Holubka Holubka komentáře u knih

Přežij, dokud můžeš Přežij, dokud můžeš Rebecca Zanetti

Druhý díl mě bavil víc. Tady se mi akorát líbil vývoj vztahu Laurel a Hucka. Nebo spíš jeho posun. Případ byl fajn, ale docela bych ráda dostala případ který Laurel vyřeší tím že je chytrá. Další náhodně vyřešení mě neuspokojilo. Líbilo se mi, že Walter dostal větší prostor jako vedlejší postava a v tomto díle mě bavil. Abigail je mrcha, ale přijde mi přitažené za vlasy, že by udělala všechno to z čeho ji Laurel obviňuje. Jen doufám, že se brzo dočkáme dalšího dílu. A že v něm autorka aspoň už něco uzavře.

21.09.2024 3 z 5

Zmiz, dokud můžeš Zmiz, dokud můžeš Rebecca Zanetti

Za mě lepší jak první díl. Bavil mě vývoj vztahu Laurel a Hucka. Vyšetřování bylo o moc zajímavější než v prvním díle. Líbí se mi, že autorka na začátku nic neokecává a hned nás hází do děje. Abigail mě sere, ale její linka tomu dává tu správnou jiskru.

18.09.2024 4 z 5

Uteč, dokud můžeš Uteč, dokud můžeš Rebecca Zanetti

Moje první detektivka po x letech. A nebylo to vůbec špatné. Tím že se tam vyvíjel vztah mezi Laurel a Huckem, tak mě to bavilo ještě víc. A příběh se nezaměřoval jenom na vraždy. Docela mě mrzelo, že jsme nedostali víc z Laurenina geniálního mozku. Její paměť nám byla předvedena na začátku a to bylo tak všechno. Během příběhu na mě působila jako obyčejná vyšetřovatelka a ne jako vysoce inteligentní expertka na sériové vrahy. Příběh byl ovšem svižný a napínavý a jsem zvědavá co nás čeká v dalších dílech.

15.09.2024 3 z 5

Divoká Aljaška Divoká Aljaška K. A. Tucker

(SPOILER) Ke Calle a Jonahovi jsem se s radostí vrátila. Přesouváme se na jinou část Aljašky, k novým výzvám. Prostředí jsem si hned zamilovala a ten jejich srub jim ze srdce závidím. Nové postavy jsou taky skvělé, hlavně Roy mě bavil. Když se s ním pak Calla sžila, u jejich rozhovorů jsem se skvěle bavila.
Jonah s Callou byli úžasní. Na tenhle díl jsem se moc těšila, protože v prvním ten jejich vztah byl takovou vedlejší linkou. Oni dva jsou pro mě jako pár dokonalý. Probrečela jsem snad každou jejich hádku a hrozila jsem se toho co po ní přijde. Strašné mě potěšilo, že spolu mluvili a hledali řešení jejich problémů. To že ani jeden z nich od toho neutekl, bylo to nejúžasnější, co jsem v téhle knize mohla dostat. Je škoda, že zde nemáme i Jonahův pohledu, některé scény by se mi z jeho pohledu líbili víc.
Když si vzpomenu na tu městkou holku ze začátku první knihy a porovnám ji s holkou na konci této, tak nemám slov. Za mě je Calla hrdinka a je úžasné pozorovat její cestu.
Kdo mi ovšem strašně chyběl byl Simon. Jeho rozhovory s Callou jsem si v prvním díle užívala, ale tady jsem bohužel dostala jenom jeden. A chudák Bandita byl v tomto díle uklizen do kurníku a taky jsem si ho moc neužila.
Ale i tak je to naprosto skvělá kniha a jen doufám, že budou přeloženy další díly. Hlavně ten, který se má odehrávat o Vánocích až všichni přijedou, protože bych se ke Calle a Jonahovi moc ráda vrátila.

10.09.2024 5 z 5

Zmámeni Zmámeni Emily McIntire

Za mě teda nejlepší díl série. Jak Evelina, tak Nick byli skvělí a ta jejich chemie mě naprosto dostala. Na třetí díl jsem byla hodně zvědavá a naprosto splnil má očekávání. Bylo to drsný a hlavně hodně žhavý. A co hlavně miluju na týhle sérii jsou ty přeslazený epilogy. Vůbec k příběhu nesedí, ale má romantická duše je naprosto žere.

06.09.2024 5 z 5

Pozlacená Pozlacená Raven Kennedy

Tak do půlky to byla nuda. Od půlky se konečně začalo něco dít. Jako první díl série, si myslím že to bylo fajn. Dal určitě pokračovat budu. Moc mě totiž zajímá jak se to dál bude vyvíjet.

05.09.2024 3 z 5

Zvrhlá hra Zvrhlá hra Tess M. Puffrová

Odkládám. Pardon, ale já Lanu prostě nedávám.

02.09.2024

Gothikana Gothikana RuNyx

No dobrý den pane Deverelle.

Naprosto úžasné. Miluju to. Na knížku jsem se moc těšila, a naprosto splnila má očekávání. Bylo to temné, chvílemi děsivé a naprosto žhavé.

30.08.2024 5 z 5

Zakázané uvolnění Zakázané uvolnění Bal Khabra

Tohle nejde nemilovat.

27.08.2024 5 z 5

Noční přísaha Noční přísaha Bianca Iosivoni

(SPOILER) Poslední díl nabitý akcí. Paráda. Od čtvrtky knihy máme jednu akci za druhou. Všechny postavy na konci mě také moc potěšili.
Co mi však vadilo byla Harper. Čekala jsem že se s Julesem aspoň popere. Nebo aspoň tu dýku k jeho srdci proloží ona. Prostě to její vyměknutí mě zklamalo. Pochopila bych to kdyby spolu měli vztah už před Julesovo proměnou, ale takhle ne. Hlavně dvě kapitoly na to už jsou pomalu nejlepší přátelé.
Jules byl super. To že zůstal upírem mě potěšilo. Bála jsem se že najdou nějakou protilátku nebo něco u Isaaca. Bitka v hospodě byla parádní. Mohli se na sebe s Harper vrhnout už tam, to by mi nevadilo.
U tohohle dílů jsem s akcí naprosto spokojená, s hlavní dvojici tak z poloviny. Jsem moc ráda, že autorky neobětovaly jednu z hlavních postav. Po minulém dílu jsem z toho měla docela strach. U čeho se ale musím zastavit je Finn s Gisele. Jako nic? Já doufala aspoň v to, že se budou moct dotknout. To mi bylo líto. Finn si to po posednutí Baldurem zasloužil.

Ze sérií jsem ale naprosto spokojená. Bavila mě od první knížky, i když ne vždy mi sedly postavy. Je mi líto, že jsme u konce. Další díly bych klidně brala všemi deseti.

21.08.2024 4 z 5

Proradná kráska Proradná kráska Katee Robert

Mrzí mě, že se to odehrává během pár dní. Chtěla bych větší budování vztahu. Konec byl pro mě neuspokojivý. Tyhle všechny věci mě mrzí, protože tahle trojka byla skvělá. Ale i tak jsem si příběh skvěle užila. Hašteření mezi Helenou a Achillem mě bavilo. A Patroklos byl miláček.
Takhle série je skvělá na oddych a jsem zvědavá na další díly. Jen doufám, že se jednou dočkám dílu s Diem a Herou.

18.08.2024 4 z 5

Woodhill Woodhill Eleanor Corvin (p)

Jak autorka píše v doslovu, jedná se o oddechovou romantiku s mysteriózními prvky. Určitě ne s prvky hororu jak se píše na obálce, horor si představuju jinak. Co mě hodně bavilo bylo prostředí. Postapokalyptická doba, která nás vlastně zavedla do středověku ale s moderními prvky. Musím pochválit mapu, ta je zde krásně provedena. Co mě mrzí, že jsme nedostali nějaké kapitoly z pohledu Brodericka. Jeho příběh bych chtěla znát. Lexi mě bavila a naprosto jsem chápala její uzavřený postoj. No a na konci se s námi autorka nemazlí, což jsem docela byla v šoku.
Celkově mě knížka bavila. Četlo se dobře a příběh ubíhal v příjemném tempu.

13.08.2024 4 z 5

Útěk na venkov Útěk na venkov Julie Caplin

Špatná kniha to není, ale já se při čtení docela nudila. Postavy mě moc neoslovily. Bohužel ani jedna. Chemie mezi nimi taky žádná. Bohužel k autorce se už asi nevrátím. Na druhou stranu mám knížku, kterou se nebudu bát půjčit mámě.

10.08.2024 2 z 5

Království popela Království popela Sarah J. Maas

Hodně přemýšlím co napsat. A asi není co napsat. Myslela jsem, že to dopadne hůř. Naštěstí to dopadlo tak jak to dopadlo a jsem za to ráda. Jako finále to bylo epické. A já mám dvě otázky. Co se svým životem? A co Lorcan udělal??

06.08.2024 5 z 5

Věž úsvitu Věž úsvitu Sarah J. Maas

Ano příběh mohl být klidně o polovinu kratší, ale vůbec to nevadilo. Objevování nové země mě neskutečně bavilo. První polovina byla trochu slabší, ale druhá byla opět jízda. Chaol je prostě moje oblíbená postava a i tady mě bavil. Ovšem Yrene byla v tomhle díle ta co ho táhla. Jsem hrozně ráda, že zasáhla do příběhu, protože mě už bavila v Krvavém ostří. Z konce mám husí kůži a jdu na poslední díl.

24.07.2024 5 z 5

Tonoucí duše Tonoucí duše Ava Reed (p)

První díl byl asi lepší. Tady mi přišlo, že to autorka moc rychle ukončila. Sierra taky nebyla můj šálek kávy. Ale příběh byl pěkný a četlo se to samo. Po tom konci mě štve, že třetí díl teprve vyjde.

17.07.2024 3 z 5

Pravidla lásky Pravidla lásky Sara Cate

Mám pocit jako bych četla dvě různé knihy. Na začátku jsem jim moc nevěřila. Prostě jsem tam tu chemii mezi nimi necítila. Ale po první noci v klubu to vzalo úplně jiné obrátky. Nejdřív jsem prostě nevěřila tomu, že bude žhavé jenom klečet chlapovi u nohou. No a věřte ono to žhavé bylo. A jak!
Co mě mrzí, že jsem nějak nevnímala ten věkový rozdíl. Jasně občas tam padne ta otázka zda není moc starý nebo zda není moc mladá. Ale já bych radši četla nějaké ty vtipné narážky, které zdůrazní ten věkový rozdíl.
Jsem zvědavá co nás čeká v dalších dílech a moc se na ně těším. A doufám, že dostaneme víc Eden, protože ta mě dost zaujala.

13.07.2024 4 z 5

Haunting Adeline 1 Haunting Adeline 1 H. D. Carlton

Rozepisovat se o tom jaké to bylo, teď asi nemá cenu. Ne dokud to všechno nezpracuju.
Ovšem knížka má všechno. Je žhavá, je děsivá, je napínavá, je zvrácená, je prostě všechno. Nedovolí vám přestat číst.
Ovšem s kým mám trošku problém je Zade. Že bych z něj byla u vytržení, se říct nedá. Ovšem třeba mě o něm přesvědčí druhý díl, který teď okamžitě potřebuju.

11.07.2024 5 z 5

Zjizveni Zjizveni Emily McIntire

Na to jak se mi do knihy nechtělo, tak mě překvapivě bavila. Určitě nemá na první díl, ale propadák to také nebyl. Všichni jsou naprosto psychopati, ale mě to nevadilo. Hrozně mě bavilo zasazení příběhu na začátek dvacátého století. Protože představa Tristana v módě Peaky Blinders je prostě top.

05.07.2024 4 z 5

Obránce mimo hru Obránce mimo hru Leah Brunner

Bylo to milé, vtipné i občas dojemné. U Noahových reakcí na Mitche a Andii jsem se smála nahlas a opravdu bavila. U některých scén jsem byla dojatá. Velké drama se tu nekoná, ale některá témata jsou těžší. Já věděla že se nejedná o erotický román, ale jako žádná spicy scéna? Jako mi tu máme sexy potetovaného hokejistu a jako vůbec nic?Ach jo zrovna Mitche bych bez kalhot chtěla :D

23.06.2024 4 z 5