monika0181

Kniha k pobavení, odpočinku. Přišla mi do rukou přesně v dobu, kdy jsem to potřebovala.
Neřešit nic náročného, odpočinout si, nabrat energii.
Tak přesně to příběh udělal.
Neskutečně jsem si užila chemii, energii mezi Mitchem a Andie. asazení do sportovního prostředí nás všechny asi baví.
Kniha není objevná tématem, ale stejně pobavila a jsem ráda, že se mi dostala do rukou.

Po prvním díle, jsem byla příjemně překvapená, když jsem zjistila, že máme již k dispozici druhý díl. Vrhla jsem se na něj s tím, že první mě nadchnul. Ale je to již dlouho, co jsem první díl četla. Detaily z prvního dílu mi už unikají, budu se muset k němu vrátit.
Každopádně mě i jako Kudíkovi nepasoval Evan k tomu z prvního dílu.
Ale knihu jsem si moc užila a přečetla jsem ji jedním dechem. Ano i já čekala konec víc rozvinutý, ale nakonec mi to tolik nevadilo. Předpokládám, že záměrem knihy neudělat příběhu happy end, který předčí vše, ale záměrem bylo poselství partnerského násilí a že je cesta z něj.
Kniha byla neskutečně čtivá stejně jako první díl. Autorka to se slovy prostě umí.
Za mě kniha jistě zůstane v mé knihovně a velmi ráda se k oběma dílům vrátím. A kdyby byl příběh i dalších aktérů příběhu, potěšilo by.

Relativně krátká kniha, která Vám zaplní srdce laskavostí, přátelstvím, oddaností.
Četla jsem ji na dvakrát. První den jsem ji po pár stranách odložila, že na ní nemám úplně náladu.
Když jsem ji vzala do ruky pod druhé, již jsem ji nepustila.
Tolik emocí, co ve mně slova příběhu vzbudila, jsem dlouho nezažila. S každou další stranou jsem se víc a víc zaplétala do toho úžasného příběhu přátelství malé holčičky a starého pána. Nesouměrný pár který změnil tolika lidem život a také sami sobě.
Na začátku knihy jsem si myslela, že ji po přečtení pošlu dál. Ale ke konci příběhu mi tekly po tváři slzy a s jistotou vím, že tento příběh bude mít čestné místo v knihovně.

Jestli jsem měla pocit, že první díl byl napínavý a plný zvratů, tak jsem zdaleka netušila, co mě čeká v díle druhém.
Přemýšlím, jak komentovat. Druhý díl mě hodně nutil k zamyšlení. Za mě bohužel není moc daleko od reality, kdy se věci řeší násilím a uplácením řešení problémů. Otázkou je, kam se jako společnost šineme, když se toto stává realitou života.
Kniha byla stejně čtivá a nápaditá jako díl předchozí. A končí? Ještě snad hůř než díl první... takové šoky .... to snad ne.
Tu infarktovou situaci šlo vyřešit jedině otevřením a čtením dalšího dílu.
Autorky píší neskutečně přitažlivě. A je pravdou, že i píšící samostatně patří mezi mé oblíbené.

Na tuto knihu autorky jsem se těšila. Byl to velmi zvláštně působící příběh. Líbil se mi, zaujal mě.
Přesto ty emoce nebyly tak silné, abych si z knihy sedla na zadek. Pokud budu srovnávat s druhým dílem, měl tak i působit. Měl být odlišný od druhého. což se opravdu podařilo. Každý má jiné emoce, jinou chemii, jiné charaktery postav.
Spíš bych to řekla, že první dík byl takový předkrm. Navnadil nás na další pokračování. Leckdo by řekl zbytečný. Já si myslím, že by nás to ochudilo o chuťový zážitek.
Rozhodně nelituji, že jsem se do série pustila.
Milují se, jen musí dospět.

Měli jste někdy pocit, že slyšíte trávu růst? Tak já přesně měla pocit s každou stranou knihy, že cítím lásku růst. Tohle je opravdu slowburn romance. Pomaličku se táhne, příběh lásky se postupně rozvíjí a roste. Je to totální sladká romanťárna. Kdo čte knihy od autorky MZ, asi tuší, co ho čeká. Krásně vystavěný příběh, kdy hrdinům již téměř od první strany fandíte, i když víte jak to dopadne. Emoce příběhu mi úplně prorostly srdcem. Bylo to milé, laskavé počtení. Nebylo překvapivé, ale to jsem ani od knihy nechtěla. Já si jí moc užila. Na někoho dlouhé zbytečně protahované, ale to je Zapata - velmi pozvolné příběhy plné lásky. Doporučuji k oddechu u kávy a krásných myšlenek.

Na začátku mě kniha vcucla, sežvejkala a na konci vyplivla. Uf, to byla jízda. Neskutečně úžasná kniha. Ta energie, kterou působí. Ta chemie mezi Sailor a Hunterem. Musím říct, že jsem jí vysloveně zhltla. Opravdu se ani nedá říct, že přečetla. Tak mě nadchla. Potrpím si na "bad boye". Postava Huntera mě fascinovala od prvních stran. Naprosto souhlasím s hodnocením Ketfl a nebudu opakovat. Úplně mi z příběhu buší srdce, jak mě nadchnul. Není to žádná věda, Ketfl i popisuje, o čem kniha je. Ale opravdu mě kniha vtáhla a nepustila. Za mě 5/5. Z knih autorky jsem téměř vždy nadšená. Každopádně, tenhle fešák si místo v mé knihovně prostě zaslouží.

Přemýšlím jak hodnotit. Tato kniha bude patřit mezi ty, které mají dva naprosto rozdílné tábory čtenářů: skvělá kniha - odpad. Já patřím mezi první skupinu. Snažím se vnímat, co chtěla autorka předat. Kniha rozhodně není jednoduchá, plytká. Přitom děj velmi lehce běží a nutí Vás číst a chcete vědět, co bude dál. Kdo si moc nepotrpí na erotiku a erotiku opravdu na hraně, tak asi neberte ani do ruky, budete patřit do druhé skupiny čtenářů. A co je právě na té hraně, aniž bych prozrazovala víc než anotace - vztah Tieran a jejího nevlastního strýce (opravdu nevlastního ne polorodného) a jeho synů. Moc se mi líbil příběh, jeho vývoj a i poučení, které nám má předat. Každý z nás touží po tom, aby nás někdo měl rád a co to znamená pro nás, když nám život nadělí naprostý opak. Nevím proč, tajemný Kaleb mě přitahoval jako postava již od počátku knihy. Jeho tajemství/životní zkušenost, to asi nechce zažít nikdo z nás. Neumím si představit jeho rozhodnutí/blok mluvit. Přesně je vidět na postavě, že pokud nepoužíváte jeden cit, vnímáte jinak. Jeho pozorovací schopnosti a citlivost pro emoce, bezděké pohyby a pohledy očí a jak je vše popsáno, mě uchvacovalo. Celkově popisy autorky, jak přírody, tak i charakterů postav, obdivuji. Jen epilog mi přišel jak trochu vytržený, dějově nám sice ukázal konec příběhu, ale najednou to mělo jinou energii jako by vyprávěl někdo jiný. Ale kniha se mi moc líbila a i přestože má přes 500 stran, přečetla jsem jí jedním dechem. Kdo si chce užít vyhrocené emoce, erotiku na hraně a krásný příběh, tak to bude kniha pro Vás.

Předvídatelný svižný příběh.
Rychle plyne bez extra zádrhelů. Je to lehká oddechovka, co Vás pobaví.
Nečekejte žádné velké myšlenky, ale i tu nápravu toho zlého tu máme.
A to bylo velmi plynulé, což oceňuji, protože to ne vždy v příbězích klapne.
Za mě solidní love story, která pobaví.

Wau. Tak to mě posadilo na zadek.
Nejlepší z všech třech dílů této série. Samovi jsem věřila každé mrknutí oka a vydechnutí. Aisling byla hodně tajemná a i když mu propadla jako velmi mladá, nedala mu ve finále nic zadarmo. Byla to silná osobnost se svými temnotami. Kráska pro své Zvíře.
Moc jsem si knihu užila.

Tahle série stojí za to si ji zopáknout, jako jsem to udělala já.
Každý z hříšníků je jiný charakter a autorka nám tak předkládá naprosto různé příběhy a ty nás stejně pohltí a fascinují. Prostě to umí.
Není třeba dalších superlativů. Prostě to stojí za to vzít do ruky a číst.

Souhlas, četlo se to jinak než předchozí díly.
Přesto se mi to moc líbilo a zhltla jsem knihu na jeden zátah.
Zápletka mi přišla zbytečně komplikovaná, ale hlavní dějová linka to spravila.
Příjemné jednoduché čtení.

Klišé příběh, která nás moc nepřekvapí. Ale co nás dostane je jeho čtivost, pojetí některých detailů a řešení situací.
To je třeba ocenit, že je to neokopírované a má to vlastní cestu.
Za mě jsem velmi pozitivně překvapena českou autorkou, obvykle si déle zvykám na styl našich autorů a tady to bylo úplně plynulé a rozhodně ne krkolomné.
Na prvotinu rozhodně dobrý počin.

I já srovnávám s Wesmie. Ani to nejde jinak udělat, kdo četl.
Za mě Wesmie o chloupek lepší. Ale to jen díky tomu, že tady je Gavin až extrémní zlatíčko a já bych chtěla trochu zlobivého kluka.
Ovšem linka jak je svobodný otec, tomu zase dala jiné grády.
Tato kniha je za mě vydařená MM romance, která ukazuje, že i když jsme se posunuli, je stále mezi lidmi mnoho předsudků a pokrytectví. A nelze se divit strachu Hudsona.
Jsem ráda, že to jako správná romance dobře dopadlo.
Čtení jsem si užila, čtení bylo plynulé. To erotické napětí a láska mezi nimi byla silná a povzbuzující.

Wauuu, za mě obrovské nadšení.
Již první díl se mi líbil a tohle se mi teda trefilo do noty.
Krásně plynoucí příběh Ryana a Indigo. Lehká romantická linka, příběh ukazuje, jak je těžké být populární, známý a udržet si důvěru v okolí, které vás klidně zneužije ve vlastní prospěch.
Jsem ráda, že dokázali najít cestu, která jim dovolí vést i kvalitní osobní život vedle kariéry hráče NBA.
Jen epilog mi přišel jak když ztratil energii., kterou si příběh celou dobu udržoval.¨
Ale rozhodně se těším na další díly.

Jednoduchý vánoční příběh.
Kdy Liam, od kterého odešla snoubenka k jeho bratrovi, má trávit s rodinou Vánoce, požádá o pomoc Febe. Domluvený předstíraný vztah u Febe přeroste v lásku a Liamovi pomůže uvědomit, co je pro něj důležité a jak je pro něj důležitá Febe, která ho podporuje a ne jeho ex, kterou zajímá jen post na společenském žebříčku a je to manipulativní potvora.
Vánoce a vánoční období není pro příběh důležité.
Je to odpočinková laskavá kniha, příběh který nezarmoutí. Ale těší nás.

Dokonalé!
Stejně jako předchozí řada je toto druhá navazující stejně dobrá a strhující.
Začetla jsem se a knihu do poslední strany nedala z rukou. Tak byla strhující. Čtivá, smyslná, nápaditá.
Kam až jsme schopni zajít kvůli uznání ve společnosti? Tak to přesně ukázal otec Vivian.
Úplně mě neoslnila obrovská finanční investice do rande, co Dante naplánoval. Nakonec i z příběhu vyplynulo, že štěstí a láska je právě v tech obyčejných věcech.
Protože už od vydání prvního dílu předchozí série uplynula nějaká doba, zopakuji si ji. Takový dojem na mě Král Hněvu udělal. Ráda zavzpomínám na předchozí hrdiny.

Dokonalé zakončení série.
Mně je tak líto, že jsem na konci.
Na příběh Emmetta jsem byla zvědavá. Sice do toho s Novou skočil dost bezhlavě, ale někdy to tak prostě je a je to to nejlepší.
Jsem ráda, že se podařilo najít cestu, jak toho kostlivce v jejich životě zlikvidovat. A že si všechny rodiny mohou po letech konečně oddechnout a žít.
Jsou to velmi zdařilé příběhy, promyšlené, provázané.
Kriminální pozadí celé série nám dává prostor k zamyšlení, co je v životě důležité.
Tady se evidentně naší hrdinové dali správným směrem.
Autorce se podařila mistrovská série. Promyšlený děj celé série, krásně navazuje, všechny postavy přirozeně plynou celou sérií.
Za mě moc povedené. Rozhodně bude patřit mezi oblíbené a jistě se Clifton Forge ještě vrátím.

Holden je zlatíčko, pro které je snadné ztratit srdce.
Krásný romantický příběh. Sestra nejlepšího kamaráda je sice klišé téma, ale rozhodně nevadilo.
Za Holdenem na obálce bych se otočila i ve skutečnosti. Je to muž se srdcem na správném místě a moc jsem mu fandila. A Hopinka je krásné malé štěstí a překvapení, které změnilo v dobrém životní cestu oběma. Někdy nás nečekané překvapení posune směrem, který jsme nikdy nečekaly a přesto se ukáže, že to byl správný směr.
Čtivé, strhující, vtipné. Doufám, že na další díl nebudeme dlouho čekat, protože na Owena jsem fakt zvědavá.

Tak tohle prostě můžu!
Griffin je prostě slaďouš. Takovej chlap nemůže být ani endemit. Tohle množit na 3D tiskárně.
Žít s agorafobií je neskutečně těžké. V jejich kombinaci, kdy je Griffin hvězda, je to ještě pro Lucy těžší.
Příběh jsem si užívala. Doktor "ptáčník", super. Ty jeho hlášky a komentáře.
Prase Hortenzie. Ježiš tam je vtipných momentů na tak závažné téma v knize.
Proto je tak pohodová, vtipná, oddechová.
Prostě si tu romanťárnu užijte.