Ivuska.09 komentáře u knih
Pohodový román, v němž nechybí ani ponaučení: člověk by se neměl míchat do cizích záležitostí... Kéž bychom se tím dokázali řídit!
Mně se román líbil. Opravdu jde o odpočinkové čtení bez větších zvratů. Pokud s tímto požadavkem budete brát knihu do rukou, tak vás nejspíš nezklame. Líbilo se mi, že se autorka pokusila obohatit romantickou linku detektivní zápletkou. A chválím ji za vykreslení podzimní atmosféry!
Karen Schaler a její romány mám moc ráda. Sice jsou plné vánočních klišé, ale právě proto mě dokonale naladí na Vánoce, které už se blíží... Tentokrát se autorka inspirovala Vánoční koledou, ale zároveň v příběhu zanechala i svůj vlastní otisk. Pokud se vám její vánoční romány líbí, nezklame vás ani tento.
Původně se zdálo, že román nebude mým šálkem čaje. Nakonec se mi ale moc líbil. Poznáte osudy několika lidí, zjistíte, co mají společného a budete s nimi moci sdílet (nejen) lásku ke knihám.
Zvláštní příběh, ale opravdu krásný. Mix několika žánrů, na první pohled pro děti, ale to je jen zdání, protože je pro dospělé. Tajemný, láskyplný, nadějeplný. A originální!
Já jsem asi od autorky čekala o trochu propracovanější příběh. Vlastně nebyl špatný, ale sexuální scény mi úplně nesedly... Chování postav mi během intimních chvilek přišlo takové zvláštní, nehodilo se mi to k nim. Pokud by autorka intimnosti vypustila, bavila by mě kniha více.
Zpočátku mě strašně iritoval Rhett. Choval se jako malý kluk, kterému záleží jen na sobě. Nicméně jeho postava se naštěstí vyvíjela, takže nakonec mohu napsat, že jsem si knihu užila. Bavilo mě hlavně originální prostředí a oblíbila jsem si Rhettovu rodinu. Jsem zvědavá, o kom bude další díl!
Námět skvělý, provedení už má své mouchy. Nicméně dospívající v románu najdou mnoho věcí, které je zajímají. Zejména ti, co se pokouší navazovat první vztahy a zatím přesně neví, jak na to.
Asi jsem čekala trochu něco jiného, ale vyloženě špatný příběh to nebyl. Nicméně třeba Přísně tajný spolek svérázných čarodějek se mi líbil víc.
Pohodový příběh s nádechem Vánoc, jemnou romantickou linkou a drobnou detektivní zápletkou!
První díl byl skvělý, druhý také. Mám ráda kombinaci romantiky a napětí a tato série to dokonale splňuje. Líbí se mi i hlavní hrdinové a proměna, kterou procházejí. Už se těším na další díl.
Milovníci psů budou nadšení. Romantická linka je sice předvídatelná, ale jinak jde o pohodový román, u kterého se pobavíte.
Akademické prostředí, vědkyně a diskriminace žen. Témata, na která už jsme u autorky všechny zvyklé. Přesto se příběh zase v něčem od ostatních liší (univerzita a mocenské hry zde hrají hlavní roli), v něčem je zase velmi podobný jako předchozí (romantická linka). Bavilo, těším se na další knihu!
Sleduji autorčin instagramový profil, což byl také důvod, proč jsem se pustila do čtení. Studium lékařské fakulty je jistě náročné, ovšem v knize se určitě najdou i studenti jiných fakult. Různé lahůdky jako testy typu multiple-choice či semináře bez povolené absence skutečně nejsou jen specialitou lékařské fakulty... Nicméně kniha mě bavila. Snad bude autorčina zkušenost inspirací pro ženy a odhodlají se kombinovat mateřství a kariéru.
Emočně nabité, ale tempo vyprávění velmi pomalé. Chvílemi jsem se do čtení nutila, chvílemi jsem se nemohla odtrhnout.
Neobvyklé povolání hlavní hrdinky a s tím související neobvyklé situace, do kterých se dostává. Komplikované vztahy, snaha o odpuštění a maličko romantiky. Mně se román líbil!
Já jsem spokojená. Romantika, láska, svatby, květiny a originální zpracování. Romantické duše budou nadšené.
Reparát z lásky se mi moc líbil. Autorka do příběhu nenápadně zapracovala několik seberozvojových prvků, takže jde o knihu, která vám může i něco předat. Inspirujte se hlavní hrdinkou, třeba pak budete v životě spokojenější!
Tohle bylo skvělé. Místy sice překombinované a nereálné, ale přesto skvělé. Eddie je perfektní právník a jeho brilantní myšlení mu můžeme jen závidět!