Karoll_ina komentáře u knih
Další skvělá knih od této autorky. Čte se rychle, příběh zaujme, místy smutné, ale ve finále Pravdivé.. doporučuji
opět splnilo mé očekávání, krásný romantický příběh, sympatické postavy a nádherně popsané prostředí, jak kdybych sama byla na dovolené! :)Už se těším na knihu "s Láskou z Říma", která na mě čeká doma.
Kniha dobře napsaná a poutavá i přes svůj tragický příběh. Tolik nešťastných lidí v jednom příběhu, nejhorší je, že se to opravdu děje ve skutečném životě. Knihu bych doporučila všem jako osvětu.
Tentokrát mi kniha sedla velmi dobře, zajímavý námět se zapeklitým osudem... Konec byl rychlý a překvapivý, ale zase celkem šťastný.
Knihu sem do ruky vzala, protože je hodně propagovaná a na to, že sem ji na začátku chtěla vzdát, jsem ráda, že sem tak neučinila a vydržela. V půlce knihy sem se do toho tak zakousla a hltala, až mě mrzělo, že konec byl tak rychlý a ne úplně pro mě s happyendem. Alespoň mě přesvědčil v tom, co už sem si dávno myslela. Krásný příběh.
zajímavý příběh, je až zvláštní co jeden člověk vyzkouší a vydrží a dokáže se znovu postavit na nohy.
Krásný příběh ještě hezčím období Vánoc... autorka opět nezklamala a člověk si oddychnul u příběhu
obyčejný lidský příběh, který ovlivňuje celou rodinu a okolí. Čte se rychle ale nic světobornýho, co by mě uchvátilo. Možná dám šanci i dalším autorčiným knihám jako oddechovkám.
Kniha mě pohltila, i přesto , že nebyla psaná jako příběh, ale s otázkami na odstavce. Zajímavý obsah, kontext a velmi dobře zpracované. Pochvala oboum autorům!
(SPOILER) čtivá romance zasazená do pěkné krajiny, taky bych brala tolik sněhu. Klasický příběh 2 lidí, mezi kterými to jiskří, zaskřípe a nakonec skončí spolu :)
Humorně popsaný rok s covidem, autor mě překvapil, přečteno defakto jedním dechem.
Příběh rodiny provázený jednotlivými osudy každého člena, někdo na tom byl hůře, další lépe, někteří to brali prakticky. Děj suprově plynul, četlo se to rychle. Autorka má suprově čtivé knihy.
odpočinková kniha s předvídatelným koncem, moc hezky popsané prostředí a úkoly. Miluju cukrárny, takže sem byla ve svém živlu :) Za mě super odpočinový román
(SPOILER) Klasická oddechovka zasazená do krásné země, konkrétně Dánska a jeho hlavního města Kodaně. Příběh typický na autorku, román s dobrým koncem. Za mě doporučuji!
Kniha byla pro mě docela zklámáním. Konec příběhu bych si představovala propracovanější, chyběl mi závěr horolozeců , ikdyž si to člověk vyvodí z první části. Propracovanost postav byla zajímavá u dětí, ale postav bylo zbytečně moc a ze začátku se člověk ztrácí. Kniha neurazí.
klasická kniha od autorky, neurazí a čte se rychle
čte se už samo, oblíbené postavy rozšířily další postavy ale četlo se jedním dechem
typický román, začátek byl pro mě těžší se prokousat a jestli mě to bude bavit, ale od druhé půlky jsem dočetla jedním dechem a čekala, jak to dopadne.
Kniha plná humoru, četlo se velmi rychle a nezklamalo jako první díl.
krásný popis Chorvatska, člověk jakoby tam byl. Jinak klasický román s dobrým koncem.