MAU256 MAU256 komentáře u knih

Zlomená princezna Zlomená princezna L. J. Shen

"Tvrdila jsi, že jsi jedno velké selhání, což je nesmysl. Taky, že jsi hloupá - a přitom jsi nejchytřejší člověk, kterého znám. Řekla jsi, že tě nikdo nechce."
"To je pořád pravda." Roztáhla paže a vítězně se usmála.
"Někdo tě chce."
Vyrazila ze sebe podrážděný smích. "Jo. A kdo?"
"Já."

Dostal jí na starost, byla mu na obtíž, proto jí říkal "Fracek". Jenže postupem času zjišťoval, že vlastně není vůbec taková, jaká se ukazuje světu. Ransomovi přezdívají "Robot", protože je jako kus ledu, bez emocí a citů, jenže ona se mu dostane pod kůži...
To bylo zase tak krásně čtivé počteníčko. Knížku jsem nějak nechtěla vůbec odložit a najednou jsem zjistila, že jsem u konce, můžu jen doporučit.

18.10.2024 5 z 5

Překročit hranici Překročit hranici Penelope Ward

Tahle fotka je tou poslední kresbou, na které jsem tě zvěčnil. Nakreslil jsem ji o svatební noci. Jak moc je to ujetý? Utekl jsem do koupelny, když Mariah usnula, a nakreslil jsem tě... protože jsem musel. Chtěl jsem si navždy zapamatovat tvůj výraz. Bylo to pro mě důležité, protože teprve tehdy jsem si naneštěstí uvědomil, že mě miluješ. Té noci jsem si taky uvědomil, že jsem udělal obrovskou chybu. Kdybych se mohl vrátit zpátky, provedl bych tolik věcí jinak. Teď už vím, že si člověk nemůže vybrat, koho bude milovat, na základě nějakých úhledných škatulek.

Krásná romantická knížka. Noelle a Archie - ze strachu, aby nepřišli o své přátelství, které toho léta vzniklo, raději svojí lásku zazdí. Jenže jejich životy od toho léta nejsou takové, jaké by si přáli. Dlouhou dobu jim trvalo, než si uvědomili, že bez sebe prostě nemůžou být. Za mě opět super počteníčko.

09.10.2024 4 z 5

Projekt šéf Projekt šéf Vi Keeland

"Udělej pravý opak toho, co bys udělala normálně. Tím nemyslím, abys šla na rande s propuštěným vrahem. Nebo skákala do bazénu, kde není voda. Protože taková rozhodnutí jsou jen hloupá. Ale když tě osmašedesátiletý fešák požádá, abys s ním šla sjíždět po laně? Jdi do toho. Tvůj život změnil směr, a když budeš sedět doma, nikdy nezjistíš, kudy se vydat dál. Věř, že se věci můžou změnit, a ony se změní. Musíš to zkoušet."

Oba mají na ramenou tíhu minulosti, která není nijak super a aby se mohli posunout dál, musí se s ní vyrovnat. Jenže každý se s tím vypořádává jinak. Dokážou to?

Za mě moc pěkné čtení, všechny postavy mi sedly, babča byla super ;-). Prostě s knížkou této autorky vím, že nemohu sáhnout vedle.

08.10.2024 4 z 5

Král Král Skye Warren

"Máš pravdu," řekne hedvábně jemným hlasem. Řeže do mě stejně jako jeho otec. Jako dvě ruce na obou stranách rány, trhající kůži od sebe. "Dal jsem mu peníze, které nikdy nemohl splatit. Protože je tu něco, co chci víc než jeho dluh. Ty."

Příběh, který je smutný a temný, ale s nádechem naděje.
Jako předchozí série, i tato je velmi čtivá a já jsem nepoučitelná, neboť jsem opět začala číst knížku v sérii, ke které nemám pokračování. Tak teď jen trpělivě očekávat "Královnu"...

05.10.2024 5 z 5

S miliardářem na hřišti S miliardářem na hřišti Max Monroe

"Naše srdce na tuhle otázku zná odpověď vždycky, ale naše mysl si někdy vystaví obrannou zeď, abychom celou situaci neviděli takovou, jaká doopravdy je."

Souhlasím s komentářem "georginna", i mě tato knížka bavila nejvíc. Obdivuji ty, kteří se dokážou popasovat s problémy, jaké měla Lexi, a to i v případě, že nejsou nijak biologicky svázaní a možná je milují o to víc. Vztah bratrů a Winnie byl dokonalý, autorka by nám mohla dopřát i jejich příběhy...

18.09.2024 5 z 5

Talisman pro štěstí Talisman pro štěstí Helena Hunting

Když táta odpoví, zní zlomeně, rozrušeně, a dokonce i omluvně. "Člověk má jenom jednu spřízněnou duši. Nechci, aby tu svoji znovu ztratil."

První láska, rozchod a na dlouhých osm let zlomená srdce. Návrat a nečekané setkání, vede Ethana k tomu, aby získal svojí první lásku zpět, neboť ona byla jeho spřízněnou duší. Knížka se mi moc líbila, určitě stojí za přečtení, mohu jen doporučit...

09.08.2024 4 z 5

Královna Královna Devney Perry

Nevěděl jsem, co říct. Jak jsem tam stál a díval se na ni, jak je ještě krásnější než kdy jindy, neměl jsem ponětí, jak začít rozhovor. Jediná slova, která mě napadla, byla...
"Miluju tě."

Konečně jsem se dočkala příběhu Emmetta a jeho nalezení té pravé lásky na celý život. Nebyla to jednoduchá cesta, stáli totiž každý na jiné straně, úhlavní nepřátelé: Emmett - Tin Gypsies, Nova - Arrowheadští Warrioři. Tolik lží a tolik bolesti. Ale minulostí se žít nedá...
Celou sérii jsem si zamilovala, škoda, že končí, její přečtení však mohu jen doporučit.

03.08.2024 5 z 5

Zadrž dech Zadrž dech Michala Ries

"To, jestli je nějaký konec šťastný, nebo ne, je jen úhel pohledu. Vy dva jste můj šťastný konec."

Na tuto knihu jsem narazila díky databázi, byla úžasná. Tak silný příběh, Marina dokázala skoro nemožné, po tom, co si zažila, se z ní stala úžasná žena, svou druhou šanci naplno využila, i když to nebyla vůbec jednoduchá cesta. Knihu mohu jen doporučit.

28.07.2024 5 z 5

Nečekaný polibek Nečekaný polibek Petra Martišková

"Promiň Lexie," šeptal mi mezi polibky. "Tohle jsem nechtěl. Ale zároveň jsem nechtěl lhát. Už jsem se nechtěl schovávat. Miluju tě a na tom nic nezmění ani tahle stará zapšklá bába."

Krásné, romantické počteníčko od české autorky.
Lexie - hokejistka, která má před sebou poslední ročník gymplu. Matka ji opustila a opět se vydala pouze za svým snem, na vánoce přistihla svého přítele se svojí nej kamarádkou, potřebuje se svým tátou začít prostě znovu. Ani jednoho už v Praze nic nedrží, tak se odstěhují. Ona přestoupí do posledního ročníku na jiný gympl. Trenér jí však nechce z hokejového týmu pustit, proto jí povolí jen dvouleté hostování. Nová škola, nový tým, tentokrát však klučičí, kamarádi a hlavně nová láska... Max - učitel, který kvůli své mamince ukončil denní studium na vysoké škole, aby nezůstala v domě sama, když je otec opustil. V domě, který sousedí s domem, do kterého se Alex s otcem nastěhují. No a na cestě se začíná rodit zakázaná láska, která by snad i vydržela být v utajení, nebýt jedné sobecké osoby. No musím říci, že mě se knížka moc líbila, určitě sáhnu i po nějaké další ...

13.07.2024 5 z 5

Soused na zabití Soused na zabití Lusy Adams (p)

Stačí jeden okamžik a z lidí, kteří by mohli býti dobrými přáteli, se stanou nepřátelé. A návrat k tomu, aby se z nich mohli stát přátelé, je sakra velké sousto k překousnutí. Jenže jak Maddie tak i Alek jsou v jádru milující človíčci, takže jak myslíte, že to nakonec dopadlo? Knížku jsem si užila a jak píše v komentáři "bezzink" - jedna vada na kráse byla reakce Mediie, s tím mohu jen souhlasit.

Něžně jsem ji štípnul do zadku. Překvapeně vyjekla a nadskočila, ale nedovolil jsem jí se ode mě vzdálit. "Nenechávej chlapa čekat, Maddie. Je to nezdvořilé."
"Miluju, jak vyslovuješ moje jméno."
Nadzvedl jsem obočí, trpělivě vyčkávaje zbytek.
"A miluju tebe, ty mimino."
"Konečně!"

29.06.2024 4 z 5

Rozpletení uzlu Rozpletení uzlu Meghan Quinn

Další čtivá kniha od této autorky. Romantický příběh, ve kterém se střídá současnost s minulostí. Myla mi občas trošku vadila, ale asi se nebylo čemu divit, když vyrostla v takovém prostředí. Zato Ryot byl miláček. Kde takový chlapi žijí??????

"Vím, že jsi říkal, že se nemusím omlouvat, ale stejně se ti chci omluvit. Mrzí mě, že jsem do tvého srdce vnesla obavy z toho, jak jsi na tom, pokud jde o nás dva. Musíš vědět, že jsem tě nikdy nepřestala milovat, Ryote. Nikdy. I když jsem ti dávala ty rozvodové papíry, pořád jsem tě milovala stejně jako v den, kdy jsme se brali. Na tom se nikdy nic nezměnilo. Jenom jsem měla pocit, že po těch několika měsících, co ses věnoval Fandominiu, už nemám psychickou kapacitu na to, abych s tebou zůstala."

16.06.2024 5 z 5

Ochránce v pokušení Ochránce v pokušení Jennifer L. Armentrout

"Teď seš moje," zašeptal do zrůžovělé kůže jejích zad. "Celá moje."

A máme tu příběh posledního z bratrů. Jako předchozí díly i tento byl taková krátká ale krásná jednohubečka. Četlo se to úplně samo a najednou tu byl konec. Určitě doporučuji přečíst celou sérii. Pro únik před uspěchaností dnešní doby správná volba. No jen škoda, že těch bratrů nebylo víc ;-)))).

14.06.2024 4 z 5

Hraj o svůj osud Hraj o svůj osud Stella Tack

"Alice," uslyšela jsem Jacksonovo volání z druhé strany zdi. "Vrať se!" Zacpala jsem si uši a vyběhla jsem. "Prosím!"

Na knížku jsem narazila tady na databázi, líbila se mi obálka. Moc jsem netušila, co očekávat, tohle rozhodně ne. Šachy a já? Vůbec netuším, jak se hrají. Ale tahle kniha mě úplně dostala. Nemohla jsem se od jí odtrhnout. No a jen tak mimochodem jsem fanda Jaksona. Autorce určitě smekám klobouk dolů, ale sakra ten konec? Kde je další díl :-))) ???. Určitě doporučuji přečíst, ale jedno varování: začněte číst, až budete mít i pokračování...

12.06.2024 5 z 5

Srdce v plamenech Srdce v plamenech Casey Jones

"Vykašlal jsem se na Stanford a šel dělat tuhle práci, protože je to můj dluh vůči Madison."

Jak je na tom lidská mysl? Slyšet pravdu, ale je nemožné ji přijmout? Chápu Damona, tu velkou nálož, co si s sebou již od dětství nese, a proč se rozhodl pro toto povolání...

29.05.2024 3 z 5

Ne že bychom to nečekali Ne že bychom to nečekali Meghan Quinn

Konečně jsem se dočkala příběhu posledního z bratrů Caneových.

Přátelství, které si Lia a Breaker vytvořili, no, tak tady může člověk jen závidět. On chtěl na začátku víc, jenže ona ho požádala o kamarádství, tak své začínající city odložil do pozadí, a stal se pro ni nejlepším kamarádem. To se však změní ve chvíli, kdy jí její současný přítel požádá o ruku a Breaker si uvědomí, že ona je pro něj ta pravá a začíná jednat.

Je to super odpočinkové počteníčko, určitě doporučuji přečíst si celou sérii.

05.05.2024 5 z 5

Šašek Šašek Devney Perry

Její láska spojovala zničená vlákna mojí duše. Zázrak. Zázrak, který jsem si nezasloužil, ale za který jsem byl dennodenně vděčný. Zázrak, ke kterému se budu po zbytek života upínat. Moje Cass. Moje Zápalka.

Leovi i Cassandře se po jedné neuvěřitelné noci změnil celý život. Obdivovala jsem ji, že mu dávala tolik šancí. Leovi bych nejraději nejednu vrazila za to, jak se ke Cass choval, když čekala jejich prvního prcka. Ale naštěstí se dal do kupy, i když mu to sakra trvalo.
Byl to zase krásně čtivý příběh dalšího člena bývalého motorkářského klubu. Už se těším na příběh Emmetta, posledního člena, který zatím ještě zůstává svobodný, zatímco ostatní členové klubu se pekelně rozrůstají :-)))).

29.04.2024 5 z 5

Srdcové eso Srdcové eso Morgane Moncomble

Nádhera. Hráčské prostředí, člověk se trošku poučil, jak hrát poker. Pro mne to bylo dokonalé od začátku až do konce. 10 let života pro pomstu a když ten den přišel, přišly i otázky, zda ten čas stál vůbec za to. Ale vzniklo z toho i něco dobrého - přátelství, které je nenahraditelné a nakonec i láska, i když její začátek...? Určitě knížku můžu jen doporučit.

21.04.2024 5 z 5

Až do konce Až do konce Kendall Ryan

I tento díl se mi líbil stejně jako předchozí. Je to krásně čtivá kniha, pro odpočinkové čtení někde na lehátku při sluníčku mohu jen doporučit.

12.04.2024 4 z 5

Mad Mad Mad Mad Tess M. Puffrová

Bohužel jsem ještě nečetla sérii "Zatracená láska", ale Mad Mad mě bavil. Po smrti svého otce se řítil velkou rychlostí do propasti a lidi kolem sebe, kteří ho měli rádi, svým chováním ničil, ale naštěstí nakonec dokázal skoro nemožné - z těch srač.k se vyhrabat. Teď jsem zvědavá na přechozí trilogii...

11.04.2024 4 z 5

365 dní 365 dní Blanka Lipińska

Knížka mi byl doporučena, tak jsem jí zkusila. Massimo po dobu 5 let vídával stále stejnou tvář, do které se zamiloval, jenže nebyla skutečná, až do doby, kdy se Laura objevila na letišti. Tak ji unesl a uzavřel dohodu na 365 dní, to byla doba, ve které se do něj měla zamilovat. No a jak to dopadlo?

Pokud chcete od knížky mafiánské prostředí, sex, nemuset moc přemýšlet a jen se bavit a ihned muset sáhnout po dalším díle, protože vás prostě vtáhne do děje a konec je samozřejmě nedokončený..., tak mohu jen doporučit. Protože já jdu hned na další díl.

03.04.2024 4 z 5