simaja komentáře u knih
Letní oddechovka vyprávěná pohledem muže, knížka se hezky četla.
Poslouchala jsem jako audioknihu na procházkách a moc mě to bavilo. Brutalita pachatele byla na hraně, ale zase to vyrovnal osobní život a sympatie vyšetřovatelů. Hned jdu na další díl :-)
Knížka se mi líbila, určitě si přečtu i další knihy od autora.
Poslouchala jsem audioknížku, kterou namluvil výborný Martin Hruška. Příběh byl napínavý a pachatel mě překvapil, takže pro mě detektivka jak má být.
Hodně povedená detektivka, hulvát David mi přirostl k srdci a já se těším na další díl :-)
Knížku doporučuji, vraha jsem do poslední chvíle neuhodla. Za mě povedená detektivka, první, kterou jsem od autorky četla a určitě vyhledám další.
Čeští autoři/autorky detektivek si mě začínají získávat víc a víc...knížka se mi moc líbila a určitě si přečtu i další díly.
Knížka mě začala víc bavit až ke konci, zbytek byl průměr. Zdálo se mi to místy hodně lámané přes koleno. Ale věrnost p. Bryndzovi zachovám a těším se na další díl s Kate nebo Erikou :-)
Hodně silná knížka, zařadila bych ji mezi povinnou četbu.
Docela dobrá oddechovka, ale Rovnice lásky se mi líbila o fous víc.
Knížka se mi dostala do ruky kvůli ČV a musím říct, že i když už dávno nejsem cílová skupina, tak se mi to moc líbilo.
Knížka se mi moc líbila, taková romantika pro větší holky. Už se těším na film.
Knížka byla pohledem do mysli muže, který se srovnává s pubertou svého syna a moc se mu to teda nedaří, spíš to vypadá na slušnou krizi. Některé pasáže byly vtipné a byly by i vtipnější, kdyby to člověk zrovna neprožíval doma :-)
Knížka je jednohubka na dva večery, jako oddechovku doporučuji. Nejvíc se mi líbily ty nejdelší povídky: Paříž pro jednoho a Líbánky v Paříži.
Moc hezká knížka, taková klasika od Sparkse. Jako oddechovka ideální.
Knížka se dobře čte, ale je v ní až moc deprese a smutku, nikde žádný kousek štěstí. Musím si teď přečíst něco na odlehčení.