Lenka276 komentáře u knih
Od knížky jsem se nemohla odtrhnout, přečteno jedním dechem! Velmi těžké téma o týrání ženy svým mužem. Psychopatický manžel obětuje i své dítě. Velmi čtivě napsáno.
Nejdříve jsem nevěděla, jestli knížku přečtu, nakonec ano. Místy jsem se dokázala začíst, místy se kniha táhla. Ale celkem hezký příběh.
Souhlasím s komentářem níže, že se jedná o těžkou knihu. Téma války, pronásledování, koncentrační tábory. Zajímavá pasáž z oblasti bývalé Jugoslávie, nicméně jsem se v historii Jugoslávie trochu ztrácela, bylo to na mě moc složité. Ale vcelku velmi zajímavá kniha.
Velice zajímavé, ani jsem nečekala, že mě kniha o létání bude tak bavit! Spousta zajímavostí o životě pilota, o jeho znalostech, dovednostech. Určitě doporučuji.
Nádherné! Neskutečná propracovanost příběhu, spousta informací, faktů. Krásný dojemný příběh rozvětvené rodiny, je mi líto, že jsem se s postavami musela rozloučit. Velký obdiv paní spisovatelce!
Šíleně depresivní kniha, ale strašně. Odporné chování otce k dcerám, muže k manželce. Zvláštně napsané, chvilkama jsem se nemohla zorientovat. Už bych znovu nečetla, kvůli odpornostem, kterých je muž schopen, bohužel je to pravdivý příběh.
Tak toto bylo strhující. Syrově napsaná kniha o životě s nemocí ALS. Úplně jsem se vložila do života hlavních hrdinů. Krásná kniha!
Krásný příběh, vyprávění o životě jedné staré dámy. Jednu hvězdičku dávám dolů za až moc náhod v knize, za mě některé přitažené za vlasy. Jinak moc pěkné.
Další skvělá kniha od paní Babinské, opravdu umí psát! Nechybělo napětí, láska, magie, výklad karet, zvraty. Takový konec jsem nečekala a to mám ráda!
Nádherná kniha, moc mě zajímala historie Španělska. Jednu hvězdu ubírám za happy end, který mě zklamal, moc mi do knihy nepasoval, až moc červená knihovna nakonec.
Ze začátku se mi kniha četla dobře, pak už to bylo stále stejné dokola. Nicméně je to příběh ze života, kniha je útlá, tak se to dalo přečíst.
Mě se kniha líbila. Je to trochu rodinná sága, nechybí napětí, melancholie, magie. Obdivuji poměrně mladou autorku, kniha je kvalitně napsaná, žádný brak.
Celkem pěkná kniha, jen mi vadilo, že se autorka vrací ke stále stejným myšlenkám, které opakovaně popisuje. Tím je kniha táhlá, zdlouhavá, což já osobně nemám ráda. Jinak moc hezký příběh.
Útlá knížka, ale mám pocit, že vše podstatné bylo řečeno. Příběh o sourozencích, kteří se dostanou do dětského domova. Aneb jak dětství poznamená celý život.
Tak toto se mi hodně líbilo. Příběh o odsunu sudetských Němců. O životě, že v něm nic není černobílé.
Další příběh o tom, jak komunisté ničili lidem životy. Ze začátku jsem se nemohla začíst, druhá polovina knihy se mi líbila více.
Smutný příběh odehrávající se v Rumunsku, poučná kniha o 2. světové válce a komunismu. Teda, tam to také měli lidé těžké.....
Krásná kniha! Velmi výstižně popsaný život za komunismu v Československu, realistický příběh rodiny Richarda a jeho dětí, spolupráce s STB. Osobně nechápu negativní komentáře, to že kniha není růžová knihovna a nekončí happyendem přeci neznamená, že je špatná, ba naopak, děkuji paní autorce, že vybočila z řady. Těším se na další knihu od paní autorky.
Za mě pecka! Moc se mi kniha líbila, perfektně vylíčené popisy postav, situací, nechybí napětí, láska. Moje první kniha od paní autorky, určitě si přečtu další.
Mě se knížka moc líbila. Je pravda, že mi na začátku trvalo zorientovat se v příběhu, ale pak jsem se začetla a byla jsem zvědavá, jak kniha dopadne. Moc hezky napsáno.