Janulkaxxx komentáře u knih
Byl to krásný a emotivní příběh, nevím co víc bych k tomu dodala.
Tahle kniha nema zadnou hloubku, zadnou chemii. Je to jen az moc oddechove cteni ktere jsem preletla za jedno odpoledne. Ale nebylo to spatne.
Zacatek se trochu vlekl, ale pak to bylo super, presne co jsem od knihy ocekavala
Jednoduche a pouze povrchni cteni ale i tak bych uvitala dalsi dil.
Jak jsem byla nadšená z prvního dílu, tak z tohohle jsem zklamaná. První polovina pro mě byla utrpení jaká to byla nuda. Ani postavy jsem si vůbec neoblíbila, necítila jsem mezi nimi ani žádnou chemii. Takže bohužel, za mě se tahle kniha moc nepovedla, ale určitě zkusím ještě další díl.
Moc jsem od knihy neočekávala, ale byla jsem mile překvapena. Už se těším na další díl.
Bylo to přesně takové, jak jsem očekávala od českého autora.
Námět byl super, mafiánské prostředí mám ráda, ale obsah byl celkem jednoduchý, naivní a nepřirozený.
Nemůžu, ale říct že se to četlo vyloženě špatně. Do knihy jsem se začetla a nemohla se odtrhnout abych zjistila jak vše bude probíhat dál.
Tak tohle bylo necekane. Ocekavala jsem pribeh Olivie a Iana, kdyz se hned na zacatku objevil Will, rikala jsem si tak Ian tady nebude.... Kdy se Ian objevil rikala jsem si, ze to bude milostny trojúhelník a byla jsem do posledniho okamziku napnuta koho si vybere.
Nevím... nebylo to až tak špatné , ale ani mi to úplně nesedlo. Liv mi nebyla moc sympatická a od fuckboye jsem očekávala víc, na mne trochu velká plačka.
Shen opet nezklamala. Jen jsem byla trochu zklamana z obratu kdyz se Ransom podridil, nejak mi to k nemu nesedelo. Ale jako vzdy super kniha.
Ježiši, to je tak příšerně naivní. Jsem teprve na začátku knížky, ale to jako fakt?
Holka přiletí jako chůva, hned první den si ji všichni zamilovali na první pohled, další den, se z ní stane modelka hned ve dvou modelingových agenturách a nakonec skončí v posteli, což se samozřejmě očekává, ale tohle všechno za 3 dny?
Dobra, pohodova, ctiva oddechovka na jeden vecer. Trochu me zklamal rychly konec.
Kdyz jsem zjistila, ze vysla dalsi kniha od Shen, byla jsem nadsena a hned si ji musela precist.
Bohuzel jsem cekala neco jineho. Cteni me nepohltilo tak jako ostatni knihy od autorky jako by to ani nebyla jeji kniha, ale i tak to nebylo spatne, jen Ever jsem mela chut parkrat uskrtit.
Jeste, ze to skoncilo tak jak to skoncilo. Pro me je to uzavrene a dalsi dil rozhodne cist nebudu.
Cekala jsem od knihy neco jineho, ale nebylo to spatne, cetlo se to moc dobre.
Rada si prectu dalsi dily.
Nevim co k tomu napsat. Bratrstvo bylo super, ale tady nevim. Nedokazala jsem se do knihy poradne zacist, bylo to zmatene, a opet propletene s jinym pribehem coz me na knihach celkem stve i v Bratrstvu jsem to preskakovala, tady mi to nakonec az tak
nevadilo. Vlk se zjevil z niceho nic, bez jakehokoliv predchoziho naznaku, to bylo velke prekvapko, cekala jsem jineho vlka. No uvidim jestli se pustim do dalsiho dilu.