vanilka231 vanilka231 komentáře u knih

☰ menu

Na špatném místě Na špatném místě Joy Fielding

Za mě jedna z nejslabších knih autorky. Joy mám ráda, ale tady jsem měla pocit, že to není úplně ona. Takže průměr, ale těším se na její další knihy.

07.10.2024 3 z 5


Úplně cizí lidé Úplně cizí lidé Liane Moriarty

No...ze začátku se mi kniha líbila hodně, těšila jsem se co bude dál, ale jenom do chvíle než je Máša zavřela v místnosti dala jim smoothie a jim se zdáli naprosté šílenosti...tím mě kniha úplně zklamala, možná by to na konci autorka zachránila kdyby ten konec tak rychle neusekla a postavy by víc po odchodu z domu "hrůzy" vykreslila.

12.07.2024 3 z 5


Nepříliš šťastná rodina Nepříliš šťastná rodina Shari Lapena

Wau...výborná kniha, šílená rodina a do poslední chvilky netušíte kdo je vrah. Super. Plný počet.

30.06.2024 5 z 5


Vzpomeň si na lásku Vzpomeň si na lásku Sarah Jio

Krásný příběh...lehké čtení co hned vtáhne do děje a neskutečně silná láska.

25.06.2024 5 z 5


Láska z deníku Láska z deníku Sarah Jio

Nádherný příběh...krásný konec a hezky lehce napsáno. Moje první kniha od autorky a těším se už teď na její další.

21.05.2024 5 z 5


Šesté dítě Šesté dítě Jonathan Dylan Barker

Mistrovská trilogie, tleskam. Sice tento poslední díl mě bavil ze všech nejmíň, některé pasáže byly zbytečně zdlouhavé a něco už bylo až moc neuvěřitelné, ale celkově pecka a konec stal za to. Přečtěte si to určitě. Díky autorovi a těším se na něco dalšího.

26.08.2023 4 z 5


Kde jsi, když nejsi Kde jsi, když nejsi Radka Třeštíková

Doteď to bylo Tajemství, ale teď jednoznačně je to tahle kniha jako její nejlepší. Pro mě to byla pecka, čtivá čtivá čtivá...jasně pár vulgarismů a sprostých slov, ale ten příběh a ty zpřeházene kapitoly super takže za mě určitě spokojenost.

28.07.2023 5 z 5


Les v domě Les v domě Alena Mornštajnová

Já Vám nevím...příběh napsán hezky, čtivě, i když místy až pořád stejně v první polovině...smutný, krutý, až mrazivě reálný...ale nějak mi k Aleně tento příběh nešel. Všechny její knihy byly za mě naprosto dokonalé, perfektní a skoro každé bych dala 100% ale tahle kniha je jiná a nějak mi k ní prostě nesedí, asi jsem zvyklá na její úplně odlišný žánr. Ale za přečtení určitě stojí.

04.07.2023 3 z 5


Tsunami Tsunami Karin Krajčo Babinská

Moje první kniha autorky a musím říct klobouk dolů. Krásně se to četlo, nádherný i když zároveň smutný příběh. Už teď se těším na další knížky autorky.

30.05.2023 5 z 5


Tajemství černé orchideje Tajemství černé orchideje Lucinda Riley

(SPOILER) Krásná kniha, skvěle napsáno a nádherný závěr. Jen mi přišlo zbytečné vracet na scénu Xaviera, to bych úplně vypustila. Ale jinak za sebe určitě doporučuji.

11.04.2023 4 z 5


Štěstí na přání Štěstí na přání Angela Marsons

A za mě to nebylo špatné...já žádnou knihu autorky zatím nečetla a podle komentářů jsem se trošku bála, ale kdo má rád nenáročnou oddechovku tak proč ne, četlo se to fajn, tři kamarádky které po něčem touží a stejně ve výsledku touží úplně po něčem jiném.

30.03.2023 3 z 5


Pokojská Pokojská Nita Prose

Já Vám nevím...nějak se nemůžu rozhodnout, jako plus hodnotím to, že se kniha četla velmi dobře, ale celkově? Příběh, děj a postava Molly jako holky tak trochu jiné a naivní, která je neviditelná mi svým způsobem lezli na nervy, od druhé poloviny jsem si říkala, že se to lepší, ale i tak se spíš přikláním k průměru. Ale četlo se to hezky.

14.03.2023


Jelení vršek Jelení vršek Hana Marie Körnerová (p)

Opět jedna krásná kniha od autorky. Kdo má rád historický příběh můžu jenom doporučit.

05.03.2023 4 z 5


Heřmánkové údolí Heřmánkové údolí Hana Marie Körnerová (p)

Píšu tento komentář ve chvíli kdy zavírám poslední stránku se slzami v očích.
Četla jsem od autorky hodně knih, ale tahle mě bezesporu dojala nejvíc, neuvěřitelně silný příběh mladé Anny, její životní cesta od malé holčičky až do dospělou ženu. Nádherná a silná žena a neuvěřitelně dojemný příběh. Doporučuji všem kteří tento žánr mají v oblibě. Upřímně už se těším až si ji někdy přečtu znova.

22.02.2023 5 z 5


Tajemství Tajemství Radka Třeštíková

Tak za mě asi nejlepší kniha paní Třeštíkové. První polovina mě úplně dostala, super, četlo se to samo a jednotlivé postavy se mi líbily. Druhá polovina mě sice trošku zklamala, čekala jsem daleko víc, chybělo mi rozluštění některých postav, ale i tak za mě její nejlepší kniha.

19.09.2022 4 z 5


15 roků lásky 15 roků lásky Patrik Hartl

Za mě osobně nejlepší kniha Patrika. To se tak krásně četlo, že mi až bylo líto, že to končí. Opravdu krásná, pohodová, oddechová četba. Lehce a moc hezky napsaná. Za mě osobně jenom vřelé doporučení.

18.08.2022 5 z 5


9. listopad 9. listopad Colleen Hoover

Za mě nejlepší kniha autorky.
Neskutečné, naprostá čtenářská fantazie, tleskám a těším se na další knihy autorky.

06.06.2022 5 z 5


Ztracený slib Ztracený slib Kate Morton

To je balzám na duši pro milovníky knih...ach...za ně nejlepší kniha Kate.
Úžasný závěr, nečekaný, dojemný, dokonale propracovaný...Smékam a těším se až se ke knížky zase někdy vrátím. Plný počet a klidně ještě něco navíc.

21.02.2022 5 z 5


Osobní asistentka Osobní asistentka Renée Knight

Tak za mě dobrý....podle komentářů jsem čekala, že to bude slabší, ale mile mě to překvapilo, četlo se to hladce a Christiny konec za mě teda pecka, já to klidně i doporucim dál, i když chápu, že někomu se to prostě líbit nemusí....

07.07.2021 4 z 5


Milé dítě Milé dítě Romy Hausmann

Začátek byl fantastický, prvních 80 stran jsem doslova lhtala, říkala jsem si to bude pecka, pak mi to ale přišlo hrozně zdlouhavé a prakticky "o ničem" a závěr knihy byl už sice skoro dobrý jako začátek, ale přesto to nebylo úplně ONO.
Za mě nejzajímavější rozhodně kapitoly Hannah, tam mi občas běhal i mráz po zádech.

12.04.2021 3 z 5