hanoule komentáře u knih
Naprosto geniální kniha, přečetla jsem ji jedním dechem.
Souhlasím s předchozím komentářem, začátek byl trochu složitější a dost jsem se bála, že půjde o klasickou "umírací depku". A nakonec bylo všechno jinak. Způsob, jakým je kniha napsaná, všechny nepřímé přímé řeči a děj protkaný dopisy s nejbližšími mě vtáhly do sebe. Jedna z nejlepších knih, kterou jsem poslední dobou četla.
líbilo, jenom nechápu, kde se to vzalo v knihovničce po dědovi ;)
Kvalitní kniha, kterou je nejlepší vzít na dovolenou a číst v jednom kuse.
Skvělá kniha. Přečetla jsem ji rychlostí světla. Sloh se mi líbil moc, jinak by to v tomhle věku, který mi není zase tak vzdálený, nešlo. Taky mi přišlo zajímavé to, že začínala odněkud a končila někde, že v podstatě nic nebylo načaté od začátku a nic nebylo tak úplně dokončené.
"podivný prostor" je správná definice místa, kde se vlastně všechny povídky odehrávají. doporučuji k podzimním šedým podvečerům, sladkému vínu a slaným křupkám.
Ač nemám moc ráda povídky, tato sbírka byla čtivá a zajímavá. Ale spíš bych jednotlivé příběhy uvítala jako součást rozsáhlejšího románu.
výborna kniha, obzvlášť spojení lehce magického realismu se skvělým vypravěčským stylem
stručnější a inteligentnější variace na Padesát odstínů čehokoliv, rozhodně mi nechyběly pětistránkové úvahy na téma "nejsem pro něj dost dobrá"
Kvalitně napínavé čtení, akorát ten konec mi přišel trochu sci-fi.
Toto je naprosto geniální obdiv. Pan Zmeškal má můj neskonalý respekt, protože napsat dvě tak skvělé knihy za sebou, to se jen tak někomu nepovede.