Siege03 komentáře u knih
Za mě výborná kniha,obdivovala jsem hl hrdinku,co všechno dokázala,jak se s nepřízní osudu propašovala.A o tom to je.Za mě doporučuji
Wau,co dodat.Tento příběh holky z bažiny,ve mě dlouho zůstane zakořeněn.Tak mistrně napsanou knihu,jsem již dlouho nečetla.
Za mě opět výborná kniha z poválečné doby .Už se těším na 3.dil
Za mě celkem slušný psychothriler,ale série Eriky,Kate lepší, čtivější.
Jako vždy výborné, čtivé, Bergmana zkrátka nelze nemilovat
Briskne,bez dlouhých pasáží, dechberouci román, který se čte na jeden zátah.Za mě právem ohodnocen bestseller.Doporucuji
Už jsem přečetla snad všechny knihy s Kim,ale teprve teď se vracím k první knížce,kde to začalo.Za mě opět super
Ano,jak píší ostatní čtenáři, srovnávám "Hana"s touto knihou.Zda se mi ,že další další kniha od autorky graduje směrem dolů.Dej,spíše psychodrama,graduje až ke konci .Do poloviny se to motalo v začarovaném kruhu.Jednu chvíli,jsem měla tendenci knihu odložit,ale něco mě ponoukalo,abych ji dočetla.Teprve až cca 50 stran do konce začalo o něčem být.Rozuzleni bylo nečekané aspoň pro mě.Takze slabší průměr.
Za mě opět vynikající historický román od této autorky.Doporucuji
Na to,že to byla prvotina od autorky, musím říct,že velmi povedená.Dej propracovaný, žádná hluchá místa, člověk se začte a už nepustí.Uz se těším na další knihu že série
Za mě průměrná kniha,zbytečně dlouhá,od začatku jsem tušila jak to dopadne.Určitě si tato kniha nezaslouží nálepku-světový bestseller,očekávala jsem více,na to jaký to byl boom.Ale jako "oddechovka" se to dá číst
Drsný, surově napsaný smutný příběh.Za mě super,slzy taky kaply.
Výborně napsaná kniha,musím říct,že i přesto,že autorka píšete v čs prostředí,tohoto úkolu zasadit děj do Holandska,se zhostila na výbornou.Doporucuji, napětí bylo až do konce,kdo je vrah
Moje prvotina od tohoto autora Výborne napsaná dějova linka,velmi nečekaný konečný zvrat.Za mě opravdu podařené dílo