Toňula komentáře u knih
Další komplikovaný případ Lottie Parkerové, o to citlivější, že kromě jiných je obětí dítě a případ zasahuje hluboko do minulosti..
Četla jsem dosud všechny autorčiny knihy a ani jedna mě nezklamala..velmi čtivé a napínavé detektivky se sympatickými vyšetřovateli a uvěřitelným propracovaným příběhem.
Moje první kniha od této autorky a docela mile mě překvapila. Čtivý příběh kombinující thriller s románem pro ženy. Docela mě nalákal na další autorčiny knihy..
Kniha nezklamala, autorka píše čtivě, uvěřitelně, ději nechybělo napětí a spád..i když předchozí knihy mě zaujaly o kapku více..
Po dočtení knihy ve mně dozníval smutek-jedna rodina, přesto jakoby každý žil někde jinde, všichni se jakoby míjejí ve svém nazírání skutečnosti, jakoby je nic nespojovalo, tolik odlišní ve svých přáních a skutcích..konec je sice překvapivý, ale ne nepochopitelný ...
Dávám plný počet, protože Kate Burkholderová je moje oblíbená hrdinka, příběhy, které prožívá, mají spád, napětí, ale i lidskost a díky ní poznávám komunitu lidí, které jsem ještě donedávna neznala.
A vše nové a zajímavé je určitě přínosem a děj ozvlášťnují..opět bravo!
Zdařilá česká detektivka, čtivá, se všemi atributy žánru, navíc sympatické postavy vyšetřovatelů.. Není co dodat, spokojenost!
Nebylo to vůbec špatné - není to klasická detektivka, označení psychologický thriller je výstižné.. Čtivý příběh stárnoucího muže, který teprve nyní skrze jednu událost jakoby poznává sám sebe..velkou roli v tom hraje minulost a jeho vztah k matce..
Trochu s obavami sledují, jak přibývá mnou přečtených knih z této série. Kate Burkholderová se stala mou pravidelnou společnicí a její případy jsou pro mne těžce návykové. Další výborná kniha - další napínavý příběh, který nenechá udělat pauzu ve čtení. Bravo!
Knihu jsem četla na základě ohlasů zde na Databázi. Že bude trochu "jiná", jsem čekala, ale že mě natolik zaujme nikoliv. byla jsem vtažena do tohoto niterného a přesto čtivého vyprávění jedné osamělé a přesto svým způsobem šťastné ženy.
Další napínavý a čtivý příběh se sympatickou Erikou..autor nenásilnou formu vsunul do vyprávění odkazy na to, co se stalo v osobním životě hrdinky v minulosti, za což jsem byla vděčná. Přece jen od předchozích případů uplynul nějaký čas..doufám brzy na shledanou, Eriko..
Velmi zdařilá česká detektivka, napínavý děj a překvapivý konec, přesně tak, jak to má být.
Současný příběh vyprávěný dvěma úhly pohledu, tak to mám ráda, navíc s hrdinkami, jejichž pocity a jednání jsem dokázala pochopit..Spokojenost!
Knihy Lindy Castillo mě zatím nikdy nezklamala..ani tato není výjimkou.. Další pozoruhodný a napínavý příběh, který nenechá ani čtenář vydechnout..Tentokrát bojuje Kate nejen s lidskou nedokonalostí, ale i s přírodou.
Tentokrát jsem v polovině knihy musela odložit, bolestínské chování hlavní, nepříliš sympatické hrdinky, děj, který nijak radoval, zkrátka jsem to vzdala..
Jak už jsem tu zmínila, miluji knihy Lucindy Riley a je mi moc líto, že další nenapíše. Andělský strom je milý, čtivý román, který sice nepředčí Sedm sester, ale na duši , pohladí stejně..
Čtení této knihy jsem dlouho odkládala, ačkoliv knihy Ruty Sepetysové podle mne patří k tomu nejlepšímu, co bylo v posledních letech napsáno. Nyní konečně jsem se rozhodla zaplnit tuto mezeru. Román s tak silným a velmi smutným tématem mně překvapil. Styl vyprávění je sice jednoduchý, ale pod povrchem jsou ukryty hluboboké pravdy o lidské síle, odvaze, smutku i naději. Pro mne o to přínosnější, že mi rozšířila obzory znalostí historie..
Zajímavý soubor povídek na téma vztah mezi mužem a ženou, pohodové čtení na dovolenou.
Další pozoruhodná kniha oblíbené autorky, která tentokrát zkoumá cestu hrdinky k sobě samé, k věcem, které jsou v jejím životě důležité na pozadí epidemie neznáměho víru, který prověří nejen naše zdraví ,ale především naši lidskost..
Začínám být závislá na knihách Lindy Castillo, další napínavý příběh z prostředí Amišů mě nenechal vydechnout od začátku do konce. Kniha se mnou dokonce cestovala na dovolenou, kterou mi dokonale zpestřila..