Maky78

V divadle to bylo mnohem lepší než kniha. Možná kdybych si to před divadlem přečetla tak bych tam ani nešla. Asi jsem ještě příliš mladá nebo nevím.

Jako vždy skvělé. Téma života venku, spravedlnosti, alkoholismu.
Toho jestli je možné pomoct.
Lou malá ale silná, No by chtěla být taky.
Nádherný jazyk, baví mě jak De Vigan nechává prostor pro vlastní úvahy.

Moc jsem se na čtení netěšila, brala jsem to jako položku do výzvy. A teda jsem příjemně překvapená. Malé postavy velké charakterem.

Krásný příběh o hrozném neštěstí. Kniha není moc vidět, zasloužila by si víc pozornosti.

S některými názory souhlasím s jinými už tolik ne. Pěkně graficky zpracované.

Je to těžké sestoupit z knižního nebe, nemít tu pozornost, nemít tu inspiraci.
Prostředí knižního trhu je drsné. Tady to bylo popsáno tak korektně až mě to vadilo.
Měla jsem jiné očekávání, nějak jsme se pořád motali v kruhu.

Na začátku čtení mi to přišlo strašně zmatené. Potom to do sebe začalo zapadat. Je tam slovanská tradice s reálnými prvky ze současnosti až po trochu přitaženou budoucnost. Celým příběhem se táhne romantická linka. Knize ubírá na kvalitě ta spousta témat, která nejsou úplně propracovaná.

Tohle je dokonalý.
Příběh graduje do nekonečných možností. Nejsem moc ezo člověk, ale tohle vás pohltí.

Martin Moravec se prostě umí ptát. Další osobnost co umí poutavě vyprávět, je tam poučení, humor. Já si z toho odnáším, že musím více naslouchat.

Socialismus je někde popisován jako lidský a dobrý. Tohle je kniha kde to tak není.
Smutný příběh paní Pelikánové a rodiny Jany Honzlové. Zpracování od Denisa Barešové je úžasné.

Milé, krásné. “Ideálnípár, který se mi za pár let promítá ve vratných lahvích.

Lehká romantika, místy trochu jednoduchá. Har a Wyn prostě k sobě patří.

Tuhle knihu moc doporučuju.
Krásný příběh, těžký osud.
Dětskýma očima vyprávění dává klid a nadhled.
Zpracování knihy za mě top.

Čtivé, stránky ubíhali sami.
Trochu se mi pletli postavy, skoro všechny byly na N.
Ten otevřený konec byl trochu moc, chtěla bych aby to dopadlo dobře.

Svoboda stojí za veškeré úsilí.
Silná hlavní hrdinka, poutavý příběh.

Napětí, tajemství i romantika.
Podaní trochu zastaralé na dnešní dobu. Ale možná to mě právě zaujalo.

Není to klasická rozhovorová kniha. Je to krásný dialog.
Paní Čaputová je žena kterou jsem Slovensku velmi přála.
Empatická, rozhoduje se na základě informací a zkušeností a ne pocitů a názorů někoho jiného. Otázky Erika Taberyho tomu jen napomáhali. Skvělý počin.

Trochu duchařiny co nejde moc do hloubky. Styl psaní je jednoduchý, malý rozsah stánek, velké písmo. Našla jsem v knihobudce, takže zase pošlu dál.

Pokud to nedokážu pochopit a pokud mě to rozčílí, je to můj problém, ne váš.
Knihu jsem si přečetla, když mě na ni upozornil Aleš Palán v Knize která ti změnila život.
Tohle je skvěle napsané.

Nevím jak to TJR dělá, ale každá kniha mě baví. Téma je propracované, postavy mají charakter, stránky ubíhají samy.