několika letech, kdy se Domerico dozví o tom, že má syna s Veronicou. A opět Mon ukázala, jak měla vše vymazlené a vymyšlené.
Opět se potkáváme se známými postavami z předchozích dílů.
Tak papa, hadi Celá série byla jízda a já se těším na tištěné knihy, aby mi dělaly radost na poličce

10.10.2024 5 z 5

Kráľovstvo podsvetia. Druhá časť Kráľovstvo podsvetia. Druhá časť Leshiana Višňovská

žhavá mafiánská darkromance
antihero a morally grey hrdina
manipulace, lži a tajemství
stíny z minulosti
kultura a prostředí Japonska
domluvené manželství
Amudis - rozmazlený a vycvičený rotvajler
střídání pohledu Vivian a Kasiana

Pokračování byla opět pořádná jízda! Hned na začátku dostaneme pár odpovědí na události, které se událi. Přesto si autorka pár tajemství nechala a odhalila je postupně.
Líbil se mi přesun do Japonska a jeho exotické prostředí a představení japonské kultury.

Děkovala jsem autorce a zároveň ji i proklínala. Kasian zůstává stejným hajzlem, který hraje své hry a před Vivian stále drží tajemství, jen už s ní tolik nemanipuluje. Ale s rodinami v Atlantic City ještě neskončil a potřebuje vyřešit poslední hádanku = kdo ho před 15 lety zabil?

Tak tohle byla žhavá jízda. A proč? Z dívky Vivian se stává mladá žena, která se nechce nechat Kasianem zašlapat. Ta nenávist tomu dodala velkou dávku pikantnosti. Žádné sladké polibky, ale boj. Vivian nedá Kasianovi nic zadarmo a tak jsou jejich setkání divoká a ostrá!

Vivian, děvče moje zlaté. V 1.díle jsem s tebou nebyla úplně spokojená a nebyla jsi mou favoritkou. Ale to, co jsi předvedla v Japonsku? Tleskám! Fandila jsem ti. Moc se mi líbí tvůj vývoj postavy.

Vivian po setkání s Princem dala průchod své divoké stránce. Zjistila, že celý její život je jedna velká lež a Kasian s ní manipuloval, lhal jí a bral ji jako součást svého plánu.
Ve chvíli, kdy se Vivian toto vše dozví, tak vytasí drápky a začne se chovat jako divoká kočka. Najednou si nenechá nic líbit a Kasianovi se staví na odpor. Jako jediná se dokáže postavit Princovi.
Konečně se rozhodne bojovat sama za sebe a svou svobodu, po které tolik touží.

Kasian zůstává stejným hajzlem, i když odhalí Vivian, co pro něj znamená. Ale jeho životem je Kráľovstvo podsvetia, organizace, kterou vybudoval a kvůli které vstoupil do manželství a tak se nikdy svého Kráľovstva nevzdá.... Jsem moc ráda, že si držel svůj charakter a povahu, byl to Princ každým coulem.

Lesho, ta poslední kapitola?! Měla jsem infarkt, chtěla jsem tě zabít a zároveň jsem ti tleskala, protože ses držela Kasianova charakteru a nenechala jsi ho jen tak vyměknout. Tlak mi pak zpravil epilog, díky

08.10.2024 5 z 5

Krev Pradávných Krev Pradávných Jana Beranová

pikantní romantasy s vlkodlaky
vyvolená družka
on se zamiluje první, láska na první pohled
alfa smečky vs člověk
střet dvou různých světů
vydírání
nucená blízkost
střídání pohledu Kiernana a Jessie

Česká autorka se svojí prvotinou a hned vypustí takovou pecku. Z fantasy světa mám nejraději vlkodlaky/měniče a upíry. V tomto případě se potkáváme se sexy alfou vlkodlaků. Kniha mě chytla od prvních řádků, kdy dostane hned alfa Kiernan jednu do nosu od obyčejné holky
A zápletku o vyvoleném druhovi? Tu já tuze ráda...

Vlkodlaci mají předurčené druhy, kdy pouto cítí oba a hned ví, že jim osud určil partnera. V Kiernanově případě si s ním osud a Bohyně pohrála, protože jeho vyvolenou družkou je člověk, temperamentní zrzka Jessie.
A jak to může dopadnout, když jeden chce a miluje a druhý nechápe? Navíc Jessie si myslela, že vlkodlaci jsou mýtus.

Jessie i Kiernana jsem si oblíbila. Chovali se tak, jak se od nich dalo čekat. Dominantní alfa, kdy musí být po jeho, ale pro svou družku udělá cokoliv, i kdyby u toho měl sám trpět.
Jessie se musí vypořádat s vydíráním, dotěrným druhem a životem ve smečce vlkodlaků

Pikantní romantasy, spíše soft erotika, která neurazí, ale pokud čekáte explicitní a dlouhé scény, tak tady nejsou. Přesto to mezi Jessie a Kiernan pěkně hoří

Tento typ knih mi u nás chybí a k mému velkému překvapení přijde s vlkodlaky česká autorka. Podobné knihy znám ze zahraničí a vždy se mi hodně líbily. I tady řešíme srážku dvou světů - lidská dívka a vlkodlak.
A tady se Jessie stane alfovou Lunou (družkou) nedobrovolně, kdy je navíc vydíráním přinucena vedle alfy zůstat a předstírat, že si přeje život po jeho boku.

Sledujeme cestu Jessie, která se musí vypořádat s novou rolí a navíc ji smečka jako člověka moc nadšeně nepřijala. Navíc si ji Kiernan neoznačil jako svou. Ale nakonec se přijde na to, že Jessie není obyčejný člověk....

04.10.2024 5 z 5

Tarzan Tarzan Nikola Francová

román pro ženy
sestra manželky jeho nejlepšího kamaráda
komediální romance
emočně nabitý příběh
lehká hate linka
vážná nemoc, alkoholismus
psáno ve 3 osobě
střídání pohledu Kylea a Christiny

Tentokrát bude recenze trochu jiná.
Anotace toho moc nenapoví a tak úplně nevíte, do čeho jdete. Díky tomu vás čeká velké překvapení, co se v tomto krátkém příběhu skrývá.
Není to můj klasický erotický žánr, ale trochu pikantnosti tady najdete.
Děkuji Solis a Mon, že mě občas vytáhne z mé eroticke bubliny a nabídne trochu jiný příběh

Ze začátku máme hate linku, která je proložená velkou dávkou humoru. Přesto je hlavní téma úplně jinde - prozradím jen, že se jedná o vážnou nemoc. Nechci vás připravit o překvapení a o to, kam vás to zavede a co vše musí hrdinové řešit.

Kniha se bude líbit milovníkům srdcebolných romancí a knihy, která ve vás probudí velkou dávku emocí a skrývá v sobě složité téma. Ale budete se i smát.

Autorka pracuje v knize s dost vážným tématem a jde poznat, že si tuto nemoc velmi dobře nastudovala a pracuje s reálnými informacemi.
Musím zatleskat, jak se povedlo spojit a vyvážit poselství příběhu s velkou dávkou humoru a vtipných situací, které vše odlehčily.

Některé vtipné scény jsem si přečetla několikrát - Kyle a jeho legendární proslov na svatbě; Kyle a Brian ukradnou holčičí kolo; Brian a přebalování dcery
Brian vám může být známý z knihy Ignorant, na kterou se teprve chystám. A tady s Kylem jsou společně postrachem všech...

Christine - tak mladá a už tak zkoušená životem. Snažila se i tak užívat vše naplno a bojovat sama se sebou. Pukalo mi pro ni srdce... Nakonec byla velká bojovnice, ale také vnitřně zraněná a citlivá dívka.

Kyle, tak trochu arogantní pitomec s velkým srdcem a touhou po rodině. Se svými rodiči si moc blízký není, navíc je jeho matka alkoholička. Nejlepší kamarád Brian je pro něj bratrem.
Na jednu stranu jsem ho chtěla praštit po hlavě, ale na druhou stranu se musel vyrovnat s dost vážnou situací, která se ještě k tomu příšerně zvrtla a musí teď nést následky jedné noci plné alkoholu...

30.09.2024 5 z 5

Nelítostný princ Nelítostný princ Sophie Lark

erotická mafiánská romance
irská mafie
hate to love/ od nenávisti k lásce
enemies to lovers/ z nepřátelů milenci
dva znepřátelené klany
domluvený sňatek
hrdinka, která nejde pro ránu daleko
age gap/ věkový rozdíl 10 let
střídání pohledu Aidy a Calluma

Tak tohle byla pořádná jízda! S Aidou a Callumem jsem se bavila od začátku do konce. Pro někoho může být zklamáním, že se děj točí více kolem politických cílů, než mafie, ale mně to nevadilo.
Od prvního setkání lítaly mezi Aidou a Callumem blesky. Italský temperament vs irský? Dokonalé kombo!
Autorka píše čtivě a protože není kniha nějak extrémně dlouhá, tak vše pěkně šlapalo, děj byl svižný a tak jsem se ani chvíli nenudila.

Moje oblíbené dějové linky zaručily, že jsem si příběh zamilovala. Smála jsem se, když se ti dva do sebe pustili a nebyli si nic dlužní - např. depilace a oblek.

Pořádně to jiskřilo, takže jsem si erotiku užívala. Žádné sladké řečičky, ale živočišný a vzteklý sex, žárlivý sex = to je moje. A taky asi potřebuji limuzínu
PS : vulva patří na blacklist hned za broskvičky a mušličky, to mi vypaluje sítnici a nic erotického na ní není

Aida nebyla žádná mafiánská princezna, která se připravuje na svou roli manželky. Byla od rány, žila si podle sebe, pohrdala konvencemi a zbohatlíky. A do domluveného manželství rozhodně nevstupovala s pokorou. A od toho namyšleného zbohatlíka si rozhodně nenechá rozkazovat!
Aida byla hrdinka přesně podle mého gusta.

Callum, nejstarší syn nejbohatší mafie v Chicagu, se soustředit na politické cíle. Když mu ale dcera nepřítele podpálí knihovnu, vezme pomstu do vlasních rukou. Nakonec to dopadne tak, že se s tou potvorou musí oženit. Jeho vize? Zlomit a převychovat k obrazu svému. Skutečnost? Tvrdohlavá manželka, která s ním bojuje na každém kroku.

Těším se na pokračování, hlavně na příběhy bratrů.

29.09.2024 5 z 5

Tyran Tyran T. M. Frazier

erotická darkromance
morally grey hrdina typu dotkni se ji a zabiju tě
násilí, vulgarismy, mučení, znásilnění
ztráta paměti
svobodná matka
rodiče, které dcera nezajímá
střídání pohledu Doe a Kinga

Pokračování navazuje tam, kde skončil King. Opět je kniha plná vulgarismů, násilí a mučení. Není vhodná pro milovníky romantiky, protože příběh je surový, sprostý a násilí je zde na běžném pořádku.
Příběh rychle utíká, nejsou zde žádné zdlouhavé pasáže, pořád se něco děje a vy musíte číst dál a dál, až jste na konci

Jiskření mezi Doe a Kingem stále trvá a přesto zde není toho sexu nějak extra moc, přece jenom jsou rozděleni. No a když už na sex dojde, tak je pořádné drsný, žádné sladké slova.

Já mám tuhle sérii prostě ráda, zamilovala jsem si všechny postavy a už se moc těším na Beara, který si v tomto díle zažil docela peklo.

Příběh si drží stejné tempo a atmosféru. King je stále stejný. Po zradě od senátora se rozhodne, že jakmile vyřeší hrozbu, vezme si Doe zpět.
Tentokrát řeší samé problémy, musí se vypořádat s dalším nepřítelem a když už si myslí, že si Doe odveze domů, tak se objeví starý nepřítel a Doe se ocitne v ohrožení života

Doe zjistí, kdo vlastně je a co všechno zanechala ve starém životě včetně malého syna. Otec ji vysadí doma a pak zase zmizí a Doe se tak musí vypořádat se vším sama. Od věrné hospodyně a nejlepšího přítele Tannera zjišťuje, kdo byla a jak žila. Přesto se tam necítí dobře.
O "matce" Doe se nemůžu zmínit bez hromady sprostých slov. No a senátor, který svoji ztracenou dceru oficiálně nehledal, aby mu to nepoškodilo kampaň. Uff, ten byl také na pár facek, prostě politická kariéra měla přednost před dcerou
Sérii doporučuji milovníkům darkromance a mafiánských romancí.

09.09.2024 5 z 5

Zjizveni Zjizveni Emily McIntire

erotická darkromance
slow-burn
temný a bezcitný hrdina
morally black hrdina typu sáhni na ni a zabiju tě
z nepřátelů milenci
tajemství a pomsta
šikana v dětství, násilí
královská rodina
střídání pohledu Tristana a Sary

Darkromance inspirovaná pohádkou Lví král. Tristan byl psychopat, protože necítil žádné emoce, nebál se zabíjet a násilí si užíval a mnohdy ho vyhledával, protože ho to svým způsobem uspokojovalo. Vůči Saře byl majetnický a každý, kdo jí ublížil skončil mrtvý.

Příběh je tentokrát ze smyšleného světa a odehrává se kolem roku 1905, kde sice mají auta a elektřinu, ale jinak částečně žijí ve středověku v hradech a chatrčích

Já jsem si tenhle temný příběh užívala, Tristan byl psychopat, který mě celý příběh fascinoval. Částečně jeho povahu zformovalo kruté dětství, kdy ho šikanovali a částečně byl jiný. Nebezpečný zjizvený princ, který otevřel své srdce malému Simonovi. A celou dobu čekal na tu pravou a jedinou královnu. Ze začátku byl Sarou posedlý, než zjistil, že bez ní nedokáže žít.

Saru hnala pouze touha po pomstě. Jejím jediným cílem je pomstít smrt svého otce. A ze smrti obviňuje krále Michaela, kterého touží zabít. A tak se svým strýcem a bratrancem intrikují proti koruně. Plán zahrnuje i to, aby se stala královou manželkou.

Temná přitažlivost mezi Tristanem a Sarou byla skvělá. Erotika s kapkou násilí, žádná sladká romantika. Touha spojená s posedlostí. Jen teda to neustálé kapání a tepání bych vynechala

Líbila se mi Sara se svojí odvážnou povahou a bojovností. To s jakou vášní se pustila do plánu pomsty, stavěla se za svůj lid. Tristanovi tak byla dokonalou partnerkou.
Spolu pak byli silnější a dokázali spálit království na popel.

04.09.2024 5 z 5

Razerova jízda Razerova jízda Jamie Begley

klasický erotický román
otevřený sexuální život
motorkáři a motorkářský klub
naivní panna vs lehkovážný ku**vník
špatné dětství - týrání
silné sesterské pouto
násilí, vulgarismy
psáno ve 3 osobě
během kapitol se střídají pohledy Beth a Razera

Těšila jsem se na sérii v češtině, protože jsem četla v angličtině. Věděla jsem do čeho jdu - žhavá erotika, kde jde hlavně o sex, jednoduchá zápletka a motorkáři s egem až na měsíc, které chcete vzít něčím po hlavě a strčit je do ledové vody. A to vše s thrillerovou zápletkou a tajemným vrahem, který usiluje o život Beth.
Já jsem spokojená. Když nebudete nad knihou nějak přemýšlet, bude se líbit.

Jedná se o 1.díl a v této sérii jsou některé příběhy lehce propojené, proto je dost věcí jen naznačených, protože zbytek se vysvětlí v dalším díle. Jednotlivé knihy jsou o jiných párech, ale potkáváte i ostatní a doplníte si informace, které jste o postavách měli

Typická eroťárna, hlavní zápletkou je sex a snaha Razera dostat se Beth co nejdříve do kalhotek. Myslí si, že si hraje na zdráhavou, ale Beth je panna, která nemá s muži zkušenosti... Panna se sexuálním apetitem...

Beth je hodně jednoduchá, místy úplná světice. Dcera pastora, která je ke všem milá, její prací je pomoc starším lidem s domácností. Je to klišé postava - panna, kterou svede mužný a zkušený motorkář. Přesto si nese v sobě hrůzy z dětství a týrání, kterému byla vystavena. Středobodem jejího světa je sestra Lily.

Na to, jak jí všichni v klubu podrazili a zranili, jim pak velmi rychle odpustila. Mohla je v tom vykoupat o něco více...
Odkrytí dětství Beth a Lily je hodně bolestivé a nečekané.

Razer je lehkovážný motorkář, který si užívá svobodného života v klubu, kde je to jeden večírek za druhým a kde spí každý s každým. Je to namyšlený vůl, který myslí jen svým a jediné, co ho zajímá je, jak Beth dostat do postele. A když mu nedá, pustí ji k vodě.
Několikrát ho máte chuť vzít něčím po hlavě, ale pak si říkáte, že se těšíte, až tenhle namyšlenec dopadne tvrdě na zem díky jedné malé blondýnce. A zadek si narazí pořádně

30.08.2024 4 z 5

Bane: Prokletá láska Bane: Prokletá láska L. J. Shen

Instagram: misha_cte_eroticke.romany

slow-burn/pomalé poznávání
erotická romance, která vás vezme za srdce
new adult
znásilnění, psychické problémy
předstírané přátelství, nucená blízkost
zlomená žena
gigolo
střídání pohledu Jesse a Banea

Příběh je zařazen k sérii o Hot holes, ale za mě může být klidně jako samostatná kniha.
V této knize se skrývá velmi silný příběh a probírá nepříjemné téma znásilnění a život s následky.

Jesse si ve 20 letech prošla peklem. Kolik ran osudu tak mladá žena snese, než se zlomí? V pohádce přece princeznu zachrání vždy nějaký princ, ale tahle princezna se musí naučit, jak zvednout meč a zachránit se sama, protože do dnešního dne to nikdo neudělal.

Příběh Jesse se mnou hodně zamával. Po smrti otce jí zůstala jen sebestředná matka Pam, kterou vlastní dcera nezajímá a jde jí jen o vlastní prospěch.
Ti, kteří měli Jesse ochránit, se na ni vykašlali.
Ale ona se zvedne s popela, najde meč a zabije všechny draky. Zlomená duše. Ale pak se jí v životě objeví Bane - nechvalně známý gigolo, hulič, surfař a ten, kterého se všichni bojí. Je to ten pravý člověk, kterého potřebuje?

Známý gigolo Bane hledá investora pro svůj vysněný projekt. Dostane nečekanou nabídku - výměnou za 6 milionů musí strávit 6 měsíců s Jesse. Musí se stát jejím přítelem a vrátit ji do života. Sex je zakázaný.

Postupně poznáváme, že Bane není jen frajírek a děsivý grázl. Nakonec má i srdce, které předá zlomené krásce.
Moc jsem nechápala, proč má být tak obávaný a děsivý, ale dobře. Rozhodně měl sebevědomí na rozdávání.

S ohledem na situaci se k erotice dostáváme postupně. Ale i tak mi tam něco chybělo, aby byla pro mě kniha za plné hodnocení. Protože sexuální vztah iniciovala Jesse, tak mi to k její situaci přišlo jak blesk z čistého nebe. Najednou zjistila, že jí Bane přitahuje a chce s ním mít sex, aby se uzdravila.

28.08.2024 4 z 5

Scandalous: Šokující láska Scandalous: Šokující láska L. J. Shen

Instagram misha_cte_eroticke.romany

erotický román s velkou jiskrou
age gap/věkový rozdíl (18 vs 33)
svobodný otec
dítě s problémy
nadřízený/podřízená
dcera obchodního partnera a nepřítele
zakázaná láska
střídání pohledu Eddie a Trenta

Scandalous je můj návrat k této sérii a taky trochu k Shen. Se sérií jsem na chvíli sekla po nedočtené knize Ruckus, to jsem nedala. Pak jsem dala k ledu celou Shen. Cestu jsem si k autorce začala hledat po Sparrow.
Tenhle příběh byl dokonalý. Vše zde neskutečně šlapalo. Přitažlivost mezi Trentem a Eddie. Eddie a její vztah s Lunou anebo Eddie, která bojuje za svého bratra.
Svobodný otec, který se snaží o to nejlepší pro svou dceru Lunu, která z nějakého důvodu nemluví

Přitažlivost mezi Eddie a Trentem jste mohli téměř ochutnat. Táhlo je to k sobě, i když se spolu zaplétat neměli. Vkusné a stále žhavé erotické scény, jen teda nevím, jak bych zvládla scénu na vinici

Eddie v zoufalé situaci narazí na Trenta, který se pak nečekaně stane jejím šéfem. Jordan, její otec, byl pořádný kus zmetka, který Eddie jen rozkazoval, snažil se jí ovládat a nakonec ji vydíráním nutil k něčemu, co nechtěla, ale neměla na výběr.
18 letá holka, která se starala o psychicky nemocnou matku a bratra, protože Jordan si raději létal za milenkami a za obchodem. Místy byla ona ta dospělá. Eddie mě chytla za srdce a moc se mi líbila

Trent se nečekaně stal otcem a pak i jediným rodičem své dcery Luny. Ta po odchodu své matky odmítala mluvit a uzavřela se ve vlastním světě, do kterého Trent neuměl proniknout. Ale pak přišla Eddie a té se povedl zázrak. K té malé holce ho to přitahovalo a i když věděl, že se má od ní držet dál, nedokázal odolat. Mute, který měl rád ticho, se nechal smést přílivem.
Oceňuji pár nečekaných zápletek, celé dramatické ukončení a skvělé vedlejší postavy. Těším se na Banea

23.08.2024 5 z 5

Tajnosti Tajnosti Lucia Franco

erotická romance ve stylu Pretty woman
age gap/věkový rozdíl 30 let
prostituce
drogy, alkohol, vulgarismy (dost sprostý jazyk holek)
ve dne studentka, v noci prostitutka
prostředí bohaté smetánky
zakázaná láska
pohled ze strany Aubrey

Co vy a knihy s vysokým věkovým rozdílem?
A máte nějakou hranici, kdy vám to přijde už moc

Máte rádi Pretty woman? Tak pak vám nesmí uniknout tahle žhavá, erotická romance z prostředí newyorské smetánky.
Příběh jsem si zamilovala.

Věkový rozdíl mezi Aubrey a Jamesem je 30 let. Já teda mám tohle ráda a tady vám to ani nepřijde, protože James je přitažlivý stříbrný lišák se svalnatým a tetovaným tělem a já jsem tak měla před očima George Clooneyho s modrýma očima

Hlavní postavou je studentka Aubrey, kterou po smrti rodičů vychovala babička. Za nejlepší kamarádku má Natalii, se kterou bydlí. Ale Natalie má jedno velké tajemství, takovou menší brigádu - pracuje jako eskort pro bohaté. A tak jednou nabídne Aubrey, aby se k ní přidala. Aubrey se chce postarat o babičku a kdo by odmítl lehce vydělané peníze?

Aubrey se tedy vydává na cestu prostituce. Potkává zde několik zvláštních klientů, ale pak narazí na Jamese Rivieru. Je to přitažlivý padesátník, který se pyšní tělem, o kterém si můžou nechat zdát i mladší muži. Okamžitě mezi nimi přeskočí jiskra a tak se James stává pravidelným klientem.
Aubrey alias Valentina ho ale začne odmítat, protože k němu cítí víc, než by měla...

I přes značný věkový rozdíl to tady neskutečně jiskřilo. Aubrey a James měli výbušnou chemii a já jsem si ty dva užívala. O erotiku tady opravdu není nouze a scény jsem si maximálně užila

Bohužel mi trochu vadila tvrdohlavost a tak trochu spratkovitost Aubrey. To je lehký škraloup na jinak dokonalém příběhu

Musím říct, že hlavní zápletka byla dost zajímavá a já jsem napjatě čekala, jak to všechno dopadne. Příběh má ještě pokračování, ale já jsem s koncem spokojená. Jamese jsem si zamilovala, k Aubrey mám nějaké výhrady, to samé i k Natalii a jejímu chování.

26.07.2024 5 z 5

Sicilský polibek Sicilský polibek Mon CouCou

Hodnocení: 5

erotická mafiánská romance
age gap/ věkový rozdíl, pozor - velmi vysoký !!!
násilí, drogy, zneužívání, znásilnění
pohled několika postav
příběh má 2 části, děj se odehrává v rozpětí pár let

Příběh šlape hned od začátku, padáme do něj po hlavě. Od začátku se pořád něco děje. Když už si myslíte, že víte, jak to může pokračovat, tak přijde zvrat a vše je jinak. A věřte mi, že konec jen tak neodhadnete
Jak je pro sérii typické, tak se nám nabízí pohled hned několika postav a tak je příběh skvěle doplněn

Sexuálních scén je tady požehnaně a to hned od prvních stránek. Užijete si ho dost a dost. Opět si tam Mon propašovala svůj osobitý styl a humor

Hlavním hrdinou je tentokrát Cortado Minea, nejvyšší capo sicilské Cosa Nostry. Pokud jste si Cortada nezamilovaly v Perském květu, tak tady určitě. Předlohou pro něj je totiž Jason Momoa

Cortado má slabost pro ženy v nesnázích, taky jich má na Sicílii plný dům. Ale zvrat přijde ve chvíli, kdy mu cestu zkříží dvě osudové ženy - Moniq a Maléna.
Cortado po Moniq okamžitě zatouží. Ta mu ale kromě sexu odmítá cokoliv dalšího nabídnout. Cortado se s tím odmítá smířit.
Nakonec mu ještě osud a série nešťastných náhod přihraje do cesty dívku Malénu

Poznáváme to, jak funguje moderní mafie, hlavně Cosa Nostra. Cortado řídí mafii jako byznysmen a tak ovládá převážně ekonomiku a finanční trhy.
Zjistíme, že když ten velký a děsivý mafián potká tu pravou, tak před ní padne na kolena a převrátí celý svůj život vzhůru nohama, jen kvůli té jedné jediné

V příběhu je hlavní linkou i velký věkový rozdíl, který může být někomu nepříjemný. Ale Maléna je dívka, která je jiná, neobyčejná. Je to dospělá duše v mladém těle, která musela předčasně dospět

Příběh je syrový, plný násilí, drog, zneužívání, znásilnění. Ukazuje svět mafie takový, jaký je - Mon si mafii opravdu nastudovala.
Ale je také o velké lásce, která nezná žádné překážky a pravidla.
O síle postavit se všem překážkám a bojovat za ty, které milujeme.

06.07.2024 5 z 5

posedlost jídlem
špatná snášenlivost léků
soused, kterého nenávidím
střídání pohledu Jodi a Dannyho

Další díl mé oblíbené série, ale tento byl pro mě obrovské zklamání. Zatím nejslabší díl. Začátek měl skvěle našlápnuto, ale pak jsem se od poloviny knihy začala nudit. Nic se tam nedělo a vše bylo pořád dokola.
A docela nepřehledná úprava - bylo by fajn nadepsat kapitolu jménem, jehož pohled to zrovna je. To skákání, i uprostřed kapitoly, bylo opravdu nepřehledné

* Tentokrát tam nebyla žádná pořádná dějová linka. Postavit příběh na tom, že Jodi špatně snáší léky a kvůli předchozímu vztahu nedůvěřuje mužům? To nemůže fungovat jako základ příběhu

* Jodi - tuhle hrdinku jsem nechápala. Její předchozí vztah byl o tom, že jí chlap nepřitahoval (a dle jejích vzpomínek ani ona jeho), dělalo se jí zle, když se ho měla dotýkat, on jí ponižoval a ona se stejně rozhodla, že si ho vezme?? Když pak Jodi vzpomíná na vše, co zažila, tak jsem tomu opravdu nerozumněla. Jako postava mi neseděla, byla prostě hloupá a jednoduchá

* Danny Bradford - bývalý mariňák, kterého ze služby vyřadilo zranění a ocitl se prakticky na pokraji smrti nebo zmrzačení. Ale uzdravil se a tak se stal středem péče celé rodiny. Škoda, že ten důvod přehnané péče se dozvíme na konci, protože mi to nedávalo smysl, proč kolem něj tak poskakují

* Já jsem mezi nimi postrádala chemii... prostě najednou se Danny rozhodne, že po Jodi touží a že jí chce k sobě připoutat.

* Oceňuji návrat postav Jasona a Trevora, kteří se postarali o část zápletky, která mě bavila vlastně nejvíc. Protože jakmile se stáhli ze scény, nastala nuda, která trvala, než se objevil další Bradford

* Kde je erotická linka, která se mi líbila v předchozích dílech? Tady chybělo vzrušení,u postav jsem vzájemnou přitažlivost necítila. A když už ke konci knihy k něčemu došlo, tak přišla na scénu "mušlička" a tím pro mě erotika skončila. Proč, proč, proč?! Erotické scény mě nebavily a měla jsem chuť ty mušličky přeskočit...

20.02.2024 3 z 5

Ta druhá Belle Ta druhá Belle Whitney G. (p)

instagram misha_cte_eroticke.romany

Hodnocení: 3,5

* retelling/převyprávění pohádky Kráska a Zvíře
* lehce pikantní pohádka pro velké holky
* pohádkový svět
* únos , jasné záporné postavy
* oddechové a nenáročné čtení na odpoledne
* pohádková komedie ve stylu Whitney G.
* střídání pohledu Belle a Gabriela

*Na tohle knihu jsem se těšila, anotace něco lehce naznačila a tak jste zvědaví. Kniha je velmi krátká, reálně tak max. 150 stránek čtení. Nápad to byl zajímavý, ale díky tomu, jak je to krátké, tak se příběh a postavy nestihnou nějak rozvinout. Všechno je to rychlovka - vykreslení postav, zápletky, vývoj postav. Je to škoda, kdyby byl příběh delší a propracovanější, tak si myslím, že by to bylo mnohem zajímavější.
Epilog rozhodně pobavil...

*Naivní pohádka pro velké holky - lehce pikantní, nekončí u polibku.

* Pokud se vám líbil seriál Once upon a time (Bylo nebylo) nebo film Zakletá Ella, bude se vám kniha líbit. Známé postavy, známá pohádka, ale vyprávěná jinak s velkou fantazií autorky

* Hlavní postavou je hubatá, chytrá kráska Belle. Ta žije se starší sestrou a otcem. A jak to tak bývá, nemají ji rádi.

* Gabriel Aston (G'Aston) je nebezpečný podnikatel, který ale skrývá velké tajemství. Je prokletý a zachránit ho (a celé království) může jen ta nejkrásnější a nejchytřejší žena, která se do něj zamiluje

* Bella je multifunkční "princezna", hodí se ke všem princům
* Gabriel má být obchodník nejen s penězi, ale i s laskavostmi
* Potkáte tady celý zástup disney postaviček- buď osobně nebo přinejmenším se o nich zmíní = Popelka, princ Krasoň, kouzelné zrcadlo, trpaslíci, zlá královna, draci, Rampelník.... Na tak krátkou knihu tam toho za mě bylo víc, než je potřeba
Hodně vedlejších postav - ty bych taky osekala anebo přidala více stránek, např. Sola - dost dlouho nevíme, kdo to vlastně je.

* No, tohle bylo tak čtení pro 14 leté slečny (asi ve stylu Bravíčka). Takže taková šolichačka/muchlovačka. A když už teda na to došlo, tak to bylo šup sem, šup tam a hotovo . Takže taková soft erotika

09.02.2024 3 z 5

Rozhodně ne on Rozhodně ne on Whitney G. (p)

neplánované těhotenství
královská rodina
nadřízený/podřízená
střídání pohledu Chloe a Tylera

Tuhle knihu bych zařadila do kategorie komediální erotická romance. Je to taková typická kniha od Whitney. Kniha je kratší a zhltla jsem jí jako nic
Příběh rychle plyne, na začátku se vrátíme do minulosti, pak už sledujeme vztah Tylera a Chloe od chvíle, kdy se Tyler stane majitelem nakladatelství, ve kterém Chloe čistě náhodou pracuje. A od té chvíle otci svých dětí začne pořádně obracet život na ruby
Je to vtipná jednohubka, žádné velké drama. Moc se mi líbily kamarádky Chloe. Šéfová Hazel byla na přesdržku
Tyler opouští post následníka trůnu a stěhuje se do Ameriky, kde chce začít nový život. Ale osud mu přihraje těhotnou Chloe. Postava Tylera se mi líbila, byl to sympaťák s britským přístupem a od začátku přistupoval k situaci zodpovědně. Taky nám ukazuje pohled do královské rodiny
Chloe byla jedna z těch postav, která si v práci nechává srát na hlavu, ale jakmile dojde na Tylera, tak se mu tvrdohlavě postaví na odpor a vnucuje mu své představy. Je drzá a Tylera uměla poslat do patřičných míst, někdy ale byla za mě už přes čáru a Tylera jsem litovala
Hrozně moc jsem si užívala to jejich špičkování a rozhovory. Často jsem se u knihy usmívala
Erotiky je tady dostatečně, ale zase nejsou scény nějak extra zdlouhavé. Jsou psané i spíše humorně a do příběhu pěkně seděly, nebylo jich moc, ale ani málo. V krátkém příběhu tak akorát

Doporučuji tuto skvělou a vtipnou romanci. Řadí se k dalším skvělým knihám od této autorky a určitě se k ní někdy vrátím

18.12.2023 4 z 5

Královsky v háji Královsky v háji Emma Chase

Více recenzí na INST misha_cte_eroticke.romany

*Protože teď neprožívám nejšťastnější období, potřebovala jsem nějakou pohodovou, nenáročnou knihu. A tady jsem dostala přesně to, co jsem hledala. Od Emmy Chase jsem četla předchozí knihy, takže jsem tušila, do čeho jdu
*Příběh je pohádkou pro velké holky - láska mezi princem, následníkem trůnu a popelkou, obyčejnou holkou z New Yorku
*Romantický erotický příběh, nenáročná a předvídatelná zápletka, ale skvělá na oddech. Kniha je velmi čtivá, příběh a postavy mě opravdu bavili. Zamilovala jsem si Nicholase s Olivií, vedlejší postavy taky
*Příběh je samostatný, ostatní knihy vyprávějí o dalších postavách, které jsme tady potkali
*Olivia je obyčejná holka, které po smrti matky zůstala na krku rodinná kavárna a péče o rodinu. Dohlíží na svoji mladší sestru Ellie (zbožňuju, pěkně ztřeštěná holka; její příběh je ve 3. díle) a na otce alkoholika. Olivia byla silná osobnost, moc se mi líbila. Rozhodla se využít příležitosti a naplno si vychutnat nečekaný románek s živým princem. Ukáže mu obyčejný život a on jí zase ten královský
*Nicholas byl vychováván k odpovědnosti a připravován na roli následníka trůnu. Žil tedy v uzavřené bublině. Dělal a říkal, co se po něm chtělo, ale ve skutečnosti si přál něco jiného. Hrál roli, do které se narodil. K tomu i patří oženit se s vhodnou ženou a to tak, jak mu nařizuje zákon. A před splněním povinnosti se rozhodne vychutnat románek s ženou, do které se zakoukal a to i přesto, že jim společný život není přán
* Erotický román, kde se ale nemusíte bát, že je to jen o jednom. Navíc scény jsou tady docela krátké a ne nějak extra podrobné. Postavené spíše na přitažlivosti, psány více romanticky

*Rozhodně doporučuji, počítejte s pohodovou oddechovkou, bez velkých dramat nebo překvapení. Užijete si skvělé hlavní, i vedlejší postavy, které potkáme v pokračování

08.11.2023 4 z 5

Lapeni Lapeni Emily McIntire

(SPOILER) Více recenzí na insta: misha_cte_eroticke.romany

*Tak tohle bylo jedním slovem: Wau!
*Na jednu stranu je kniha celkem krátká a tak příběh rychle plyne, ale na druhou stranu mi bylo líto, že jsem na konci, protože potřebuji více Hooka

*Na knihu jsem se díky anotaci a několika pochvalných recenzí těšila. Tentokrát nepřišlo zklamání a dostala jsem opravdu skvělý a žhavý příběh se záporákem v hlavní roli.
Erotická darkromance, hlavní hrdina záporák, postavy a místa inspirované pohádkou? Sem s tím, protože jsem milovnice seriálu Once upon a time (Bylo, nebylo), tak se kniha musela objevit na mém TBR A ach bože!! Celou knihu jsem měla před očima Hooka ze zmíněného seriálu Navíc tento Hook nemá hák, ale miluje hrátky s nožem
*Máme tady tatínkovou holčičku Wendy, které je 20 let a ještě kouká na svět růžovými brýlemi. Musím se přiznat, že jakmile má hlavní hrdinka takhle nízký věk a není to kniha z nějaké verze Adult, tak se na to musím před čtením připravit a být k hrdince trochu tolerantní. Ale tady to nebylo potřeba
*Wendy se mi opravdu líbila - během příběhu vyzrála z 20 leté dívky, která je tatínkova holčička s touhou po otcovské lásce a uznání, v mladou ženu. Takto, sice na konci se z ní stala úplná Xena bojovnice, ale budiž
*Hook - bože, Hook alias James. Toho zbožňuju! I přes (pro mě) příběhové klišé o těžkém dětství, byl skvělým záporákem, který se sice zamiloval, ale naštěstí nevyměkl :-) PS: tik, tik,tik
*Co mi trošku na podobných knihách vadí, je rychlý, takřka instantní příběh, kdy se vše (včetně obrovské, životní lásky) odehraje během pár dní. Celý příběh se časově vešel do 1 měsíce (a to jen díky poslední kapitole) Zase je to tak čtivé, že vám to odsýpá pod rukama, že nemáte čas se nad tím zamyslet... A pak jste na konci a říkáte si, to už je jako všechno?! Já bych si tak přála ještě nějakou novelu o Jamesovi a Wendy
* Tak tentokrát tady máme ženu s úchylkou Scény se mi moc líbily, Wendy a James měli mezi sebou skvělou chemii a díky Wendiině lehké úchylce to mělo temný nádech Teda, jediné, co to zabilo, byl "ztopořený klitoris" to mě trochu zchladilo Ale jinak to bylo žhavé a erotiky tak akorát

12.10.2023 5 z 5

Pouta vášně Pouta vášně R. L. Mathewson

Další díl z mé oblíbené série. Tentokrát bych řekla, že je to jen taková odbočka. Vypravili jsme se do minulosti, do Londýna. Potkáváme tady Elizabeth a Roberta Bradforda. Téma je podobné, jako v knize Šachmat = holka a kluk, co si od dětství dělají naschvály a vzájemně se díky tomu nenávidí. Na plese se pak v noci potkají 2 neznámí lidé, kteří se vzájemně přitahují a tak podlehnou vášni a prožijí milostné dobrodružství. Bohužel následně zjistí, kdo jsou a jak se nenávidí a kolotoč naschválů může pokračovat. Než nastane chvíle, kdy si Robert vynutí sňatek, protože jejich vzplanutí nezůstalo bez následků.
Bez tohoto dílu bych se v sérii obešla, hlavně taky kvůli velké podobnosti s předchozí knihou.
Je to spíše tady historická romance, méně vtipné, než předchozí díly.
Ale zase poznáme zakladatele americké větve Bradfordů a taky prvního "prokletého" s bezedným žaludkem. Elizabeth byla ve své době hodně emancipovaná a jejím přáním nebylo nalézt vhodného manžela, ale pomáhat slabším a vybudovat si vlastní nezávislý život.
Erotika tady nebyla, spíše takové to romantické milování s výrazy vhodnými pro historickou romanci.
Závěr: neurazí, nenadchne, klidně bych v sérii vynechala

05.09.2023 4 z 5